Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrr ben kaçıyorummmmmm bilgisayarın biri kardeşimdeeee olunca benimkinedee ekociş göz diktiiii:D ikidebir ekranımaa bakıyor hahaha
haydi öptm hepinişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:DD

afiyet olsun fıstıkk çoook az değilmiiii idolümmm yaaaaa ölüyorum menülerineee off osff :))
sabah muzu çok iyi arada yap lütfen muzz çok ama çok faydalı

muz diyette tavsiye edilmez aslınd akalorisi çok fazla diye
ama sabahalrı şişmiş bir boğazla uyanınca yumuşasın diye yedim
12 de uyandım canım
sonra akşamda uyudum o yüzden az değil

kızlarrrr ben kaçıyorummmmmm bilgisayarın biri kardeşimdeeee olunca benimkinedee ekociş göz diktiiii:D ikidebir ekranımaa bakıyor hahaha
haydi öptm hepinişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:DD

görüşürüz canım :54:

:103::103::103::103::103::62::62::62::62::82::82::82::82::81::81::81::81::81::119::119::119::119::119::119::71::71::71::71::71::71::119::119::119::119::119::49::49::49::49::38::38::38::38::49::52::52::52::52::52::52::36::36::36:
[sıze=3]ben geldim kızlar.. Sanırım pirelerinizle irtibata geçtiniz hıhhhhhhh[/sıze]

canım merak ediyoruz seni takımcak neler yapıyorsun girince kısaca günün özetini geç bize :)))
[sıze=3]hakanın durumu iyi.. Abim meğer ankaraya ısparta da ki sevgilisini görmek için gelmiş... 2 gün kalıp ıspartaya gitti...

Annem öyle üzüldü ki abimin bu hareketine... 1 kere hakanla hepberaber konuştuk... Ama hakana bi saydırdım sormayın ilaçların etkisiyle.. Tabi hakanın değil ailesinin yaptıklarını düzdüm..

Bilinç altında ne varsa aktı gitti:9::9::9:

Yani abim şok etti beni..

Annemide........

Resmen hakanı haklı çıkarmaya çalıştı.. Sinir krizi geçirdim az daha.. Bi saydırdım hakana... Keşke babam gelseydi... Neyse böyle oldu işte..

Annem le geziyoruz gündüzleri...

Hakanın telefon kayıtlarını göndericem babama.. Kız kardeşi inkar ediyormuş... Ben abimle 4 aydır konuşmuyorum falan.. Eşide aynen 4 aydır konuşmuyorlar bizimle ilgisi yok falan.. Kayıtlarda her hafta saatlerce konuşulmuş... Elimdeki son hamleyide yapayım gerisini onlar düşünsün...

Yuvamı kurtarmak için elimden geleni yapıcam... çünkübabam destek sözü verdi.. çok mutsuz olmadığın sürece her türlü desteği vericem dedi..... Babam istesin canımı vereyim....
[/sıze]

canım öle hamile kalınca hemen miğde bulanmayor merak etme en az hamileliğinin 3. haftasından sonra başlıyor....hem hamile kalman mümkün mü valla bu krizin içine bi bebek getirirsen yazık edersin bebeişine özge demişti dersin

ayy istemeden olduysa :9::9:

hakan bugün yarın eliptiğimi getirir o zaman sen benigör.. daha çabuksıkılaşırım.:124::124::124::124::124:

biraz daha dene bakalım ama tavrın kesin olsun salihacığım şartlarını koy tatlım ben de insanım bunları şunları yaşamak istiyorum de...ama zayıflamadan bebiş yok tamam mı valla sonra zor toplarsın bak

bu kilonun üstüne 20 kilo alsaam uuuuuuuuu 90 olurum.. cırılır bütün karnım :52::52::52::52:

[sıze=3]hakanın durumu iyi.. Abim meğer ankaraya ısparta da ki sevgilisini görmek için gelmiş... 2 gün kalıp ıspartaya gitti...

Annem öyle üzüldü ki abimin bu hareketine... 1 kere hakanla hepberaber konuştuk... Ama hakana bi saydırdım sormayın ilaçların etkisiyle.. Tabi hakanın değil ailesinin yaptıklarını düzdüm..

Bilinç altında ne varsa aktı gitti:9::9::9:

Yani abim şok etti beni..

Annemide........

Resmen hakanı haklı çıkarmaya çalıştı.. Sinir krizi geçirdim az daha.. Bi saydırdım hakana... Keşke babam gelseydi... Neyse böyle oldu işte..

