Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

göndermek mi istiyon yoksa aslı beni :27::27::27:valla müsadeniz olursa yeni hedef belirleyip devam etmek istiyorum asıl hedefim bu değildi çünkü aöma gözüme çok gözükür diye 10 kilo ile başlamıştım .... yeni hedef 50 olacak :52::52::52::52:

nereyeeeee öylee hemencik gitmek yokkkkkk aslıda göndermezzzz seni hıhhhhhhhhh :DD ben bile gitmeyi düşünmüyorum yawsss

allah sağlık versin canım hasta olup her yerim ağrıyacaksa 70-80 yaşı görmekde iyi olmaz yani
ben şimdiki halime bakarak yaşlılığım pek rahat geçmez kanımca :27::27::27::27:
kadınların her şeyi doruğunda yaşadığı bir yaş mıdır bilmiyorum 30 yaşını daha ben alt basamaktan bile başlamadım ki ne doruğu :52::52::52::52::52:

canım yaaa 70-80 yaş büyük yaşlar değilki benim kayınpederim 78 yaşında maşallahhhhh çok dinç çalışıyor hala,Allahım sağlıklı ömürler versin başımızda olsunlarr çok güzel beslenir evleri 4.katta asansörsüzz ben çıkarken tıslıyorum inan onlarda birşey yokkk maşallah maşallahh inan özeniroyr insan.

ayrıcaa 30 yaşından ne bkeliyorsun merak ediyorum:DDDD bence 30yaşımdada şuankindenfarklı bir yaşam sürmeyeceğim ben o yüzden 30 olmak istmeiyorum 20 li yaşlar güzeldi yaaaaa

ooh ohhh çok sevindim ne göndermesi
şimdi ilknuru ikna ederim ilknur aslında çok kilolu değil mi bi 10 kilo verse daha iyi olur kanımca :35::35::35::35::35::35:
:)))))) offf deme çokmu vahim durumdayım:DDDD
kız 10 kg veremem :DDDD mümkün değilll belki 2 kg cım daha olabilir ama fazlasını kesnliklee istemiyorum:D ben 500 gr amı bileesüründürüyorum hakaten gitmiyor artık

ah ah ben bitirmek üzeriyim 30 lu yaşları.............
ama inanın 35 li yaşlar falan daha güzel kadın kadın oldugunun farkına varıyo:12::12::12::12::12:
hımsss canım bneimmm Allah sağlıklı ömürler versin bence heryaşon ayrı bir güzelliği varrr Allah nasip etsinde yaşayalım sevdiklerimizle güzel günler görelimm, diğer türlü biz istemesekteee gelecek zaten belli yaşlar:DDDD
yaşamaya değer bir gün varsa oda bugündür:DDDDDDD

hıımmm ben daha varamadım farkına :23::23::23::23::23:
:))))) ay ay canımm inş. yaşacağın günler yaşadıklarının bin katı güzelliğinde olurrrrrr fıstık
kız o boyda ilknur 10 kilo verir se ne olur :9::9::9::9:valla üflesek uçar :9::9::9:
hakaten uçarımmmm :)))) ben almayim kalsınnn:D
banane ben 50 olmadan kimse gidemez iğne ipliğe döndürecem sizi :30::30::30:
şekerrrr sen iste yeterki ben gitmem ama 10 kg çok beeee kocamm isyanlara geçer:DDDDDD sonumu düşünemiyorum:D şimdiden eline kemik gelemye başladıı:)))
sehraa diye birine mesaj attım takıma almak için
inş gelir kurallarıda yazıyorum ki kabul edip gelsinler ama gözleri korkuyo herkesin :27::27::27::27:
gelsin bakalım aramıza:)))
ama bence bu ara güzel gidiyruzz arkadaşlarımız istikrarlıı öyle paylaşım konusundada sıkıntı yokkkkkk darısı yneileirn başına

Bu karışımla Bir Ayda 8 kilo Vermeniz Mümkün..!!!
kızlar şöyle bişey buldum biyerde denemeye bugün itibariyle başlıyorum kalan 4 kilomu vermem lazım varmı benimle beraber başlıcak olan bakalım gerçekten faydalımı..
60.8le bugün başlıyorum ,,birazdan kaynatmaya başlıcam az evvel aldım geldim malzemeleri,,çok heycanlıyım,,takıldı gitmiyo kilom belki biraz olsun gider,,1 ayda 5 kilo versem yine iyi,,bide eşimle iddaya girdik 15 ocakta 57 olmam gerek,,1 haftam geçti ve ben bugün 400gr ekside çıktımhadi bakalım,,bu karışım faydası olur inşallah

işte mükemmel karışım

Bir Ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 5 adet top karabiber

* 5 adet karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..

yukardaki tarifi bi okuyun kızlar..ben yarına malzemeleri toplayıp yapcam bakam nolcakkk

denenebilir gibi snakiiii malzemlerrrin hepsini severim:DD tadıda hoş olacaktırrr

kahvaltı:
5 adet etiform
1kk peynir

ögle:
çeyrek kokoreç(aslında yarımdı ama içleri köşeye sıkıştırdım yedim

akşam
1 porsiyon ıspanak (yogurtlu)

ara:
3 etiform
2 galeta
1 kk peynir

gece:
elma

sankiii bu menyü yine okumuştummm :DDDDD hehe yada 2 gün arka rkaya kokoreç yedin hangisi:D

canım öle hamile kalınca hemen miğde bulanmayor merak etme en az hamileliğinin 3. haftasından sonra başlıyor....hem hamile kalman mümkün mü valla bu krizin içine bi bebek getirirsen yazık edersin bebeişine özge demişti dersin

:DDDDD hehe demek öyleee 3.haftasında başlıyorrr
salihacım özgenin söyledikleirne aynen katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:54::54::54::54::54:

sağol canım sende öyle

canım ilkin pc siparişi vermiş netten en geç pazartesiye gelir dedi o zaman geri dönecek
serpil 3 ocağa kadar izin istemişti bende tamam demiştim
bu tarihlere kadar bekleyecem bu tarihlerden sonra bakacaz

demek senin için hayat güzel canım ne güzel
valla ben artık güzel bişeyler bekliyorum hayattan

Serpil kimdi ya?

Back
X