- Konu Sahibi Pinarbartu
- #59.701
ama ben gittikten sonra gelmişsin
malesef canım bebelere var![]()
şimdi de sen yoksun :)) bgn kimse yok zaten herkes nerde beeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ben gittikten sonra gelmişsin
malesef canım bebelere var![]()
kızlar sabah kahvaltım
1. tane kaşarlı poğaça
şekersiz çay
suuu
(poğaçayı mecbur yedim çünki ofiste değildim)
birde yarım avuç kraker yedimm
ama çok açımm kızlarr saçma sapan oldu bugünn napimmm
mawwwwwwwwwww bi pisik dahakızlar ben geldimmmm napıosunuz
ilginç bende doymak bilmiyorum o haftaben olduğumda 2 günü tamamiyle tok oluyorum eskiden yani evli değilken adet gördüğüm de nerdeyse hiçbişey yemezdim..şimdi de yiyesim gelmiyor ama emziriyorum diye yiyorum
kız hepimiz toplanıp yardıma gelsek kikiwallaaa canım nasıl oluyumm yorgun akşamda bana miafir gelicek ütü yapmam lazım yarında akşam alalh ızın verırse temızlıkkkkk sabah yıne ofıste yokum v.s v.s kafam çorba gibi oldu yaaa bu haftayı bı atlatsaydımmhouyy dert yakındım kusura bakma hayatım sen nasılsın
![]()
yediklerin hafif değil ama fazla yemediğin için idare ederkızlar sabah kahvaltım 1. tane kaşarlı poğaça şekersiz çay suuu (poğaçayı mecbur yedim çünki ofiste değildim) birde yarım avuç kraker yedimm ama çok açımm kızlarr saçma sapan oldu bugünn napimmm
benimde bugün leslie ve ebru şallı dvd lerim geldi birazdan yapıcammakşam yemegini saat 16 da yedik ... şimdide leslie yapcam leslie1 leslie 2 (iki defa ) arkasından yerde mekik ve benzeri debelenme hareketleri![]()
ben olduğumda 2 günü tamamiyle tok oluyorum eskiden yani evli değilken adet gördüğüm de nerdeyse hiçbişey yemezdim..şimdi de yiyesim gelmiyor ama emziriyorum diye yiyorum
benimde bugün leslie ve ebru şallı dvd lerim geldi birazdan yapıcamm
güzel olmuşşş canımmmmkahvaltı: 1/2 omlet 1 kk peynir 1 dilim kepek ekmegi ögle: 1/2 sigara böregi 1 tane parmak galeta 1 y.k. tahin pekmez akşam: 1 kase salata balık(sayısını söylemeyeyim abartmışım ) 1 limon![]()
menünün hiç biyerinde ekmek yok:)))))))))))bgn ki menümü yazıyorum günü sonlandırdım çünkü sabah aç karna yeşil çay 2 adet orta boy krep ara 1 adet minicik çikolata (hastalığıma az kaldı çünkü) öğlen 1 adet elma 2 adet ballı susamlı fıstık 4 adet badem ara yok akşam 1 dilim pide 2 kepçe mercimek çorbası 3 adet zeytin (zeytini kendim yaptım tadına bakmak için yemiştim çok güzel olmuş 3 taneyle ödüllendirdim kendimi :)))))
ya aslı niye zahmet ediyorsun.... düşünmen bile yeterdi :)))))))))))))slm kızlar ben geldim nasılsınız ben hediye paketliyom
fatmanın böyle bi planı yoktu sanki bi anda mı çıktı izne28 aralık msj sayımı aynalar : işlem tamam.. pisiq : işlem tamam melekayşe : işlem tamam.. mihrace :işlem tamam.. fatta :izinli emidaf : işlem tamam fiyona :işlem tamam.. 1.73 : işlem tamam.. hazos :işlem tamam oyagibi: işlem tamam pinkcat87: işlem tamam sergungunser izinli
midemde bi bulantı oldu yapmaktan vazgeçtimm..ayy akşamlar hiç bişşi yapamam valla bennnn=))))))))))))oh yap bakalımmmm şekerimm.ödem söken karışımı yaptın mıı
yoksa beni beğenmiyormusun kanka (gaffur)ben yokken kaynatıyonuz ben gelince ortalıktan yok oluyorsunuz niye beni sevmiyor musunuz![]()
mawwwwwwwwwww bi pisik daha![]()