Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar dün annemler çok güzel bi ayakkabı almışlar,kızkardeşim badi almış,arkadaşımda şu adım aleti varya ondan almış hehe çok sevindim artık spor yapabilicem...

12 ağustos mesaj sayım bildirisi

aynalar---------> 44 :65:
aysen_34-------> 21 :64:
emidaf----------> 17 :66:
pinkcat87-------> 16 :42:
nazco-----------> 15 :46:
elifus-----------> 14 :87:
selinay----------> 12 :81:
gözdee07-------> 12 :79:
prenses88-------> 10 :80:
irras_-----------> 9 :39:
eylulums--------> 8 :3:
fatta83---------> izinli :92:

eline sağlık canım...

oy tatlım bende öle olurum genelde ama ertesi günde hiç kafam kalkmaz sersem gibi olurum ramazan uyku dengemizi bozdu
ben kitap okuycam biraz moskof cariye hürreme başladım sonrada 4 tane ayşe kulin romanı var sırada
yeğenimden topladım geldim kitapları biran önce okumak istiyorum merak ediyorum
:54::54::54::54::54::54::54::54:

moskofu 3 günde bitirdim süperdi canım ,acayip akıcı bi kitap....

kızlar 1 mesaj daha atimde 7 olsun bari bugün haftasonu malum ama gelmeye çalışıcam....

12 ağustos mesaj sayım bildirisi

aynalar---------> 44 :65:
aysen_34-------> 21 :64:
emidaf----------> 17 :66:
pinkcat87-------> 16 :42:
nazco-----------> 15 :46:
elifus-----------> 14 :87:
selinay----------> 12 :81:
gözdee07-------> 12 :79:
prenses88-------> 10 :80:
irras_-----------> 9 :39:
eylulums--------> 8 :3:
fatta83---------> izinli :92:

ellerine sağlık canım
gözün aydın bitti görevin

aslıı kaptanımmm benim izni pazartesiye uzatabilir miyiz?adamlar teslimi pazartesiye istiyor:((durmadan çizmeye başlıyacağm dua ediinnn.........

tamam canım kolay gelsin

bi insan seviyorsa bu aşkta doyuyorsa durmalı yanımda durmalııı
:kkk::kkk::17:
kızçeler evlilik yıldönünümüz geliyor :17::17:

ooh ne güzel söyle bakalım aldın mı gecelik

kızlar dün annemler çok güzel bi ayakkabı almışlar,kızkardeşim badi almış,arkadaşımda şu adım aleti varya ondan almış hehe çok sevindim artık spor yapabilicem...

oooh ne güzel gelsin hediyeler gelsin hediyeler

ellerine sağlık canım
gözün aydın bitti görevin

tamam canım kolay gelsin

ooh ne güzel söyle bakalım aldın mı gecelik

oooh ne güzel gelsin hediyeler gelsin hediyeler

yok canım daha almadım :69:
kışın almıştım bi tane hiçç giymedim onu olmadı onu giyerim :69:

şimdi salı ameliyat olucak ya sonraki hafta evlilik yıldönümümüz bakalım iyileşcekmi iyileşirsee planlarımız var o geceye yönelik

:60::60::60::60::60:
merak etme kapanmamışlardır

wala bilemiyorum ya kız ben size şeyi anlatmadım dimii denize gittik ya biz geçen haftalarda perşembe hastalandım pazarda 4.gün olacak hastalığımın dedim napsam napsam dedim en iyisi tampon alim gittim enn incee tampondan aldım nerden baksan 2 cm dir eni .. deneyeyim bakim dedim taaaam 15 dk da soktum onu oraya anam ağladı oturamadım hamileler gibi oturdum yürümem bile değişti sora annemi aradım dedim böle böle oturamıyorum flnn ittir daha dedi anam ittirdim ipi kısaldı iyicee anneme dedim ipi kayboldu bunun dedim olur gelir gene o dedi bide demezmii belki ipide kopabilir çekerken dikkat et dedi bi tırstııım dedim bu ne yaa girmem denize dedim çıkartmaya çalıştım tzaaammm 30 dakkada çıkarttım ipi kopcak diyede tırstım santim santim çektim felaket acıdı annadımki o an ben doğum fln yapamam:1:
sora bu bi çıktı kocaaamaaan 2 parmağım gibi bişi olmuş yemin ettim bi daha yapmıcam öle şeler :1:

wala bilemiyorum ya kız ben size şeyi anlatmadım dimii denize gittik ya biz geçen haftalarda perşembe hastalandım pazarda 4.gün olacak hastalığımın dedim napsam napsam dedim en iyisi tampon alim gittim enn incee tampondan aldım nerden baksan 2 cm dir eni .. deneyeyim bakim dedim taaaam 15 dk da soktum onu oraya anam ağladı oturamadım hamileler gibi oturdum yürümem bile değişti sora annemi aradım dedim böle böle oturamıyorum flnn ittir daha dedi anam ittirdim ipi kısaldı iyicee anneme dedim ipi kayboldu bunun dedim olur gelir gene o dedi bide demezmii belki ipide kopabilir çekerken dikkat et dedi bi tırstııım dedim bu ne yaa girmem denize dedim çıkartmaya çalıştım tzaaammm 30 dakkada çıkarttım ipi kopcak diyede tırstım santim santim çektim felaket acıdı annadımki o an ben doğum fln yapamam:1:
sora bu bi çıktı kocaaamaaan 2 parmağım gibi bişi olmuş yemin ettim bi daha yapmıcam öle şeler :1:

süpersin ya :60::60::60:
ikisi aynı şey değil bence diğerinde vücut hazırlar seni :35::35::35:

Back
X