- Konu Sahibi Pinarbartu
- #58.121
benden de bir halt olmazzzz(( yanlız değilsin üzülmeee
üzülüyorum işteeeeeee niye böyle oldu bu hafta yaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden de bir halt olmazzzz(( yanlız değilsin üzülmeee
sanırım bende(((((((((çok üzgünümmmmmmmmmm
ayşemmmmm valla bu ara herşey üst üste geldiiiii regl yaklaşıyor gerignim sanırım herkese hereşye kızaiblime potansiyeline sahibimDDDDd
merhaba Aslıcıgım naber?
bende diyete yeni başladım 1 haftada 3 kilo verdim sizce iyimi
merhaba canım nasılsın
merhaba süper vermişsin şuanki kilon kaç
Allah beterinden korusun fıstıkımmm
ay ay ben kötü örnek olmuyorum kaptancımm onların içindee varmış kokoreç sevdasııı hatta ben çeyrek yiyin diyorum onlar elimiz kirletmeyizz diyorlar onlar beni baştan çıkarıyor aslındaa şikayetçiyimDDDDDDD
![]()
azz yedim sütlü tatlı yedimmmm börek falan yemedim birde el yapimi minicik 2 ısırıklık baklava yedim
afiyett olsunnn kıymalı hamurrr ne şekerrrr pide gibimi
iyiyim canım ugrasıyoruzzzzzzzzzz nolsunnnn
amin canım cümlemizi
valla ben bilmem sen sokuyon akıllarına onlarda miktarını arttırıyo
baklava demek hımmm
canım arkadaşım yaptı
hamur kesilir ya onla yemek yaptı kıymalı
üzerinede sarmısaklı yoğurt dökülüyor adını bilmşyorum yemeğin
avatarını değiştirmişsin hayırlı olsun
:)))))) ayy aslıcığım valla hiç isteğim yok yaaama yine de 400 gr vermişim :)))) bgn dayanamadım bi bakıyım dediydim :))
güne gitsem ne olurdu acaba :))) akşam yemedim artık çok yediğim için :)))platesimi yaptım da bisiklete binesim gelmedi yine yaa offfff![]()
kız dilini ısırbana varya herkes derdiki iki saate uyandır emzir yoksa kan şekeri düşer derlerdi ben hiç ellemezdim ne şekeri düştü ne de başka bişi oldu gündüz sıkılırdım kendim uyandırırdım oynaşıyım diye ama gece hiç ellemezdim düzeni bozulmasın diye :))sen de elleme uyusun aşılardan ötürü antikorlar karşı atağa geçiyor vücudu fazladan çalışıyor diye uyuyorlar benimki aşı yapıldımı sürekli uyur
![]()
benim annem yanıma gelecek eşim ona slm vermiycek yüzüne bakmıycak ayrılmam için elinden geleni yapar heralde saygısızlığa hiç tahamülü yoktur bizimkilerin...onca şeye rağmen hala barıştırmaya çaılışmalarına şaşırdım :44::44:neyse canım sen bilecen yine de en iyisini hakkında hayırlısı
kendimle cok tezat bir avatar koydum..ben sarışınım o koyu :)
benimde dikkatimi çekti yoksa kararmayımı düşünüyon canım![]()
ben geldim ben geldimm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
selamm kızlarr..güne pek de ekyifli başlamadım.....bizimkinin iş sorunu herşeyimizi etkilemeye başladı.smmm sınavlarını verdi ama bi türlü sevemedi şu muhasebeyi..kpss düşünüyo ama o zamana kadar da bi iş alzım getirisi olması açısından..sanırsam net üzerinden iş ilanlarına bakmak da düzeltmedi oalyı..dün gece oturduk her önümüze gelen işe başvurduk...destek konusunu çok mu abarttım acaba...bu kadar yanında olduğumu bilmesi bana ii hissettiriyo aa bazen de tek başına karar almasımı lazım die düşünüyorum sabahtan beri?bi de 2 gün arka arkaya m,saf,r,m vardı geçen hafta da 2 gün artık ev hamur işi vs şeylerle doldu taştı bu hafta(sanırım bende de hayır yok bu hafta..bi de şu sistit denen olay vücutta su topluyo rahat wcye gidememekten..aldım gibi geliyo ama biliyorum ya
((siz de ne var ne yok?
aslı kuşum geçmiş olsun.....neyse ki büyük çalı bişey dil herhal...duymadık bizde haberlerde çünkü...
mihrü kuşum bahsettim yaa bakınıyo şimdi..inş olur...aslında benim fikrim burası çok küçük bi yer ama ist.te amcasının oğlu var pendikte...o da yeminli yanında çalışıyo ve bikaç kere dedi gel beraber çalışalım die...onun yanına gidebilir sankim..annemlerin de küçükyalı da evleri vr hazır dayalı döşeli..onlar diyarbakırda olduğu için o ev boş duruyo...orda da kalırız hem abimlere de yakın...ama tabi bu benim fikrim onun da bu fikri düşünmesi lazım nihayetinde kendi işi..kendi istemesi lazım ama bakalım....
ya ben öncekilerde çok çalişmadım 2 sene öncekinde çok çaliştim tarihe ondada bi ton yanliş yaptım...geçen sene hiç çalişmadım 6 yanliş fazla yaptım yani çalişsam da çalişmadam farketmiyor yaaaaaaaaa offff.bende yargının eğitimi var...gk de datanın var ay bilmiyorum haftaya başlamaya çalişicammmm