Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hehehe canımsın yaaaaa:13: bu zorunlu oldu biraz bbebeğimm pc bozuldu benim ancak alabildim kredi kartı ve maddi durumdan dolayı... ben de çok çok özledm eksikliğinizi hssettm çok neyse ki kavuştukkkkkk:21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32:

senınnn zorunlu ızındıııı hayatımm doğruu ıns. bu pc uzun sureeee götürür biziii :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
senın eksıklıgınıdeee bız hıssettıkk yanııı benn hıssetım açıkçasıı annemede doğru dürüst geçemdim bu sıra zatenn hanı gıtım de ya akşam yada sabah erkenden :4::4::4::4::4::4::4::4:
hafta sonumu full annemde gecıs:3:eydımm msj atıcakdım sanaaaa süprizz ben geldim diye :d
HOUYY TEKRAR İYİYKİİ GELDİN YAAA:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

senınnn zorunlu ızındıııı hayatımm doğruu ıns. bu pc uzun sureeee götürür biziii :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
senın eksıklıgınıdeee bız hıssettıkk yanııı benn hıssetım açıkçasıı annemede doğru dürüst geçemdim bu sıra zatenn hanı gıtım de ya akşam yada sabah erkenden :4::4::4::4::4::4::4::4:
hafta sonumu full annemde gecıs:3:eydımm msj atıcakdım sanaaaa süprizz ben geldim diye :d
HOUYY TEKRAR İYİYKİİ GELDİN YAAA:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

oyy oyy cnm benim yaa gzl olurdu aslında:))) inş bu pc götürür bizi dedğin gbi.bana pek pc dayanmıyo ya:D

kızlar ben çıkıyorum işler yogun:16::16::16::16:

iyi geceler cnm

hoşbulduk cnm benim adım ilkin öğretmenim ben 24 yasındayım izmitliyim sen?:)

bende hazal bende 24 yani 25 diyelim artık yaşındayım bende öğretmenim 3 sene çaliştim 4 aylık bebik var bu sene çalışmıyorum hala atanamadım hehehe.doğum kilolarından kurtulmaya çalişiyorumm

bende hazal bende 24 yani 25 diyelim artık yaşındayım bende öğretmenim 3 sene çaliştim 4 aylık bebik var bu sene çalışmıyorum hala atanamadım hehehe.doğum kilolarından kurtulmaya çalişiyorumm

oyy ne güzel sen evlenmişsin çocugun bile olmus maşallah ben hala bekarımmm evde kaldımmmm babam ble evde kaldın die dalga gecioo:5::5::5::5::5:
hehehheehhe inş. buu dahaaa gayretlidir dayanır:D
benim daha komık oldu hayatım yaa p.c oldu net gıttı net varkende p.c yoktuuuuu:52::52::52::52::52::52::52::52:

ahh canım kötü olmus yavv pc var net yok net var pc yok:D:D

nörekkkkkkkkkkkkkkkkkk bacıııııı ilkinn geldiiiiii deee keyif yapıyozz azcekkkk:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

laflıyoz tatlım sen napıyosun cnmm

hıım iyi takılın bakim
bende napıyım aynı

hazal ya öğretmenlerin yaz tatili kısalıyo ya afyon milli eğitim öğretmenlere yaz tatilinde seminer koymuş 1 ay tatil yapacaklarmış
bakalım bizim il yapacak mı :18::18::18::18::18:

oyy ne güzel sen evlenmişsin çocugun bile olmus maşallah ben hala bekarımmm evde kaldımmmm babam ble evde kaldın die dalga gecioo:5::5::5::5::5:

ahh canım kötü olmus yavv pc var net yok net var pc yok:D:D

evet canım evlendim bebik bilem yaptım hehehe pek bi hızlıyımmm=)))))hehe kalmazsın ya daha yaşın kaçç=) sen bana bakma ben çok hızlıyımm..ne öğretmensin canım

hıım iyi takılın bakim
bende napıyım aynı

hazal ya öğretmenlerin yaz tatili kısalıyo ya afyon milli eğitim öğretmenlere yaz tatilinde seminer koymuş 1 ay tatil yapacaklarmış

evet ya öyle haberler vardı yaz tatilleri kısalacak falan diye demek ki başlayacak afyonda hadi bakalım hayırlısı pehhh.verdikleri iki kuruşş zatenn..milletvekili olaydık iyiydi hehehehhehe

evet ya öyle haberler vardı yaz tatilleri kısalacak falan diye demek ki başlayacak afyonda hadi bakalım hayırlısı pehhh.verdikleri iki kuruşş zatenn..milletvekili olaydık iyiydi hehehehhehe

öyle ama millet nerdeyse kına yakacak
yarım gün çalışıyonuz bişey yapmıyonuz 3 ay tatil iyi oldu biz 20 gün izin alıyoz filan bir gör diğer memurları :57::57::57::57:

ya bu cadaloz kız erken uyusada bende uyusamm çok nuykummm var

canım ya çocuklar küçükken zor oluyo .uykusuzluk ama allha sabrını veriyo..

hıım iyi takılın bakim
bende napıyım aynı

aman ne yapacaklarını şaşırdılar ya...
zaten 15 gün öncesi 15 gün sonrası 1 ayı yiyiyoladı..

Back
X