Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

verdi ilaç ama sallamadı bile..ne olduğunu falan bile anlatmadı..yarın istte tahlillerimle özele gitcem bakalım:((efet canım nacizane bi düzen kurmaya çalışıyorum...

yok canım benim eşim mali müşavir namıdiğer muhasebeci....bilmiyorum yaa..burda takılırım gibi geliyo..ofisi kapatmak bana göre dil kesinlikle...ama belli de olmaz işte..kesin bi şey yok ya ortada....

ayy bende varda yapan nerdeeeeee...ama başlıycam bu hafta.....

alla alla niye anlatmıyor kiii...bencede git özeleee

14. TAKIM 236. Etap

aynalar ( 90,1 / 90,0 / 0,1 / 0,11% )
emidaf ( 66,8 / / / % )
fiyona_07 ( 62,1 / / / %)
mihracee ( 59,7 / / / %)
melekaysee ( 64,5 / / / %)
faTTa83 ( 70,5 / / / %)
1.73 ( 105,0 / / / % )
hazos87 ( 61,3 /60,6 / / %)
pisiq ( 73,2 / / / %)

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

eklediömm kendiminkini

kendi annem beyşehir de öğretmen eşi orda olduğu için tahinini oraya istetmişti yıllaaaaaaaaaarr önce bayadır orda o gelir biz gideriz öle görüşürüz..kendi annem burda olsaydı zaten kimseye minnet etmezdim ama üvey annem de çok iyi o da çok baktı defnoşa ara da babmlara da bıraktığım oluyordu evleri uzak diye çok bırakmıyprduk ama artık onlar gelip bakacak

anladım canımm..güzel bakıyorsa bırak tabiiii

sabah
1 dilim tost ekmeğiyle kaşarlı tost

öğle
yarım tabaktan biraz fazla kıymalı makarna

ara
2 tane grissini

akşam
1 kase çorba
salata
2 kaşik yoğurtt

ara
2 tane bişküvi

ama sorun şu ki kendimi aç hissetmiyorumm..benim kendimi aç hhissetmem lazım o zaman zayıflıyorummmm
afiyet olsun canımm çok güzelllllllll

kimsecikler yok yine püffffssssssssssss..yarın arkadaşım gelecekmiş onunda bebeğii var heheh hemde erkek hehehe oh oh kızım yaşadı=)))))))sabah kalkıp bişeyler yapmam lazım ayşe kurabiyesi yapacaktım ama hindistan cevizim azcıkmış püfff..bende kup yapıcam bide zeytinli poğaça..buzluktada kekim varrr...başkada yapamam erken gelicek çünkü=)

elleirne sağlık canım daha ne olsunnnn gayet güzellll bir hazırlık

16 aralık cuma

73.2

sabah

1 dilim çavdar
1 tavada yumurda
1 tatlı kaşıgı recel

öğle

1 kase nohut
1yk pilav
1 domates
2 yemek kaşığı yoğurt

akşam
1 kepçe pilav
1 kase makarna
1 kase kadar tavuk

akşam biraz fazla olmuş gibi ama ekmek yok senin ekmek yememn çok güzellllll alışkanlıktan insna zor kurtulur çünkü
afiyet olsun

Back
X