- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.581
off çok fena yaaaa bugun az yicemmm..kocaya sinirlen yee yok öyle yapmıcam bi dahaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse annesi sonra sana bvi gülücük atmıştır sen herşeyi unutmuşsundur eminim:)))
kız ne ettin toparladın mı işlerini?
neyse annesi sonra sana bvi gülücük atmıştır sen herşeyi unutmuşsundur eminim:)))
kız ne ettin toparladın mı işlerini?
ayy yazıkk kız akşama iki öp de unutsun dünü:))kızlar yaaa bu erkekler ne kadar çabuk yumuşuyo cilveyle di mi:))))yazık kız arada üzülüyom valla hemencik unutuyolar iki öpücükle:))hee hee heee:))kız zaten bebeğe kızmıyorum ona üzüldüm emmiyor diye..kocaya kızdımm..
kızlar dün aşam regli oldum vee inanlılmaz bir şişkinlikk varrrrr delricemmmmmmmmm![]()
orta boy bi ajanda edindim... hergün bi sayfata yediklerimi yazıyom.. hem deftere hem foruma yazmaya üşendiğim için ölçülü yiyorum... bi tabak çorba 1 kase çorba 1 kaşık çorbaya saliha menü dedin hemen hatırladım hemen 2 günlük menü yazıyorum asılnda hep hamur ama az yedim tek tesellim o açıkcası:)))
hadi yaawllaaa fatoşummm sadecee tek bieşyi halledebildim malesefff![]()
aslında o daha mantıklı ama işte ben ancak buraya yazmaya yetişebiliyorum....orta boy bi ajanda edindim... hergün bi sayfata yediklerimi yazıyom.. hem deftere hem foruma yazmaya üşendiğim için ölçülü yiyorum... bi tabak çorba 1 kase çorba 1 kaşık çorba![]()
hadi yaa(neyse en azından birinden kurtuldun:))
aslında o daha mantıklı ama işte ben ancak buraya yazmaya yetişebiliyorum....
kızlar bana müsade artık sabahtan ebri burdaydım artık yoğunlaşma sırası:)))öpülüdünüz kuşlarrr....
ayy yazıkk kız akşama iki öp de unutsun dünü:))kızlar yaaa bu erkekler ne kadar çabuk yumuşuyo cilveyle di mi:))))yazık kız arada üzülüyom valla hemencik unutuyolar iki öpücükle:))hee hee heee:))
yaa ii ki dün akşam olmuşun cumaya bişey kalmaz şeker....
ya saliha menü dedin hemen hatırladım hemen 2 günlük menü yazıyorum asılnda hep hamur ama az yedim tek tesellim o açıkcası:)))
kızlar annem dukan dietine başlamış ve maşallahhh inanılmaz da güel devam ediyoo iananınnn erimişşşş yüzü felan gitmişş ödemler felan çok mutlu oldum hiç bozmadan devam ediyor 2 haftadır yapıyormuş maşşalllahhh kızzz anne didimmmmmm![]()