- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #38.401
Canim hosgeldin. Grubun kaptani var. Aynalar, o senin mesajini okuyup cevap verecektir.
daha once bir grubu katilmismiydin?
hoşbulduk canım.yok daha önce hiç katılmadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hosgeldin. Grubun kaptani var. Aynalar, o senin mesajini okuyup cevap verecektir.
daha once bir grubu katilmismiydin?
Canim yeni evin hayirli olsun. Allah saglikla huzurla oturtturmayi nasip etsin. Tasinma telasesi oyle olur, bu zamanda yakinindan komsundan yemek gelmesi cok iyi ama artik zaMAnimzda boyle seyler kalmadi. Komsu komsuyu tanimaz durumda.
Adet duzensizligi, adet goremeyip siskinlik bunlara hayit tohumu bitkisi cok iyi geliyor. ben turkiyeden getirttim, her ay duzenli adet gormek icin iciyorum, ve gunu gelmeden 2 gun once icmeye baslasan adeti kesinlikle sokturuyor. Tavsiye ederim, bir zarari yok. ibrahim saracoglunun kitabindan okumustum.
Ayrica jinokoluga gitmeye hic korkma tatlim. Ozellikle bekarlara alttan muayene yapmiyorlar, evlilere yapiiyor sadece, oda okadar zor degil.
canim bildigime gore, 4 zeytin bir yumurta colarisine es degermis. bunu duydugumda liseye gidiyordum. ogunden beri kahvaltida cok cok zeytin yemegi biraktim:)) sen mesela cook derken ne kadar yiyorsun??
Hadi ya üzüldüm şimdii:90: Ya en az 8-9 vardır heralde hiç saymadım ki
8-9 cok gibi sekerim. ama sen bilirsin tabi. ekmegi az yiyorsun sorun degil bence.
Prenseess sen 54 kilo mu oldun ne ara oldun kızz mutlu oldum 54 ü görünce az kalmış hedefine![]()
hoşbulduk canım.yok daha önce hiç katılmadım.
ahh canim bide bana sor hangi ara![]()
kac haftadir ugrasiyorum. isvec diyeti yapiyorum. ama 2 gundur biraktim oruc tutunca. isvec diyetiyle 54 oldum sekerim
![]()
bide hergun bir ogun Special K yiyorum. oda incelme ve kilo vermemde yardimci oluyor, mesela sahurda yada iftarda special k yiyorum.
ama giyecek birsey bulamiyorum artik, hic bir pontolanum olmyor, beli dusuyor , ozelllikle kot pantolanlarin beli dusunce sinir oluyorum. etegim cok yok bir kac tane. onlarda olmuyor. yani disari cikarken ne giysem diye dusunuyorum hep:) esim kemer tak diyor, kemeride sevmiyorum. artik alisverise gidip pantolan alma zamani geldi ..
iyi geceler kızlar ben brz dinlencem çok hastayım..
kızlar ben geldim çok hastayım ya halsizim ateşim var boğazım acıyo.noluyo bana yaz günü.
bu arada yediklerimi de yazıyım
sahurda 1 kase kflakes
iftarda yarım içli pide
kaptancigim , yarindan itibaren mesaj sayisini yapacagim ins. izinli varmi bu hafta ?
Kızlaaarr 19 unda sonuçlarım belli oluyorr. Dua edin bana umarım kazanmışımdıır yaa. Ayy çook heyecanlıı![]()
selam kızlar bende gruplara katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor?