- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.221
ya arkadaşlar bu cuma yarışması devam ediyo mu?
belki motive olurum kilo veririm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar bu cuma yarışması devam ediyo mu?
onların içmesi gereken ilaçları ben içiyorumne bu yaaaa ay bu kaynanalarr hasta ruhlu kadınlarrrr madem oğullarına bukadar düşkünelerr,bu heriflerde analarına düşkün ay evlenemsinler alsınlar analarını koyunlarınaa töbe töbeee Alalhım affet ne buaaaaahaydaaaaaaaa salihacımmm yawrum kıyamam sanaaaaa nelerle uğraşıyorsunuzzzzz
haftasonu nöbetlerini sevmiyorum.vakit geçiremiyorum.ne kadar yogun olsada zaman geçmiyo sanki..........
kızzzz minik minik bıdıklarla uğraşıyorsun yaaa ayrıcaaa insnaın kendi evladı başka olurrr fıstık yaaaaaaa düşünme öyle şeyler Alalh hayırlısını nasip etsinselam kızlar ben geldim komşu çağırmıştı ona gittik
en küçük kızı 5 yaşında bir şımardı sormayın zaten hastayım başım ağrıyo gelince ağrı geçici yutup yattım biraz
şimdi kendime geldim
benden geçmiş çocuk işi![]()
afiyettt olsun canım çok güzeeel ( benimkileirn yanında devede kulak:)
kahvaltı:
2 dilim kepek ekmegi
1/2 yumurta beyazı
5 acı biber
ara:
1 kuru incir
ögle:
1 ceviz büyüklügü tavuk haşlama
3 y.k. kısır
3 adet mercimek köftesi
ara:
2 adet grissini
1 parçaçık peynir
akşam :
1 tabak lahana haşlama
üzerine 4 kaşık yogurt acı baharatlarla tatlandırdım..
acıyla nasıl tatlandırdıysam artıkkk
hehehe baj bajj kulaklarım cçınlamış snaki bugündeee toplu mesaj yazasım geldi hehe:))))zaten genelde toplu mesaj yazıyoruz canım ama birebir konuşmalarda tek oluyor mesaj
herkes toplu mesaj yazmaya özen göstersin
özelliklede ilknur![]()
puhahahahaa:))aspiratöre yatırdım:)
illahaki c vitamini olması lazım değilki kuzu vitamin olsunyetercanım c vitamini olarak evde yeşil elma, portakal ve mandalina var onlarda ekşi yediğim zaman midem çok kötü oluyor zarar veriyor
walla ilko$u küstüreceksiniz:)
en güzel zaman geçirme yeri burası hayatımm:))) neyapacaksın başkalarını:))
kızzzz minik minik bıdıklarla uğraşıyorsun yaaa ayrıcaaa insnaın kendi evladı başka olurrr fıstık yaaaaaaa düşünme öyle şeyler Alalh hayırlısını nasip etsin
afiyettt olsun canım çok güzeeel ( benimkileirn yanında devede kulak:)
hehehe baj bajj kulaklarım cçınlamış snaki bugündeee toplu mesaj yazasım geldi hehe:))))
puhahahahaa:))
illahaki c vitamini olması lazım değilki kuzu vitamin olsunyeterD
muzz,ayva,hurmaaa,greyfut,elmaaaDDDDDDDkiki bunlarda olarrr emlayıda sarılarından al
hehee bundan sonraa tek tek cevap verirseD hehe hıhhhhhhhhh küsütm işte
D
gel gel özlettin kıız kendini..ii geceler kızlarrrr ben geldimm ayy bugün ç.ok yoğundummmm:) misafir ağırladım misafirliğee gittimmm çarşılarda gezdikk ayyy ayyy eve yeni geldikk cezaya kalmayayım diye attım kendimi burayaama menümü yazmayacağımmmmmm çünküü çok fenaa şeyler yedimm yazamayacağımmmDd
inanma ilkos yalan bunları ben dedimcanım kusura bakma sen yokken biraz konuştuk arkandan..ama ben dedim yani kızlar ilkoşum yokken olmaz. o mesajların kraliçesi diye
bencee çok ama çok güzel bir menü hayatımmm afiyet olsunnnnn:))menümm
sabah
2 dilim ekmek ama bugun beyaz ekmek yedim=(
1 kk peynir
1 dilim kaşar
1 tane zeytin
omlet
1 tatlı kaşığı çokokrem
1 çay kaşiği reçel
öğle
1 muz
akşam
4 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt
4 kaşık makarna
ilerleyen saatlerde meyve yicem çünkü akşam yemeğini erken yedik yazarım onu da=)
yawww nedense üzerimeee alınıyorum heeeeevet yaa sayarken zor oluyor arkadaşlar gerçekten de toplu atalım artık mesajları..bende hiç sevimiyorum toplu atmayı ama sayana zor gerçetken...
