Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım babam kalp hastası ona birşey olursa naparim. Abim delirmis gibi sürekli mesaj çekiyo.. Allahım sonunu hayır etsin

canım benim mutlu olmadığını söyle seni sürekli üzdüğünü söle arkanda dursunlar sancılı bir süreçdtir ayrılık süreci ama sonrasında daha mutlu olacağına eminim...
yine de allah hakkında hayırlsını versin hiç istemem aslında ayrılmanı keşke düzelseniz

aslıcığım büyü yapılsa bile bi insan karısını sevdimiydi işlemiyor.benim arkadaşımada yapılmıştı 2 yıl kardeş hayatı sürdüler resmen ayrılmaları için yapılmış sözde büyü ama arkadaşım ne zaman boşanacam annemin evine gidecem dese kocası ayaklarına kapanıp ağlıyordu gitme ne olur diye...bunların ki farklı bişi bence..ayrıca kendini bilen insana tutmaz öle şeyler bizim evde de bulduk birileri getirip bırakmış ama ne bana bişi oldu ne de eşime...

yapanlar allahından bulsun.. 8ay ikimizinde belibağlıydı.. neler çektim..

Özgenin kaynanasi oğlunu geri çeviriyo benimki kucak açıyor..Defolsun ailesinin yanına

canım benim benim ki geri çeviriyor ama sebebi evliliğimiz düzelsin diye değil.oğlu gelip başına kalacak diye istemiyor fazladan çamaşı bulaşık fazladan ev temizliği demek çünkü velinin geri dönmesi..kayınvalidem hep der evlendide kurtuldum diye böle tuhaf anneler de var :)))yani beni çok sevdiğinden değil :)))

canım benim mutlu olmadığını söyle seni sürekli üzdüğünü söle arkanda dursunlar sancılı bir süreçdtir ayrılık süreci ama sonrasında daha mutlu olacağına eminim...
yine de allah hakkında hayırlsını versin hiç istemem aslında ayrılmanı keşke düzelseniz

ok yaydan çıktı artık... benden çok ailem bu beladan kurtulmamı istiyordu ben zorla düzeltmeye çalıştım.. ama yok olmadı... abim geliyor zaten bugün yarın.. ben evden çıkmıcam eşyalarını alsın defolsun

canım benim benim ki geri çeviriyor ama sebebi evliliğimiz düzelsin diye değil.oğlu gelip başına kalacak diye istemiyor fazladan çamaşı bulaşık fazladan ev temizliği demek çünkü velinin geri dönmesi..kayınvalidem hep der evlendide kurtuldum diye böle tuhaf anneler de var :)))yani beni çok sevdiğinden değil :)))

sevmese bile destek olmaması eve dönmesine sebep olmuş...

bu ayrılık kararı acele ve düşünülmeden alınmış bi kARAR değil..

geç bile kalınmış bence..canım evliliğin bir payalaşım herşeyin karşılıklı olunması gereken bir hayat olduğunu unutmuşsun bence sen..sadece etrafındaki insanlar memnun olsunda gerisi önemli değil demişsin..kendini unutmuşsun..evliliğin başkaları için değil kendin için yapman gerekirdi o ne diycek bu nediycek diye de devam ettiriyorsan bu evliliği kendini hiç sevmiyorsun demektir...başkaları nediycek diye yaşarsan kendi hayatını değil başkalarının hayatını yaşarsın canım.

Back
X