Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

26 aralık msj sayımı aynalar : işlem tamam.. pisiq : işlem tamam melekayşe : işlem tamam.. mihrace :işlem tamam.. fatta :işlem tamam emidaf : sanırım cezaya kaldııı fiyona :işlem tamam.. 1.73 : işlem tamam.. hazos :işlem tamam oyagibi: işlem tamam pinkcat87: işlem tamam sergungunser izinli
ellerine sağlık canımm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilkinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonundaaa oleyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşş geldinn canım beımmmmmmm hoşş geldınn ıyıkı geldın:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
sankivirüs bulaşmış mesaja harfler bayılmış:D:D

canımııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iççççççççççççççççççççççiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllllllduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnn canımmmmmmmm benimm çok ööööööööözzzzzzzzzzlllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:38::38::38::38::38::38:
burayada virüs bulaşmış:D:D:D:D:D:D:D

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi) pisiq bu saatte ziyaretçi olurmu bee... herşeyin adabı var sabakkk gel:)))))))))))

kızlar ben mart ayında 2 tavşan almıştım 4 ay kadar baktım.. çok sevimliler ama bakımları zordu.. tavşanlardan birine tuvalet eğitimi vermiştim.. diğeri alışmadı bi türlü.. memlekete gidince oları petshopa vermiştik.. şimdi hint bülbülü almayı düşünüyorummm.. ses tonları çok güzel bide kısık yani çok gürültü değil.. geçici heves olmasınıda istemiyorum... bi bilen varsa tavsiye almak isterim

kızlar ben mart ayında 2 tavşan almıştım 4 ay kadar baktım.. çok sevimliler ama bakımları zordu.. tavşanlardan birine tuvalet eğitimi vermiştim.. diğeri alışmadı bi türlü.. memlekete gidince oları petshopa vermiştik.. şimdi hint bülbülü almayı düşünüyorummm.. ses tonları çok güzel bide kısık yani çok gürültü değil.. geçici heves olmasınıda istemiyorum... bi bilen varsa tavsiye almak isterim

ayy tavşan bakmak çok zorrrr..bende ünide okurken yurtta kalırken almıştımm.bide kaplumbağam vardı ikisini yarıştırıyorduk hehehe=)ayy hint bülbülü neymiş kiiii..ya hayvan eve bağlıyor insanı..yan i tatilde memlekete gitsen kuşu napcann falan filann..ben çok seviyorum hayvanları ama ne biliyimmm

Back
X