- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.381
edersin canım sen..annen de sana laf gelmesin diye ayrılma diyordur işte hani onlara değişik geliyor evlilik sorunum var dediğinde çok bişi değildir abartıyolardır diye düşünüyorlar sen ciddiyetini söyleyince anlamış seni ne güzel...kız vaz geçer mi insan evladından anne olmak farklı bişi gerçekten de...abin de anlar seni gelinceAz önce annecimle konuştum da annemde abimde pek boşanma taraftarı değildiler.. Bende anneme dedimki tek şartla kabul ederim.. Beni ömür boyunca görmeyeceksiniz beni unutacaksiniz arayıp sormayacaksiniz.. Çünkü her aradığında kötü olduğum halde iyiyim deyip yalan söylemekten bıktım usandim.. Ben onlar gibi olucam.. Her dediklerini yapıcam hakaretlerine katlanıcam.. Ama beni unutacaksiniz... annemin az daha yüreğine indi.. Ne demek o sen ne dediğinin farkındamisin ben senin saçının bir telinden vazgeçmem dedi... Annem benim canım annem.. Salı günü abimide ikna edeceğime eminim
Ayşe sende mi deniz kızı oldun.. Zayıflayan deniz kızi oluyo.. Şişmanlar da deniz anası olsun:):) kiki
hahahaa ilahi saliha ömürsün sen de oplursun cnaım deniz kızı biraz sabır :)))