ayy şekerrrr çok hoşş safinazzmıı oo hhe lisede bana herkes safinaz derdii çıt kırıldımmm uzun biri oluncaaaayyy ben size küstüm kimse avatarıma bişey demedi![]()
yaaaaa ama ama peki birdahaaa tek tek cevap vemricem kimseye hıhhh :)))))))))))ya bişi dicem zaten önemli olan 7 mesaj atmak değil mi hepimiz zaten 7 de kat kat fazla yazıyoruz..7 tne yazmış mı diye bakılsa gerisisayılmasa daha mantıklı bence...ne gerek var ki 23 yok 45 falan bi önemi yok bence...cidden sayanın çok zamanı alır 7 tane yazılmış mı ona bakalım gerisine bakmayalım olur mu aslıııııııııııııııııııııııııııııııııı
ayy canım yaaa çok fena cozuttum beenn kilo bile alabilrim herannnn biri beni durdursunnn yaaaaa ofsssssshahahaaa düşte görelim :)))) düşersin canım benim şunun şurasında ne kaldı..
hehee bende kabul edeyim bariiiioylamaya sunalım bu öneriyi canım
evet kızlar 7 mesaj yazan üyenin diğer mesajları sayılmasın diye bir önerimiz var ne dersiniz herkes fikrini söylesin
ama bu öneri kabul edilip paylaşım azalırsa eski sisteme geri dönerim haberiniz olsun![]()
yaaaaaaaa ben istiyorummm offf ne güzel olurrr şimdi soba üzeirnde kestaneeeeeekovayı değiştirdim yeni yaktım sobayı kestane pişirecem akşam yemeğim
isteyen var mı![]()
off süpersinn ayşemmmm afiyetttt olsunnnnnn çok başarılıımenüm
kahvaltı
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 t.k çikolata
öğle
4 tane rulo tatlı bişi(sigara buyuklugunde)
ikindi
2 ayva tatlısı ama kalorısi yok meyve gibi
akşam
4-5 adet çiğköfte
1 lavaş
yeşillik
birazdan spor yapcam
Acaba kendimi sıksamda yılbaşında 100 olsammı diyorum gaza gelip.
Bitürlü karar veremedim ya yoksa yavaş yavaş gitsemmi diyom..
Sanki başarabilirim gibi geliyo ama spor yapamayacak gibi geliyom.
Ay çok kararsızım ya
ne dersiniz kızlar bu haftaki hedefimi size bırakıyorumyılbaşında 100 olmak için bu hafta 103 olabilirmiyim acaba
eline sğalık canımmmmmmmm:))16 aralık msj sayımı
aynalar 20
pisiq 30
melekayşe 14
mihrace 24
fatta 8
emidaf 8
fiyona 37
1.73 14
hazos 22
pinkcat izinli
sergungunser izinli![]()
ayy canım yaa kaçmak değilde yoğundum birazzzz:)))) kızzz zilloşşşş toplu mesaj yazalım diyeee milleitn aklına giriyorsun neden sen yamzıyorsun hııı söyle bakimmPofuduk ilko§ iyi kaçtı bugün
ol canım ol bakalım:))))benim de 60,5 olsun hedefimmm=)
ol barii izin verdimbende 69.9 olim bari :)
bgn ki menüm s
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
ara 1 adet bademli kurabiye
öğlen saat 3 gibi 1 adet poğaça elimin yarısı kadar
1 dilim pasta kakolu fındıklı fıstıklı bişeydi
1 adet elim büyüklüğünde sarma kıymalı börek
akşam yemiyim artık demi :)) akşam yok
ya yedikleriniz kalorilerine nerden bakıyorsunuz..ilknur bi site söylemişti ilk zamanlar açılıyordu şimdi açılmıyorrrrrrr
sabah-öğle
3 dilim pide evde yapılmış daha doğrusu komşuda
2 bardak çay
domates
ara
1 mandalina
akşam
10 kestane
2 havuç
kızzzz minik minik bıdıklarla uğraşıyorsun yaaa ayrıcaaa insnaın kendi evladı başka olurrr fıstık yaaaaaaa düşünme öyle şeyler Alalh hayırlısını nasip etsin
illahaki c vitamini olması lazım değilki kuzu vitamin olsunyeterD
muzz,ayva,hurmaaa,greyfut,elmaaaDDDDDDDkiki bunlarda olarrr emlayıda sarılarından al
onların içmesi gereken ilaçları ben içiyorum
hehee evet evt aynen öyle olmuşş sizi yaramazlarr:)))))canım kusura bakma sen yokken biraz konuştuk arkandan..
ama ben dedim yani kızlar ilkoşum yokken olmaz. o mesajların kraliçesi diye
geldim şekeirm gçemiştee bittti nihayetttttttgel gel özlettin kıız kendini..
inanma ilkos yalan bunları ben dedim![]()
17 aralık msj sayımı
aynalar : 30
pisiq : 55
melekayşe : 17
mihrace : 26
fatta :10
emidaf : haftasonu giremedi herhalde
fiyona :24
1.73 : 36
hazos : 35
pinkcat izinli
sergungunser izinli