- Konu Sahibi Pinarbartu
- #58.161
geçmiş sayfaları okuyamadım dogru düzgün üzgünüm kılzar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben geldim..ben sinir bozucu bi gün geçirdim bgn bundan sonra kızımı kayınvalideme bırakmıycam babamlar bakacak..ama gerildik yani eşimle..benim sölemediğim şeyleri sölemiş gibi sölemişler eşimin abisine oda inanmış yani eşim beni bilmese o da inanacak onara ama herkese koydu postasını bidaha gitmiycem ben de..
hım kayınvalden evemi geliyo sen mi gidiyosun bırakıyosun
ben üzgün değilim..hiç spor falan yapmadım çaba sarfetmedim.Bu hafta baya sarfetmeyi düşünüyorum gazlamam lazım biraz 20 ocak yaklaşıyorrr..:)
yaa üüüüüüffff başım agrıyo yazdıklarımı gönderemeden pc kilitlendi.
ya çok yorgunum aslı.
bu haftayı hiç sevmedim.yarın nöbetteyim.allahım cumartesi sabah saat 9 olsada nöbetten çıksam evime gelsem de yatsam dinlensemmm
akşam üstü eve geldigimde tartı beni 105 gösterdi.
aslında iyi haber belkide aslında tok degilim ama akşamla sabah benim 1-2 kilo farkedeyi bakalım sabaha nolcak.ayy bide alıyomuşum![]()
çarşamba perşembe mesaj sayımını yarına yapsam olurmu
kızlar ben geldim..ben sinir bozucu bi gün geçirdim bgn bundan sonra kızımı kayınvalideme bırakmıycam babamlar bakacak..ama gerildik yani eşimle..benim sölemediğim şeyleri sölemiş gibi sölemişler eşimin abisine oda inanmış yani eşim beni bilmese o da inanacak onara ama herkese koydu postasını bidaha gitmiycem ben de..
kendimle cok tezat bir avatar koydum..ben sarışınım o koyu :)
ben çıkıyorum kızlar
o kadar dolu ki şu an kafam hiç aile problemi duymak istemiyorum artıkdemek kaçamak yapmazsan ne güzel olacakmış
fırını evden at canım böylelikle yapmazsın
gece niye uyandırıyorlar anlamıyorum ya acıksa kendisi uyanır zaten bırakın uyusun
hakan salihanın abisine selam veripte annesine vermemesi garip tapkili olsa abisinede vermez selam bence ortada başka bişey var bilmiyorum ama bu durum bana garip geldi açıkçası
bide dans etmek acayip kalori yakıyormuş geçen gün tvde izledim...spor yapamıyorsan dans et diyor..300 küsür kalori harcatıyormuş 1 saat dans...ben en iyisi kendime mezdeke indiriyim hehehehhehehhe oh oh yandan yandannnn çıkıçıkııııkoop kooppp
emooşşş niye cevap vermiyon yoksa beni beğenmiyon mu![]()
hayatım inan benimki kadar sinir bozucu yorucu birgün olamaz..
anlatmak degil düşünmek bile beni yoruyo...
oyy sen beğenilmezmisin hiç yavyum........
ikiside sölemiş amaçları neydi neden yaptılar bilmiyorum ama kalbim çok kırıldı...hiç bişey demedim sadece defnenin kıyafetlerini topladım ordan bundan sonra babmgil bakacak anne defneye dedim görmek istediğin de bize gelip görürsün bundan sonra buraya bırakmıycam dedim...anladı zaten ne olduğunu sordu bişey mi dedim dedi hiç bişey demedim sadece bundan sonra figen abla bakacak dedim yeniden...herkes ne yaptığını ne sölediğini biliyor sonuçta değil mi??ah canım nöbet kötüdür ya allah yardımcın olsun
yok yok almamışsındır
olur canım
kötü olmuş ya
kim söylemiş eşinin abisine kayınvalden mi