- Konu Sahibi Pinarbartu
- #56.841
kızlar kilom 61,3 ay çok sevindirik oldummmmmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ok yaydan çıktı artık... benden çok ailem bu beladan kurtulmamı istiyordu ben zorla düzeltmeye çalıştım.. ama yok olmadı... abim geliyor zaten bugün yarın.. ben evden çıkmıcam eşyalarını alsın defolsun
geç bile kalınmış bence..canım evliliğin bir payalaşım herşeyin karşılıklı olunması gereken bir hayat olduğunu unutmuşsun bence sen..sadece etrafındaki insanlar memnun olsunda gerisi önemli değil demişsin..kendini unutmuşsun..evliliğin başkaları için değil kendin için yapman gerekirdi o ne diycek bu nediycek diye de devam ettiriyorsan bu evliliği kendini hiç sevmiyorsun demektir...başkaları nediycek diye yaşarsan kendi hayatını değil başkalarının hayatını yaşarsın canım.
sevmese bile destek olmaması eve dönmesine sebep olmuş...
keşkem yemeseydin revanileri..kızım ona sinirlenip ne yiyosun...hiç takma onu kendine bak sennn
kilo bildirimi
64.5
nasılsınız kızlar ne var n e yok?
çok güzel özgecimmmmmmmmmmmm
ben de hedefime tam ulaşamamışım :)) ama olsun verdik sonuçta dimi :))
nasılsın tatlım
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Emoş benim toplamda vermek istediğim kiloyu neredeyse 1 haftada vermiş heheheh
bravo kısss:)
tabi kide sen gitmiyceksin madem o ayrılmak istiyor o gitsin sen bozma şimdilik düzenini
ayy iyiyiz valla salihayla dertleşiyorduk..
Görüyorum araya girmek istemiyorum :)
Dün ilkoşun dediği gibi aslında olayı baştan sona tam anlatsa..Aİlesi tek sebep diyor ama eşininde birçok huyunu kaldıramıyor..
Gerçi insan bişilere sinir olunca kişininde her şeyi batıyor.Allah en doğru kararı verdirsin pisiqimizeee
vaaaaaaoooooooooovvvvvvvv süpersin canım yaa çok güzel vermişsinkızlar kilom 61,3 ay çok sevindirik oldummmmmmmmmmmmmm
saol canım sen ne kadar verdin yazdın mı?
ben unuttum kendimi.. şu diyete başladığım gün kendimi hatırladım.. bu ndan sonra beni ben olduğum için sevecekolduğum gibi kabuledecek birisi olmadıkça kimseye yaklaşmayacağım
Görüyorum araya girmek istemiyorum :)
Dün ilkoşun dediği gibi aslında olayı baştan sona tam anlatsa..Aİlesi tek sebep diyor ama eşininde birçok huyunu kaldıramıyor..
Gerçi insan bişilere sinir olunca kişininde her şeyi batıyor.Allah en doğru kararı verdirsin pisiqimizeee
aslında tüm sorunalrın toplandığı ortak nokta mutsuzluk ayşeciğim...mutlu olsa hiç bişi umrunda olmazdı...doğru diyorsun hakkında hayırlısı olsun gerçekten de
kızlar ben çıkıyorum biraz ortalığı toparlıyım sonra da spor yapayım birazcık öpüyorum hepinizi gelirim yine