Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız zaten bebeğe kızmıyorum ona üzüldüm emmiyor diye..kocaya kızdımm..
ayy yazıkk kız akşama iki öp de unutsun dünü:))kızlar yaaa bu erkekler ne kadar çabuk yumuşuyo cilveyle di mi:))))yazık kız arada üzülüyom valla hemencik unutuyolar iki öpücükle:))hee hee heee:))
kızlar dün aşam regli oldum vee inanlılmaz bir şişkinlikk varrrrr delricemmmmmmmmm:27::27::27::27::27::27::27::27:

yaa ii ki dün akşam olmuşun cumaya bişey kalmaz şeker....

ya saliha menü dedin hemen hatırladım hemen 2 günlük menü yazıyorum asılnda hep hamur ama az yedim tek tesellim o açıkcası:)))

17 aralık cumartesi
sabah yarım kurabiye
ara yok
öğle 1 dilim ekmek,1 kk peynir
ara 3 draje çikolata,2 badem çikolata(yaa zor tuttum bu akdarla)
akşam 5 yemek kaşığı pilav,1 çorba kasesinin dibi kadar tavuk(1 tavuklu pilavın 5 yemek kaşığı pilavı ve tavuğunu yedim anlıycanız:)),1 çatal kaymaklı ekmek kadayıfı,2 içli köfte

ya kızlar akşam mecbur yiycemi bildiğim için gün içinde frenledim anca bu kadar oldu işlte

ya saliha menü dedin hemen hatırladım hemen 2 günlük menü yazıyorum asılnda hep hamur ama az yedim tek tesellim o açıkcası:)))
orta boy bi ajanda edindim... hergün bi sayfata yediklerimi yazıyom.. hem deftere hem foruma yazmaya üşendiğim için ölçülü yiyorum... bi tabak çorba 1 kase çorba 1 kaşık çorba :D

18 aralık pazar
sabah 1\4 simit
ara yok
öğle 1 peymacun,4 tatlı kaşığı puding
ara 200 ml süt
akşam simitin kalan kısmı
ara 3 yemek kaşığı aşure

wllaaa fatoşummm sadecee tek bieşyi halledebildim malesefff:43::43::43::43::43::43::43:
hadi yaa:((neyse en azından birinden kurtuldun:))
orta boy bi ajanda edindim... hergün bi sayfata yediklerimi yazıyom.. hem deftere hem foruma yazmaya üşendiğim için ölçülü yiyorum... bi tabak çorba 1 kase çorba 1 kaşık çorba :D
aslında o daha mantıklı ama işte ben ancak buraya yazmaya yetişebiliyorum....

kızlar bana müsade artık sabahtan ebri burdaydım artık yoğunlaşma sırası:)))öpülüdünüz kuşlarrr....

kızlar annem dukan dietine başlamış ve maşallahhh inanılmaz da güel devam ediyoo iananınnn erimişşşş yüzü felan gitmişş ödemler felan çok mutlu oldum hiç bozmadan devam ediyor 2 haftadır yapıyormuş maşşalllahhh kızzz anne didimmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::6::6::6::6:

enemmmmmmmmmm kimsecikler kalmamışş bende gideyimmm işlerime başalyım kızlarr gelen olurs piştt desinnnn:54::54::54::54::54::10::10::10::10:

ayy yazıkk kız akşama iki öp de unutsun dünü:))kızlar yaaa bu erkekler ne kadar çabuk yumuşuyo cilveyle di mi:))))yazık kız arada üzülüyom valla hemencik unutuyolar iki öpücükle:))hee hee heee:))

yaa ii ki dün akşam olmuşun cumaya bişey kalmaz şeker....

banane o öpsün beniii....neye kızdığımı da bilmiyor ki

kızlar annem dukan dietine başlamış ve maşallahhh inanılmaz da güel devam ediyoo iananınnn erimişşşş yüzü felan gitmişş ödemler felan çok mutlu oldum hiç bozmadan devam ediyor 2 haftadır yapıyormuş maşşalllahhh kızzz anne didimmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::6::6::6::6:

hadi ya ne güzellll.bizde o kadar azimle olsak keşkeeeeeeeeeeeeeee

10-16 ARALIK DEVAM ÇİZEL

.1.73 +++++++
fatta83 +++++++
hazo87 +++++++
melekayse +++++++
pisiq +++++++
aynalar +++++++
fioyan_07 +++++++
mihracee +++++++
emidaf --+++++

Back