ben iyiyim. boynuna merhem falan sür ve lütfen sıcak tut.
doktor bana şimdilik noduller için ilaca gerek olmadıgını söyledi. 6 ay sonra tekrar gideceğim. insülin direncim de yookmus ama şeker değerlerim sınırdaymış kilodandır dedi. kilo verince düzelirler diye düşünüyorum dedi. d vitamini eksikliğim için ayda bir defa tek ampul kırıp suya katıp içeceğim bişey yazdı yarın alacagım.
fizyoterapist de kilo verememe durumun normal her beden kendi tepkisini verir seninki şu an şokta dedi. bu bir süre devam eder dedi hatta kilo bile alabilirsin yaglanma bile artabilir dedi. ama sonra bir anda gidecektir dedi. bozma moralini dedi. spor yapmamama kızdı. ben de yarın gidip ögle saatlerinde gidip spor yapacagım bir yere kaydolucam müdürümle beraber. en azından öglenleri 1.5 saat gitsem 45 dk spor yapsam o bile faydadır.
umarım cuma günü tartıda iyi bişeyler görürüm ayın 15 inden beri sağlıklı besleniyorum ve cuma günü 15 gündür bunu yapıyor olacağım. bakalım.
psikolojik enflasyonum için de psikologa git dedi ama bilmiyorum regl dönemindeyim 2-3 gün içinde regl olcam belki onun etkisidir. erkek arkadaşıma da bi durgun davanıyorum. gerçi onun sebepleri farklı bir ara anlatırım
uff iyiki sormussun bir çırpıda anlattım yahu:) meger anlatasım varmış