Annem le geziyoruz gündüzleri...

Hakanın telefon kayıtlarını göndericem babama.. Kız kardeşi inkar ediyormuş... Ben abimle 4 aydır konuşmuyorum falan.. Eşide aynen 4 aydır konuşmuyorlar bizimle ilgisi yok falan.. Kayıtlarda her hafta saatlerce konuşulmuş... Elimdeki son hamleyide yapayım gerisini onlar düşünsün...

Yuvamı kurtarmak için elimden geleni yapıcam... çünkübabam destek sözü verdi.. çok mutsuz olmadığın sürece her türlü desteği vericem dedi..... Babam istesin canımı vereyim....
[/sıze]

hayırlısı canım yine en doğru kararı sen vereceksin tabi ki de kolay değil bir yuvayı dağıtmak ama hakan da çabalasın canım...içindekileri dökebilmen çok iyi olmuş çünkü insanın içinde kalınca çıban gibi büyüyor...ama bu sorunla hakanla çözdükten sonra hakanın ailesinden uzak durmaya çalış o şunu demiş bu bunu demiş yok inkar etmişler yüzleşmeler bunlar insnaı sinir hastası yapar buda sana eziyet canım...sen bir an önce tavrını koy ve bundan sonra herkes sana uysun sen insanlara değil.abine de şaşırdım ama kızma abine de

bu kilonun üstüne 20 kilo alsaam uuuuuuuuu 90 olurum.. cırılır bütün karnım :52::52::52::52:

hahaha cırırlır ne kız :))) evet canım sağın solun foşş diye söner valla :)) yok şaka sönmüyor da toplaması çok zor oluyor benim arkadaşım 65 le hamile kaldı 17 kilo aldı hamileliği boyunca emzirirken de alıyorsun biraz o da aldı şimdi verecem diye kız helak oluyo..birde şöyle birşey var salihacığım erkekler hamile kalınca ve doğurduğun da hemen eski haline döneceğini zannedip dönmeyince de sen den çok hayal kırıklığına uğruyorlar seni beğenmiyolar uzun bi süre o yüzden verebildiğin kadar ver canım kiloları sonra hamile kal :)))))

kızlar ben geldim pc bgn ulaştı elime hemen kk ya gircektim ama şifremi yanlış grdim sürekli sonradan şifremi deil de kullanıcı adımdaki 87 yi girmeyi unuttugumu farkettim:D
özledim sizleri baya oldu pc bozuktu.ben de hemen alamadım iyi bişey almak istiyodum.perş akşam netten sipariş verdim bgn de elime geçti.ben takımdan uzakta olunca iyice boşladım hesap vercek kimse olmadığı için:((( ama kendime ara verdim sayıyorum ve yarından itibaren diyetime sıkıca sarılcam:))
ee ben yokken noldu buralarda kimler var kimler yok

ooo biz hedeflerimize ulaşmak üzereyiz valla hemen topla kendini yetiş bize :))) yeni gelenler var tanışırsın canım

menümü yazıyorum kızlar
sabah sirkeli su+form çayı

10:00:
1 yumurtanın beyazı ve 2 dilim sucuk ile yapılmış omlet
1 kk peynir
5 adet etiform

13:00
3 çatal spagetti makaran
2 bardak ayran

16:00
1 bardak ayran
1 kase lahana,havuçlu acı biberli çorba

18:00
1 kase aynı çorba
1 porsiyon haşlama tavuk
marul yapragı (sade)

19:00
1 galeta
1 kk peynir(çocuklar acıkmış bende dayanamadım

bu ne kız yazılar bit gibi :)) güzel menü cnaım afiyet olsun

kızlar merhabaa nasılsınızzzz ben yeni geldim evee kardeşim geldi askerdennn ziyareteeee onunlaaydıkk.
bir geçmiş yapacağım fıstıklarr bakayım bensiz neler kaynamtışssınızzzzzzz
menümüde yazatım biraz kaçırdım kızlar:( ama kardeşimin şerefine:D

sabah
3 çatal sucuk
1 kk peynir
2-3 çeri domates
2 çay kaşığı reçel
1 yumurtaaaa
2 dilim ekmek
1 incecik dilim börek

ara
1 dilim rulo pastaaa
1 fincna kahve

akşam
5 köfte
2-3 dilim ekmek
salata
2 yk yoğurt
birkaç çatal turşu

ara
1 fincan salep

benimkinin yanın da gayet hoş canım menün :)

Back
X