Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben üzgün değilim..hiç spor falan yapmadım çaba sarfetmedim.Bu hafta baya sarfetmeyi düşünüyorum gazlamam lazım biraz 20 ocak yaklaşıyorrr..:)
aynen yaaa benimde 20 sine kadar bi şeyler yapmam lazımmmmmm..her seferinde şu platese başlicamm kızın yüzünden bi başlayamadım..tam yapiyim diyorum kız mızlanıyor bi kısmet olmadıı yaaa..bu hafta öküz gibi spor yapıcam ve azıcık yicemmmm çok fena durum kotlar oldu diye sevindim amaaaa.tartı öyle demedi bana püfffssssssss

aynen yaaa benimde 20 sine kadar bi şeyler yapmam lazımmmmmm..her seferinde şu platese başlicamm kızın yüzünden bi başlayamadım..tam yapiyim diyorum kız mızlanıyor bi kısmet olmadıı yaaa..bu hafta öküz gibi spor yapıcam ve azıcık yicemmmm çok fena durum kotlar oldu diye sevindim amaaaa.tartı öyle demedi bana püfffssssssss

hatta ben izin isteyeyim sizden 15-20 dak olsa spor yapam hadi görüşürüzzz

:) kısa bir süreliğine saç dinlendirme anlamında olabilir..ama sacım koyu olsa da sarısın ırktanım cnm..köken kafkas rus :)

ya bende çok fazla beyaz var ırsi bide saç var hemne uzuyo boyatıyorum 2 hafta sonra beyazlar el sallıyor bana bıktım ya beyaz olmasa hiç bıyayla uğraşmayacam saça yazık valla

hoşgeldin aslııııııı..bende temizlik yaptım şimdi bitti..

hoşbuldum canım sende hoşgeldin ellerine sağlık güle güle kirlet :27:

canım eşind emimar değil miydi ben niye böyle hatırlıyorum

amin canım sağol

istanbula gidersen senin işin ne olacak canım

hayırlısı olsun canım ama biran önc ebaşla ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur

yaaa kociş bugun dediki dersaneye git istersen dedi akşamlarıı..bakalım araştırıyoruz...bi yer varmış eşimin okuldan arkadasının karısı gidiyormus onunda benle aynı bebeği var 5-8 arasıymış haftada 4 gün..ama ben onu kaçirdim yeni açılan olabilirrr..ay kendimde hiç o gayreti görmğyorum nedense poff

ya bende çok fazla beyaz var ırsi bide saç var hemne uzuyo boyatıyorum 2 hafta sonra beyazlar el sallıyor bana bıktım ya beyaz olmasa hiç bıyayla uğraşmayacam saça yazık valla

hoşbuldum canım sende hoşgeldin ellerine sağlık güle güle kirlet :27:

aman bizim ev yarına kirlenir yine ne de olsa hehehehhe..kociş sağolsunn..aman bide mobilyalar koyu renk salonun toozunu alıyorum sabaha aynııı

bide dans etmek acayip kalori yakıyormuş geçen gün tvde izledim...spor yapamıyorsan dans et diyor..300 küsür kalori harcatıyormuş 1 saat dans...ben en iyisi kendime mezdeke indiriyim hehehehhehehhe oh oh yandan yandannnn çıkıçıkıııı:32::32: koop kooppp

1 saat oryantal 340 cal 1 saat dans 210 kal...ben en iyisi oryantal yapiyimmmm kıvırrr kıvırrrr:) ama ya bi de dansöz kıyafeti lazımmm=)

bide dans etmek acayip kalori yakıyormuş geçen gün tvde izledim...spor yapamıyorsan dans et diyor..300 küsür kalori harcatıyormuş 1 saat dans...ben en iyisi kendime mezdeke indiriyim hehehehhehehhe oh oh yandan yandannnn çıkıçıkıııı:32::32: koop kooppp

1 saatte oynanmaz ki canım
en iyi yok böyle dansa katılmak :52:

1 saatte oynanmaz ki canım
en iyi yok böyle dansa katılmak :52:

yok kız oynaırm ben vallaaaa=) yarım saat araylaaa...önceden 3 saat durmadan oynadığımı bilirimmmmmm=)))))))))bencede ya bizi alsınlar yok böyle dansa hehehhe..popomuz kalkarsa tabi hehhehe..adamlar bizi havaya kaldıramaz hehehehe

aslıcım ben kaçayım çamaşırlar vardı onları asıcam bi de ütü beni bekler pofff ütüle ütütle bitmiyorrr...görüşürüzzzzzzzzzzzzz

ayşeee emooşş gördüm sizi gelin kaçmayın :54:

emooşşş niye cevap vermiyon yoksa beni beğenmiyon mu :14:

yaa üüüüüüffff başım agrıyo yazdıklarımı gönderemeden pc kilitlendi.

ya çok yorgunum aslı.
bu haftayı hiç sevmedim.yarın nöbetteyim.allahım cumartesi sabah saat 9 olsada nöbetten çıksam evime gelsem de yatsam dinlensemmm

akşam üstü eve geldigimde tartı beni 105 gösterdi.
aslında iyi haber belkide aslında tok degilim ama akşamla sabah benim 1-2 kilo farkedeyi bakalım sabaha nolcak.ayy bide alıyomuşum:57:

Back
X