Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi bakalım kolay gelsin karatay diyetin hayırlı olsun

tatlı krizi için tarçın denesene ben her çayımın içine tarçın kullanıyom.bazen çok acıkınca yogurt üstüne de ekeliyorum

hımm iyi fikir deneyeyim. zaten aktardan mısır püskülü kiraz sapı falan alıcaktım kabuk tarçın da alayım saol canım:16:

sağol canım dişim geçici dolgular koydu bakalım kanal tedavisi yapılacak bir tanesine diğerleri allah kerimm :2::2::2::2::2::2:

geçmiş olsun canım ayyydolguyu hiç sevmiyorum.agzımı açmak igrenç hele o vııızz sesii.
canım umarım korkutmamışımdır:30::30:

emoşşşşşşş naber nasılsınnnnnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

emoşş geçmişe bakıyosun heralde :10::10::10::10:

geldim canımm nöbetteyim
malum hastalar araara çıkıyom ben sayfam açıkta olsa.........

selam kızzlllaarrrrr..nbugün karatayın 1.günü
menüm:sabah 4 ceviz,2 kk peynir,2 lop yumurta,1 zeytin,domates
ara yok
öğle 1,5 bardak ayran,3 sosis,2 ceviz
ara yok
akşam:avuç içi kadar kırmızı et,bol limonlu salata
akşam da sadece süt içip kapatmayı düşünüyorum

ben kaçar kızlar....işler beni bekler...inş ii gider bu diet...bakicezzzz...yaa ben bu hafat da veremezsem diskalifiye oluyorum ve onun acayip stresi var üzerimde:(((neyse öptüm ehrkesi....görüşürüz ilerleyen saatlerde...

selam kızzlllaarrrrr..nbugün karatayın 1.günü
menüm:sabah 4 ceviz,2 kk peynir,2 lop yumurta,1 zeytin,domates
ara yok
öğle 1,5 bardak ayran,3 sosis,2 ceviz
ara yok
akşam:avuç içi kadar kırmızı et,bol limonlu salata
akşam da sadece süt içip kapatmayı düşünüyorum

ben kaçar kızlar....işler beni bekler...inş ii gider bu diet...bakicezzzz...yaa ben bu hafat da veremezsem diskalifiye oluyorum ve onun acayip stresi var üzerimde:(((neyse öptüm ehrkesi....görüşürüz ilerleyen saatlerde...

ay güzelde ben bunları yersem:110::97::26: bence diyet yapmayan birinin yapması lazım.benim vücut alıştı az yemeye sabah 2 lop diyo ben sabah 1yumurta beyazı ve peynir yedim........

kahvaltı:
1 yumurta beyazı
1 kk peynir

ögle:
3 köfte
2 ince dilim havuç
2 y.k yogurt
1/2 kase çorba

ara:
1 kk kadar revani

akşam:
3 köfte
3 y.k. yogurt
2 dilim havuç
ceviz büyüklügünde karnıbahar

Son düzenleme:
yok canım ona çarpmıycak yerde duruyor defnoş :))

aman dikkat
kızlar ben dün gelemdim ofiste net yoktu hatta bugn bile daha 1 saat oldu geleli genel sorun varmış
cezaya kaldım biliyorum aslı gelince onuda cezamı yerıne getırırım.
ne yaptın olumsuz bişey yoktur ınşallah bende yok gibi sadece yoğunum baya :52::52::52::52::52::52::52:

nerdesin cadı sen ya hiç girmiyon sanki?

bebik napsın dün gece çok huysuzdu 2 saat mızırdandıı...ama öncesinde de deli gibi güldü ilk defa kahkalar atarakk. sanırım o kadar güldüm eğlendiniz şimdi de mızlanayım da çekin azıcık beni dedi jhehhe..şimdi de geri uyudu cadalozz

ayy yerim yaa:)

hazır kız uyuyo türk kahvemi yudumluyorum bu aradada dünün sayımını yapayım bariii

keyfimizi de eksik etmiyoruz..çok severim keyifçileri :)

26 aralık msj sayımı

aynalar : işlem tamam..
pisiq : işlem tamam
melekayşe : işlem tamam..
mihrace :işlem tamam..
fatta :işlem tamam
emidaf : sanırım cezaya kaldııı
fiyona :işlem tamam..
1.73 : işlem tamam..
hazos :işlem tamam
oyagibi: işlem tamam
pinkcat87: işlem tamam
sergungunser izinli
eline saglık cnm

kızlar hesapladım 6 yıl sonra prim ödeme gün sayım doluyormuş:) yani 40 yaşından sonra maddi durumum iyi olursa çalışmasam da olur:) çok sevindim ya nefret ediyorum para için çalışmaktan.

ay ne güzel bana cok var :(

anladımbenim de prim günüm doluyor 40 lı yaşlarda doluyordur ama yaşı beklememiz lazım...ne saçma bi sistemimiz var...bu ara da oyacığım ben kendimi tanıttım mı hatırlamıyorum sana faceden arkadaşlık yolladım ama yine de buraya da yazıyım..
adım özge 26 yaşındayım 1.61 boyundayım 8 aylık bi bebişim var emzirme döneminde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum şükür çoğu gitti azı kaldı ama hedefime ulaştıktan sonra hedef kilomu değiştirecem işte böle :))) haa bir de evliyim :)))))))))

hahaha evli :)

baktım baktım resimlerine:) allah analı babalı büyütsün canım benim. :) ben de 34 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum. müzmin bekarım. :) benim de 7 yaşında bir kedim var:) bir de annem 74 yaşında. o kadar:)

bu arada o kadar konustuk bende soluyum bari
28'lik yeni evli bir çıtırım hehehe :) örtmenim İstteyim bende :)

selam kızlar boynu bükük arkadaşınız geldi :27:
nasılsınız
delüüü :)

masamda değildim tatlım. nasıl geçti günün. ben spora yazılamya gidemedim. müdürümün dişi ağrıyordu. getirmiş çantasını ama yalan oldu gidemedik akşam beni yine koşu bandım bekliyor anlayacağın

evde koşu bandın varsa ne güzel cnm ya..bende ses yapar diye alamadım :(

aman dikkat

nerdesin cadı sen ya hiç girmiyon sanki?

ayy yerim yaa:)

keyfimizi de eksik etmiyoruz..çok severim keyifçileri :)

eline saglık cnm

ay ne güzel bana cok var :(

hahaha evli :)

bu arada o kadar konustuk bende soluyum bari
28'lik yeni evli bir çıtırım hehehe :) örtmenim İstteyim bende :)

delüüü :)

evde koşu bandın varsa ne güzel cnm ya..bende ses yapar diye alamadım :(

ayy seviyorum valla kahve keyfini hele annemde olsa onunla daha bi güzelll

Back
X