Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben geldim..ben sinir bozucu bi gün geçirdim bgn bundan sonra kızımı kayınvalideme bırakmıycam babamlar bakacak..ama gerildik yani eşimle..benim sölemediğim şeyleri sölemiş gibi sölemişler eşimin abisine oda inanmış yani eşim beni bilmese o da inanacak onara ama herkese koydu postasını bidaha gitmiycem ben de..

kahvaltı:
1 dilim köy ekmegi
1,5 yumrta beyazı

ögle:
1 kase çorba(mercimek)
patates oturtmanın 4 dilim patatesi

ara:
5 adet etiform

akşam:
1 tabak yogurtlu brokoli
1tabak tavuk gögsü (haşlama)

kızlar ben geldim..ben sinir bozucu bi gün geçirdim bgn bundan sonra kızımı kayınvalideme bırakmıycam babamlar bakacak..ama gerildik yani eşimle..benim sölemediğim şeyleri sölemiş gibi sölemişler eşimin abisine oda inanmış yani eşim beni bilmese o da inanacak onara ama herkese koydu postasını bidaha gitmiycem ben de..

hayatım inan benimki kadar sinir bozucu yorucu birgün olamaz..
anlatmak degil düşünmek bile beni yoruyo...

ben üzgün değilim..hiç spor falan yapmadım çaba sarfetmedim.Bu hafta baya sarfetmeyi düşünüyorum gazlamam lazım biraz 20 ocak yaklaşıyorrr..:)

ben varya sinirliyken çok motive oluyorum veliyle yine küssek mi acaba :))ay allah korusun çekemiycem artık gerginkiğe tahamülüm yok...ben de bu hafta motive edecem kendimi yarından itibaren başlamayı düşünüyorum birlikte başlayalım canım

yaa üüüüüüffff başım agrıyo yazdıklarımı gönderemeden pc kilitlendi.

ya çok yorgunum aslı.
bu haftayı hiç sevmedim.yarın nöbetteyim.allahım cumartesi sabah saat 9 olsada nöbetten çıksam evime gelsem de yatsam dinlensemmm

ah canım nöbet kötüdür ya allah yardımcın olsun

akşam üstü eve geldigimde tartı beni 105 gösterdi.
aslında iyi haber belkide aslında tok degilim ama akşamla sabah benim 1-2 kilo farkedeyi bakalım sabaha nolcak.ayy bide alıyomuşum:57:

yok yok almamışsındır

çarşamba perşembe mesaj sayımını yarına yapsam olurmu

olur canım

kötü olmuş ya
kim söylemiş eşinin abisine kayınvalden mi

ya kusura bakmayın kızlar bu hafta benden iş yok böyle ..
müthişi başım agrıyo .midem bulancak..
çıktım ben sabah bildirime gelirim............:5::5::5::5::5::5::5:

demek kaçamak yapmazsan ne güzel olacakmış

fırını evden at canım böylelikle yapmazsın :27:

gece niye uyandırıyorlar anlamıyorum ya acıksa kendisi uyanır zaten bırakın uyusun :52:

hakan salihanın abisine selam veripte annesine vermemesi garip tapkili olsa abisinede vermez selam bence ortada başka bişey var bilmiyorum ama bu durum bana garip geldi açıkçası
o kadar dolu ki şu an kafam hiç aile problemi duymak istemiyorum artık :50::50::50:sinirlerim çok bozuldu bgn

bide dans etmek acayip kalori yakıyormuş geçen gün tvde izledim...spor yapamıyorsan dans et diyor..300 küsür kalori harcatıyormuş 1 saat dans...ben en iyisi kendime mezdeke indiriyim hehehehhehehhe oh oh yandan yandannnn çıkıçıkıııı:32::32: koop kooppp

kız bi saat kim dans edecek allah aşkına sıkılır insan :)))

ah canım nöbet kötüdür ya allah yardımcın olsun

yok yok almamışsındır

olur canım

kötü olmuş ya
kim söylemiş eşinin abisine kayınvalden mi
ikiside sölemiş amaçları neydi neden yaptılar bilmiyorum ama kalbim çok kırıldı...hiç bişey demedim sadece defnenin kıyafetlerini topladım ordan bundan sonra babmgil bakacak anne defneye dedim görmek istediğin de bize gelip görürsün bundan sonra buraya bırakmıycam dedim...anladı zaten ne olduğunu sordu bişey mi dedim dedi hiç bişey demedim sadece bundan sonra figen abla bakacak dedim yeniden...herkes ne yaptığını ne sölediğini biliyor sonuçta değil mi??

Son düzenleme:
Back
X