Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağolasın canım :42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:

yeni çizelgemide yaptım haftaya hedefim 1 kilo bakalım inşlhhhhhhhhhhhh:65:

kalkıyorum canım ben yeşil çayla form çay demledim onarı içeyim :7:

iyi geceler :16::16::16::16::16:

yeni çizelgen değişmesi dileği ile inş kısa sürede değiştirirsin canım
iyi geceler canım :54::54::54:

11 ağustos mesaj sayım bildirisi

aynalar---------> 59 :65:
gözdee07-------> 21 :66:
elifus-----------> 19 :87:
aysen_34-------> 15 :42:
prenses88-------> 8 :81:
emidaf----------> 18 :46:
selinay----------> 10 :79:
irras_-----------> 7 :3:
fatta83---------> 29 :64:
eylulums--------> 5 :50:
pinkcat87-------> 11 :79:
nazco-----------> izinli :92:

günaydın kızlar ben geldim. Dün akşam gelemedim. Bizim kızlar iftara çağırdılar hep beraber dışarda iftar yaptıkk.

sahurda domates,salaalık,zeytin ne geçtiyse çatalıma kahvaltılık şeyler atıştırdım:90:
iftarda da bir kase mercimek çorbası 3 tane köfte çeyrek pidee :))

sonra arkadaşlarımla bi cafede oturduk. Yeşil çay içtim ben sadece :)) sonra eve biraz geç döndüm yorgundum falan. Minibüslede evin orda inmedim 2-3 durak önceden indim yürüyüşümü yapmadım yürüyüş yaparımm diye sonra babam geçti bilgisayara tavla falan oynadı. Yazı yazamadığı için beni yanına bekçi dikti anlayacağınız:90: Sonra sahur. Sahurdan sonra da uyuyamadım. Hava da aydınlanınca geliyim bi geçmişi okuyayım dedimm:90::90:

canım bu arada ohh iyi yapmışsın hak etmiş görümcen görümcene:33::33::90:

Emidaf canim, hayirli ugurlu olsun bakalim. ins suanki heycanin tum hayatin boyunca devam eder canim.:90::90::90::90:Bunu cok istiyorum gercekten. ayrildim bosandim dedin ya ins bu sefer mutlu olursun. buarada oncekiyle ayrilma sebebiniz ve kac yil evli kaldiginizi bilmiyorum? eger senin icin zor olmayacaksa anlatirmisin sekerim:89::89::89:

sagol canımm teşekkür edderimm inş. hayırlısı olur. 1 sene evli kaldım canım.

iftarımı yapıp geldim nasılsınız kızlar?bugün yemekler bendendi evde.Herkes çok beğendi.ama yaparken elimi yaktım cok acıo...:(((
geçmiş olsun canım yaa hemen bep. tre. sür geçer çok iyi iki kremler :71::71:

bombaydı asllıı bombayı son dakka patlatım..ayak üstü davet etti yarım ağız görümce akşam üzeri kapıda beni görünce..aklınca kendini arabayla iftara bıraktırcak bana...ben de büyük görümceme telde biz hazırız zaten başka birinin davetlisi olarak gideceğiz dedim.şoka girdi haaa öle mi falan die kekeledii.durumu bi de eşime anlattım.böle böle die..sonra yolda giderken hala laf sokuyo uyanık aslında çekirdek aile demişti ama neyse felan die..eşim de lafı koydu biz zaten başkasının davetlisi olarak gidiyoruz falan diee.sonra gidince onlar ayakta kaldı benim ark yer tutmuş.döndüm görümceye aynene şunu dedimécanım kusura bakma ben ev sahibimin yanına gidiyorum,çıkışta görüşürz" aaayyyy içiminn yağları eridiii.iiki sizi dinleyip gitmişim...durup dururken insanlara sataşan biri dilim ama kendi kendine bana sorun çıkaran insana da tahammülüm asla yok onu keşfetim bu akşamm.biz bol bol muhabbet ettik arklarımlaa.çok da ii oldu..bi de baş köşe tutmuşlarrr.ilk servisler bize geldi heeppp.ooo beee omuzumdan büyük bi yük kalktıı inanın bu gece rahatım anlıycanız..onlar düşünsün nerde hata yaptık die..haa bu arada bi ara kayınvalidemle yanlız kaldık arabada.kadın dedi ki o yanına gittiğin arklar kimdi?ben de dedim böleken böle sema bizi istememiş,gelemeyeceğimizi duyunca da arklar çağırdı bizi..onlar ev sahibimizidii.kadın şoka girdi ben bilmiodum felan dedii..

