Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben bgn sinirimden hiç bişey yemedim menümü yazıyım
sabah aç karna 1 fincan yeşil çay
2 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini karıştırdım
ara yok
öğlen 1 kepçe aşure 6 yk yapıyor
ara 2 fincan çay
akşam fırından aldığım ekmeğin ucundan yedim okadar
şimdi de 2 fincan yeşil çay içtim

afiyett olsun canım gerçekten hiçbirşeyy yememişssinnnn kıyamamm

neyapıyormuşuzzzzzzzzzz ozaman birdahaaaaaaaaaaaaaaaahep makyaj yapıyormuşuzzzzzz:))) maşallah arkadaşımaaa

canım sabah buz gibi olunca yataktan çıkmak istemiyorum anca giyinip çıkıyorum evden
makyaja zaman kalmıyo :27:

beğendiğine sevindim canımmmmm bu ara sağlıklı beslenme kararı aldıkk öğlenleri büroda kendimizz pişriiyoruzzzz yemeklerimizzii inş. uzun süree yaparız bu faslı zor gelmez.

ben iyiyim çok şükürrrr canımmmmmmm evde takılıyorummmmm

güzel bir karar inş devamı gelir canım

ayy valla iyi olurdu ardından birde masaj ooh deyme keyfine :52::52::52::52:
valla kese attırmak inan masajdan daha güzle oluyor:D
biz bu akşam gidecektik arkadaşın eşinin işi çıkmış kaldıkkkk neyse hafta içi giderizz:DDDD
buranın termal otelleri çokk otellerinde hamamaları var aile odaları var oda oda her odada havuz falann çok iyi oluyr eşli falan gidiyor millet

ay günah keçisi olmuşum.:DDDDD
efet ama okadar hafiftiki tahinle yapılmış birşeyyyyy çok hafifti.
ayy sanada afiye tolsun cnaımcım

ayşemm seni gürme ilan ediyorum takımımızn gürmesi sin:))) seni sevmek bu arada dereotlu poğaçandan yapıyorum yine:DD koktu mis miss

ayy canım ortak yönünüzü söyleyimm çok şirinsiniz ikinizdee bayıldım avatarınaaaaa

ay ayaay teşkür ederim..
saçımı maşaladığımda kocam da şirineye benzetiyo beni hahahahaha..ay bak şirinenin fotosunuda koyabilirdim :)hiç aklıma gelmedi :)
valla yemek yemeyi sevince yemekleri de azcık biliyosun..Aslının yediği belki farklıdır ama :)

ben de aynı bi yapıyom bi yapmıyom...canım o sana etki ediyordur da sen farkına varmıyorsundur her gün alışkanlık haline getirsek aslında ama tembellik yapıyoruz işte

ole mi diyosun belki de..
bu arada ailevi bişiler olmuş..noldugunu tam kestirebilmiş değilim biri iftira attı galiba abiyle yüzleşseydin??

beğendiğine sevindim canımmmmm bu ara sağlıklı beslenme kararı aldıkk öğlenleri büroda kendimizz pişriiyoruzzzz yemeklerimizzii inş. uzun süree yaparız bu faslı zor gelmez.

ben iyiyim çok şükürrrr canımmmmmmm evde takılıyorummmmm

bende o kararı aldım..yarın şu alışverişi yapayımda..

canım yaa sen seviyordun kayınvalideni kötü söz söylemezsin kolay kolayy ama işte bazen büyük olmakdemek doğru söylemek dorğu davranışta bulunmak demek olmuyor maaleseffff, boşverrrr üzme tatlı canını kuzucum

neyapıyormuşuzzzzzzzzzz ozaman birdahaaaaaaaaaaaaaaaahep makyaj yapıyormuşuzzzzzz:))) maşallah arkadaşımaaa

ne denirki bilemiyorum ama tepkin güzel fıstıkkkkkkkk

canım bu ne biliyormusun kendi hatalarını örtsün diye başkasını pislemek kamoflaş yani bir nevi...ama bundan sonra bir aile gibi olmayı unutsunlar bundan sonra benim için sadece eşimin annesi ve babası başka hiç bi anlamları yok artık hayatımda...

kızlar ben geldim..ben sinir bozucu bi gün geçirdim bgn bundan sonra kızımı kayınvalideme bırakmıycam babamlar bakacak..ama gerildik yani eşimle..benim sölemediğim şeyleri sölemiş gibi sölemişler eşimin abisine oda inanmış yani eşim beni bilmese o da inanacak onara ama herkese koydu postasını bidaha gitmiycem ben de..

alla alla bu aralar da hepimiz sorunlar yaşıyoruz yaaaaa

ben varya sinirliyken çok motive oluyorum veliyle yine küssek mi acaba :))ay allah korusun çekemiycem artık gerginkiğe tahamülüm yok...ben de bu hafta motive edecem kendimi yarından itibaren başlamayı düşünüyorum birlikte başlayalım canım

bende bendeeeeeeeeee bu hafta deli gibi dikkat edicem başka çaresi yokkk bu hafta resmen saçmaladım hatta dünkü menumu bile yazamadımmm

ay ayaay teşkür ederim..
saçımı maşaladığımda kocam da şirineye benzetiyo beni hahahahaha..ay bak şirinenin fotosunuda koyabilirdim :)hiç aklıma gelmedi :)
valla yemek yemeyi sevince yemekleri de azcık biliyosun..Aslının yediği belki farklıdır ama :)

ay ay teşekkür edecek birşeyy yokk doğruuuuuuu sözzz tamamen:)
bundna sıkılıncaa şirinenin resmini koyarsınnnnnn fıstıkkkkkkkkkk

ikiside sölemiş amaçları neydi neden yaptılar bilmiyorum ama kalbim çok kırıldı...hiç bişey demedim sadece defnenin kıyafetlerini topladım ordan bundan sonra babmgil bakacak anne defneye dedim görmek istediğin de bize gelip görürsün bundan sonra buraya bırakmıycam dedim...anladı zaten ne olduğunu sordu bişey mi dedim dedi hiç bişey demedim sadece bundan sonra figen abla bakacak dedim yeniden...herkes ne yaptığını ne sölediğini biliyor sonuçta değil mi??

ya durduk yere gerginlikkk.. ben ne oldu tam anlamadım amaaa...figen abla kim kiii

ole mi diyosun belki de..
bu arada ailevi bişiler olmuş..noldugunu tam kestirebilmiş değilim biri iftira attı galiba abiyle yüzleşseydin??

tam olarak iftira değil ama doğru olmayan şeyler konuşulmuş arkamdan.. kimseyle yüzleşmiycem beni sadece eşimin düşünceleri ilgilendiriyor ondada bi problem yok..

valla kese attırmak inan masajdan daha güzle oluyor:D
biz bu akşam gidecektik arkadaşın eşinin işi çıkmış kaldıkkkk neyse hafta içi giderizz:DDDD
buranın termal otelleri çokk otellerinde hamamaları var aile odaları var oda oda her odada havuz falann çok iyi oluyr eşli falan gidiyor millet

ayy ne iyi gelirdi bütün ağrılarım geçerdi :52:

ay ayaay teşkür ederim..

bende ilk defa yedim canım zaten

hayatım şimdik çok erken:DDDD ama birkaç sat sonraa uyu güzelcee al uykucuğunuuuuuu

yok şimdi uyursam gece dört dönerim :52:

Back
X