- Konu Sahibi Pinarbartu
- #56.741
heheh valla ben dövmedim=)nasıl oldun iyi misin biraz daha
ağrı kesici yuttum biraz daha iyiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heheh valla ben dövmedim=)nasıl oldun iyi misin biraz daha
canım ne oldu anlamadım
Boşanıyorum kızlar ailemle paylaştım tamam dediler
iyiymiş.ama meyve yeee zaten hastasın vitamin alman lazım
Yüzüğünü bile çıkarmıs.. Oturmuş annesinin resmine photoshop yapıyo.. Sırf bana inat.. Tam beyinsiz
nerdeyse 1 aydır konuşmuyoruz.. ne ya yetti ne belası varsa görsün...
neeeee!!!!!!!!!!!konuştun mu ki eşinleee.bi konuşsaydınız adam akıllı
saliha cıgım canım zor bir dönem..
ben de boşanmıştım.şimdiki evliligimikinci.eşiminde ikinci.çok zor allah düşmanımın başına vermesin.sonrasında bile ucu batıyo..
allah yanında olsun yardımcın olsun canım
geçti walla kararım kesin.... biz keyfimize bakalım kızlar... hiçbirinizin moralini bozmak istemiyorum ben menümü yazayım
yok böyle karaktersiz adamla kendimi yoramam... benim 2 senedir çektiğimi bilemezsiniz canlarım... gece benimle ilişkiye giriyo sabah küs.. kullanılmak bi kadını nasıl incitir anlatmamın imkanı yok
yok böyle karaktersiz adamla kendimi yoramam... benim 2 senedir çektiğimi bilemezsiniz canlarım... gece benimle ilişkiye giriyo sabah küs.. kullanılmak bi kadını nasıl incitir anlatmamın imkanı yok
ama emoş zor ama şu an mutlusun sonuçtaaa di mi...saliha da zindan etmesin hayatı kendine önünde mutlu olacağı çok uzun bi zaman varr
hakan a birşey söylemedim..
annemlerle konuştum..
iki hafta canımın istediği gibi yaşıcam bu evde
sonra abim gelecek
bu da gidecek bu evden
biz abimle bu evde yaşıcaz uzun zaman
slm kızlar nasılsınız aslıcım burdasın sanırım nasıl gidiyo canım....
hoşgeldin canımnasıl olsun ben 2 gündür çok hastayım aynıyım yani
sen nasılsın çocukalr nasıl
çıkıyorum kızlar yarın bildirime gelirim![]()
ama emoş zor ama şu an mutlusun sonuçtaaa di mi...saliha da zindan etmesin hayatı kendine önünde mutlu olacağı çok uzun bi zaman varr