Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü menüm
sabah 4 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir kk kadar
1 çay kaşığı bal
ara yok
öğlen yoğurtlu avokadolu salata
2 bardak yeşil çay
akşam 2 kurabiye 1 müffin hepside küçük küçüktü(arkadaşım yapmış getirdi:)))
2 fincan çay ara 1 adet greyfurt

benim cadalozla 2 ye kadar uğraştımmmm.şimdi de uykum kaçtııı:(((((((((((

cimcimeye bak sen o saatlere kadar ne yapıyor kız???uyku düzeni yok sanırım ama genelde anneye uyarlarmış bebişler sen de hamileyken düzensiz uyuduysan onu takip ederlermiş demişti bi ara doktorum ne kadar doğru bilemiycem ama defne benle aynı uyur sadece çok erken kalkar :)))))

dünkü menüm
sabah 4 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir kk kadar
1 çay kaşığı bal
ara yok
öğlen yoğurtlu avokadolu salata
2 bardak yeşil çay
akşam 2 kurabiye 1 müffin hepside küçük küçüktü(arkadaşım yapmış getirdi:)))
2 fincan çay ara 1 adet greyfurt

çok güzelll..özge ya sen emzirmiyor musun yawwwwwww

cimcimeye bak sen o saatlere kadar ne yapıyor kız???uyku düzeni yok sanırım ama genelde anneye uyarlarmış bebişler sen de hamileyken düzensiz uyuduysan onu takip ederlermiş demişti bi ara doktorum ne kadar doğru bilemiycem ama defne benle aynı uyur sadece çok erken kalkar :)))))

ya buu iyi hali özge yaaaaaaa.sabahlara kadar kaç kez oturduk bi bilsen ne zaman düzene girecek bu uyku yaaaaaaaa..ne yapacağımı şaşirdimm..bi keresinden akşam 11den öğlen 12 ye kadar hiç uyumadı düşün yaniiiiiiiii psikolojimi pehhhhhhhhhhhh..düzensiz de uyumadım ki hamileykennn.en geç 12 dedin mi ben uyuyordummmmmmmm nlamadım gitti..bi çözümü olmalıııı

ayy okadarda yazıkkkk bizee yaa şey yapalımm sevdiğimiz çok para verip aldığımız ama içine giremediğimizz bir kıyafeti için baskı yapalım kendimizee içine girmeye çalışalımm:D ama çok geçmiş zaman olmasın şöyle 2-3 kg vermeylee halledebilecğeimiz bişi olsaa

hmmm ben az önce kısa montumun önünü kapattım ama zorla :))) düğmeler o kadar gergin ki tamam benim hedefim o olsun ben montmumun içine girmek için zayıflıycam iki ay sonra da bikinim için bi girişimde bulunurum artıkın

ya buu iyi hali özge yaaaaaaa.sabahlara kadar kaç kez oturduk bi bilsen ne zaman düzene girecek bu uyku yaaaaaaaa..ne yapacağımı şaşirdimm..bi keresinden akşam 11den öğlen 12 ye kadar hiç uyumadı düşün yaniiiiiiiii psikolojimi pehhhhhhhhhhhh..düzensiz de uyumadım ki hamileykennn.en geç 12 dedin mi ben uyuyordummmmmmmm nlamadım gitti..bi çözümü olmalıııı

kız bi doktora danışdınmıydı hiç ayy benimki ilk 4 ay sürekli uyudu hiç uyku sıkıntısı çekmedim ben defnede:nazar::nazar::nazar::nazar:ama bebikken eşimde çok uyurmuş ben de annem size çekmiştir diyor...defne uykuyu seven bi bebek bende onu çok seviyorum :16::16::16::16::16:
düzene sokmak için bişiler denesen ayy internetten filan baksaydın...

hmmm ben az önce kısa montumun önünü kapattım ama zorla :))) düğmeler o kadar gergin ki tamam benim hedefim o olsun ben montmumun içine girmek için zayıflıycam iki ay sonra da bikinim için bi girişimde bulunurum artıkın

hehehe ay benimkide öyle düğmeler bi gergin oluyor ki.o yüzden onu giymiyorum memişler büyüyünce sığmıyorlar anam=))))))benim hedefim de eski kotlarımı giyebilmekk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok istiyorummmmmmmmmm.....şu an son aldığım da totomdan düşüyo...öncekiler olmuyorrr. ne yapıcam bi daha mı kot alıcammm bu ne beeeeeeeee

çok güzelll..özge ya sen emzirmiyor musun yawwwwwww

emziriyorum canım ama ben süt konusunda hiç sıkıntı çekmedim maşşallah sebil gibi :)))) ilk başlarda çok yiyiordum işte sütüme gitsin sütüm olsun diye zaten olan süt 10 katına çıkmıştı artık :)))aslında süt bahaneydi hehehe off ne bulursam yiyordum..özledim :))) canım biz ek gıdalara başladığımız için çok fazla emmiyor artık günde 5 kere filan anca emiyor o bekletince de sütlerim birikiyor iyice gecede 4 kere filan kalkıyor emmek için eskiden 2 saate bir uyanıyordum...şimdi azaldı allahtan ayy darısı başına canım

kız bi doktora danışdınmıydı hiç ayy benimki ilk 4 ay sürekli uyudu hiç uyku sıkıntısı çekmedim ben defnede:nazar::nazar::nazar::nazar:ama bebikken eşimde çok uyurmuş ben de annem size çekmiştir diyor...defne uykuyu seven bi bebek bende onu çok seviyorum :16::16::16::16::16:
düzene sokmak için bişiler denesen ayy internetten filan baksaydın...

ay nerdeeeeee benimki uyusa tam bi canavar..uykıumuz hep sorun 40 ına kadar uyudu sonra cin kesildi çocukk ya..40 ına kadar da memeye uyandırdığımda en az 1 saat uyumazdı düşün yani..aman baktım internetten yok bi çözümü dr da düzene gişrer yavaş yavaş diyo ama yokkk bizde..ya anason bile verdim bana mısın demiyor zilliiiiiiiiiiii..o da bana çekmiş aslında bende çok sevmezdim uykuyu ta ki bu cadoloz doğana kadar=)))))))))ayy 21inde 4. ay aşımız var öfff.bi de dr kontrolumuz bakayım bi daha sorucam uykusu içinnnn

hehehe ay benimkide öyle düğmeler bi gergin oluyor ki.o yüzden onu giymiyorum memişler büyüyünce sığmıyorlar anam=))))))benim hedefim de eski kotlarımı giyebilmekk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok istiyorummmmmmmmmm.....şu an son aldığım da totomdan düşüyo...öncekiler olmuyorrr. ne yapıcam bi daha mı kot alıcammm bu ne beeeeeeeee

yok canım zayıflayana kadar alma kot ben taytlarla filan idare ediyorum şimdilik eski kotlarımın hiçbirisi olmuyor hamilelik öncesinden 38 beden olan kotlarıma girebiliyorum ama kasıyolar hedefim 36 olup 1 yıl önceki kotlarıma girmek bakalım onun içinde 55 in altına düşmem lazım benim anca giriyorlar totodan:)))

Back
X