Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

göbek kalmadı zaten ayaktayken belli değil eskiye yakın görnüyorum ama oturunca pek hoş bi görütntü değil hehehehe..o da anca sporla düzelecek sanırım

canım o kadar da olsun yani o bende de var yani çocuk taşıdık heralde 9 ay karnımız da..karnın olduğundan 9 kat daha büyüdü hemen eski haline dönese zaten foss diye sönerdi sarkardı önümüzde

kızlar ben dün gelemdim ofiste net yoktu hatta bugn bile daha 1 saat oldu geleli genel sorun varmış
cezaya kaldım biliyorum aslı gelince onuda cezamı yerıne getırırım.
ne yaptın olumsuz bişey yoktur ınşallah bende yok gibi sadece yoğunum baya :52::52::52::52::52::52::52:

ayyy canım benim günaydın nabıyon bebik napıyo?

bebik napsın dün gece çok huysuzdu 2 saat mızırdandıı...ama öncesinde de deli gibi güldü ilk defa kahkalar atarakk. sanırım o kadar güldüm eğlendiniz şimdi de mızlanayım da çekin azıcık beni dedi jhehhe..şimdi de geri uyudu cadalozz

26 aralık msj sayımı

aynalar : işlem tamam..
pisiq : işlem tamam
melekayşe : işlem tamam..
mihrace :işlem tamam..
fatta :işlem tamam
emidaf : sanırım cezaya kaldııı
fiyona :işlem tamam..
1.73 : işlem tamam..
hazos :işlem tamam
oyagibi: işlem tamam
pinkcat87: işlem tamam
sergungunser izinli

bebik napsın dün gece çok huysuzdu 2 saat mızırdandıı...ama öncesinde de deli gibi güldü ilk defa kahkalar atarakk. sanırım o kadar güldüm eğlendiniz şimdi de mızlanayım da çekin azıcık beni dedi jhehhe..şimdi de geri uyudu cadalozz

benimki de gece 30 kere filan kalkmıştır heralde şu dişleri bi çıksada rahatlasa kuzucuk...o kahkahalar varya dünyanın tüm altınlarından değerli :)))

şu sayımlar bi bitsede kurtulsak acayip uykum var sabah 6.00 da kalktım gece de çok uyudum denemez..bgn depoya pcmide getirdim uzaktan bağlanıyorum nete ara ara girip bakıyorum...sıkıldım iyice püüffffff:31::31::31::31::31::31:

kızlar hesapladım 6 yıl sonra prim ödeme gün sayım doluyormuş:) yani 40 yaşından sonra maddi durumum iyi olursa çalışmasam da olur:) çok sevindim ya nefret ediyorum para için çalışmaktan.

kızlar hesapladım 6 yıl sonra prim ödeme gün sayım doluyormuş:) yani 40 yaşından sonra maddi durumum iyi olursa çalışmasam da olur:) çok sevindim ya nefret ediyorum para için çalışmaktan.
öle değilde daha iyi şartlar da yaşamak için çalışıyorum diye düşünürsen belki daha severek işe gidip gelirsin :))) tabi türkiye de ne kadar iyi şartlar da yaşıyabilirsen artık ....
canım senin sigortan ne zaman başlamıştı ki ben baktığımda 52 yaşına kadar çalışmam gerektiği yazıyor :43::43::43:

öle değilde daha iyi şartlar da yaşamak için çalışıyorum diye düşünürsen belki daha severek işe gidip gelirsin :))) tabi türkiye de ne kadar iyi şartlar da yaşıyabilirsen artık ....
canım senin sigortan ne zaman başlamıştı ki ben baktığımda 52 yaşına kadar çalışmam gerektiği yazıyor :43::43::43:

şimdi canım şöyle 6 sene daha aralıksız primim ödenirse 6 sene sonra prim günüm doluyor. ama tabi emekli maaşı almak için 54 yaşına kadar çalışmam gerekiyormuş 6 sene sonra çalışmayıp yaşı beklesem de olur yani.

şimdi canım şöyle 6 sene daha aralıksız primim ödenirse 6 sene sonra prim günüm doluyor. ama tabi emekli maaşı almak için 54 yaşına kadar çalışmam gerekiyormuş 6 sene sonra çalışmayıp yaşı beklesem de olur yani.

anladımbenim de prim günüm doluyor 40 lı yaşlarda doluyordur ama yaşı beklememiz lazım...ne saçma bi sistemimiz var...bu ara da oyacığım ben kendimi tanıttım mı hatırlamıyorum sana faceden arkadaşlık yolladım ama yine de buraya da yazıyım..
adım özge 26 yaşındayım 1.61 boyundayım 8 aylık bi bebişim var emzirme döneminde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum şükür çoğu gitti azı kaldı ama hedefime ulaştıktan sonra hedef kilomu değiştirecem işte böle :))) haa bir de evliyim :)))))))))

Son düzenleme:
anladımbenim de prim günüm doluyor 40 lı yaşlarda doluyordur ama yaşı beklememiz lazım...ne saçma bi sistemimiz var...bu ara da oyacığım ben kendimi tanıttım mı hatırlamıyorum sana faceden arkadaşlık yolladım ama yine de buraya da yazıyım..
adım özge 26 yaşındayım 1.61 boyundayım 8 aylık bi bebişim var emzirme döneminde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum şükür çoğu gitti azı kaldı ama hedefime ulaştıktan sonra hedef kilomu değiştirecem işte böle :))) haa bir de evliyim :)))))))))

baktım baktım resimlerine:) allah analı babalı büyütsün canım benim. :) ben de 34 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum. müzmin bekarım. :) benim de 7 yaşında bir kedim var:) bir de annem 74 yaşında. o kadar:)

Back
X