Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neyse cumaya kadar tartılmayacagım asabım bozulmasın diye. daha çok bitki çayı lazım bana:) bu arada ıhlamurun içine birkaç kurutulmuş kuşburnu ve kabuk tarçın atınca güzel oluyormuş içimi tavsiye ederim. ama bu kabuk tarçın erimiyor ben eriyecek düye düşünmüştüm:)
karanfil de eklersen tatlı bi tadı ve güzel kokusu olur:)

selam kızlar nasılsınız
ev arkadaşımın bugün doğum günü komşu pasta yaptı süpriz yaptık yeni gittiler bende anca gelebildim
nasılsınız
ben bugün çamaşır banyo ile uğraştım
son 3 hafta artık evime gitmek istiyorum gün saymaya başladım

selam kızlar nasılsınız
ev arkadaşımın bugün doğum günü komşu pasta yaptı süpriz yaptık yeni gittiler bende anca gelebildim
nasılsınız
ben bugün çamaşır banyo ile uğraştım
son 3 hafta artık evime gitmek istiyorum gün saymaya başladım

evine mi? ailenin yanına mı gideceksin? tayin mi oldun? işi mi bıraktın? kafamda bi sürü soru var cevapları nedir pls:)

menümü yazayım...

kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir

ögle
1 tabak haşlama brokoli
üzerine 1 kase sarmısaklı yogurt
1 ısırımcık börek

gece ya yogurt
yada elma düşünüyom bakalımmm
belkide bişi yemem
şuanda tarçınlı yeşilçay içiyorum

Son düzenleme:
aslııı hiç sesin çıkmıyor bitanem... ne oldu ısıtabildiniz mi evi geldi mi anahtar

anahtar gelmedide canım bzim evin kaşında bir bakkal var onlarla zaten iyi koşuyuz sağolsunla her şeyimize koşalar kömürüde onlardan aldık kömürümüzün yarısı daha onlarda onlardan istedim bir iki torba getirin diye kömürleri torbalatmıştık biz küçük küçük temiz olsun uğraşmayalım diye

menümü yazayım...

kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir

ögle
1 tabak haşlama brokoli
üzerine 1 kase sarmısaklı yogurt
1 ısırımcık börek

gece ya yogurt
yada elma düşünüyom bakalımmm
belkide bişi yemem
şuanda tarçınlı yeşilçay içiyorum

o brokoli denen şeyin tadı nasıl? ben hiç yemedim hayatımda. bir de yeşil çayı sallama mı yapıyorsun yoksa aktardan alıp demliyor musun demliyorsan nasıl?

aslııı hiç sesin çıkmıyor bitanem... ne oldu ısıtabildiniz mi evi geldi mi anahtar

anahtar gelmedide canım bzim evin kaşında bir bakkal var onlarla zaten iyi koşuyuz sağolsunla her şeyimize koşalar kömürüde onlardan aldık kömürümüzün yarısı daha onlarda onlardan istedim bir iki torba getirin diye kömürleri torbalatmıştık biz küçük küçük temiz olsun uğraşmayalım diye

akşam yemeğinden 2 saat sonra beliren yeme cinnetinde yediklerim;

1 kuru köfte, 2 arap hurması(iftarda yenenlerden), 5-6 fındık, 1 badem, 2 kk diyet ğeynir 4 yeşil zeytin:((((

neyse ki sonrsında bıraktım. şu an 2. bardak tarçınlı ıhlamurumu içiyorum ve acımasız yorumlarınızı bekliyorum.

ağır mı netin

hee keşke tayin olsaydı ama nerdeeee
eee siz naptınız bakalım nasıl geçti yılbaşınız bilet aldınız mı para çıktı mı beni görecekmisiniz :27::27::27::27::27::27:

bende 8 bilet var 3 tane de sevgilimde onlarında resimleri bende:) ama bakamıyorum ki millipiyangonun sitesi çalışmıyor

akşam yemeğinden 2 saat sonra beliren yeme cinnetinde yediklerim;1 kuru köfte, 2 arap hurması(iftarda yenenlerden), 5-6 fındık, 1 badem, 2 kk diyet ğeynir 4 yeşil zeytin:((((neyse ki sonrsında bıraktım. şu an 2. bardak tarçınlı ıhlamurumu içiyorum ve acımasız yorumlarınızı bekliyorum.
:) :) :) :) acıkınca müzik dinleyin diyorlar:)

akşam yemeğinden 2 saat sonra beliren yeme cinnetinde yediklerim;

1 kuru köfte, 2 arap hurması(iftarda yenenlerden), 5-6 fındık, 1 badem, 2 kk diyet ğeynir 4 yeşil zeytin:((((

neyse ki sonrsında bıraktım. şu an 2. bardak tarçınlı ıhlamurumu içiyorum ve acımasız yorumlarınızı bekliyorum.

hımm fazla olmuş akşam yemeği sonrrası bir ara için canım

bende 8 bilet var 3 tane de sevgilimde onlarında resimleri bende:) ama bakamıyorum ki millipiyangonun sitesi çalışmıyor

hımm bendede bir tane var bakmadım ama ben öyle çok para istemiyom bir 100 bin çıksa yeter
şimdi 100 bin az mı diyeceksiniz :52::52::52::52::52:

Back
X