hoşbulduk cnaım ne var ne yok?

ayy ALlah kabul etsin.geçen eşimle konuşuyoduk keşke milletcek şöle bi geleneğimiz olsa bütün akrabalar ya da arklar kim varsa iftar yapılacak bi yer kapatılsa ve bi gün içinde herkes beraber iftar ryapılsa.geriye kalan maddi imkanla da somaliye ya da ihtiyaç sahibi insanlara yönlenilse....böle hem biz yoruluyoruz hem de çok vakit kaybı...

evet aslıcım yaa.darısı da senin başınaa:)insan durup dururken fenalık yapmak istemiyo.ama terbiyesizliği de karşılıksız bırakınca içime dert oluyo yaaa..çok mu agresifimm acep:47::47:

kızlarr ben çıkıyorummm...özet geçiyim dediimmm hemencik...birazdan eşim gelicek....çay hazırlığı yapcam herif gelince hazır olsun....hem accık ballıyım erkek adam be felan dieee..kırk yılda bi laf soktuu haklı olduğu durumda.onu da takdir etmek lazım di mi:1:

işte budur canım arkadaşımm bravoooo:65::65::65::65::65::65::65::65: onlar yokmuş gibi davranmam ayyy çok sevındım onlar kahrolduuu bide yersiz kalmışlarr :60::60::60::60::60::60::60:ohhhh iyi oldu fesatlığın sonu budur işte canımada değsin abiyide tebrık ederım lafı güzel koymuşş ahanda .:86::86::86::86:

kızlar ben çıkıyorum sırtım ağrıyo pc başında çok duruyorum ondan :59:
öpüyorum sizi :54::54::54::54:
geçmiş olsunn canım benım dınlenn gun içinde uzann yat:71::71::71:

birde kızlar ayın 27 de doğum günüm var
eşim doğum günü hediyemi aldı
dokunmatik ekran nokia c5 03 bir telefon :69:
geldiğimizdne beri ayarlarıyla uğraşıyoruz artık teldende kk ya girebilirim :52:

birde kilo bildirimini yapayım kaptan :kkk:

kilom 68.1

aslında dün 67.8 i görmüştüm ama bugün böle çıktı her saat tartıldım ama banamısın demedi kör olasıca tartı :47:

giden 500 gram

kar kardır ama demi :32:

tebrik ederimm yawriiii kilo için vedeeee güle güle kullan telefonu:46::46::46::46::46::46:

AYAKTA UYUYORUM RESMEN KIZLARR HALİMİ GÖRSENİZ TEK GÖZÜM KAPALI RESMEN :60::60::60::60::60::60::60:
HENMEN SİZE DÜNÜ ÖZETLİYİM

iftarda
yarım kase pilav,
1. tane köfte
çeyrek pide
ve fruko gazoz 1. bardak
3 çatal p. kızartması

sahur
sadece 1. bardak su

aralarda bi nescafe içtim okadar:86::86::86::86::86::86::86::86:

kızlar ben cıkıyorum geirsenız hemnn bana haberr verinn olarmıı öpüyorumm:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

yaa kızlarr benim kilo aynı malesef...bu kadar koşuşturmaya ve uykusuzluğa esasında daha çok giderdi ama işte dengesiz beslenme ve adet dönemi:((benim hatam oldu bu haftaaa.neyse..73.6 aslıcımmm...inş diğer arklar ii verir.geçmişii hiç okumadım sadece yazıp çıkıcam...bugün 13 kişiik bi misafir grubum var onlara hazırlık yapcem bakalım inş..beni izinli say aslıcım bugün.neyse çok öptümm biraz buruk bi öpücük oldu ama haftaya acısını çıkarıcam inş....

Son düzenleme:
Back
X