Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gelirimek neymis:):):) asli soğuk çarptı seni:)

o ri nerden çıkmış ya :27::27::27::27:

bende bekliyorum tatili yoruldum performans hazırlamaktan

sen niye hazırlıyorsun cnaım ya
benim bi öğrencim geçen sene yanıma geldi ödevleri topluyorum öğretmenim ben akşam uyumuştum annem yapmayı unutmuş dedi sneinkide o hesap :35::35::35:

canımcım cvp bekliyorum

canım yeni gördüm kusura bakma çok üzüldüm duruma inş halledersin biran önce sorunlarını
sana istersen 1 ay izin verelim 1 ay sonra sende telim var sen bana mesaj atarsın duruma göre bakarız o zaman olmaz mı
biliyorsun izin taihlerini bilmemiz lazım
belkide bu birayda herşey düzelir dönersin aramıza inş

canım yeni gördüm kusura bakma çok üzüldüm duruma inş halledersin biran önce sorunlarını
sana istersen 1 ay izin verelim 1 ay sonra sende telim var sen bana mesaj atarsın duruma göre bakarız o zaman olmaz mı
biliyorsun izin taihlerini bilmemiz lazım
belkide bu birayda herşey düzelir dönersin aramıza inş

tamam cnm öle yapalım..ben sana hbr veririm...

:16::16::16:
ben çıkıyorum kızlar
küçük oglum öksürügü bakayım ne yapabilirim...:44::44::44:

o ri nerden çıkmış ya :27::27::27::27:

sen niye hazırlıyorsun cnaım ya
benim bi öğrencim geçen sene yanıma geldi ödevleri topluyorum öğretmenim ben akşam uyumuştum annem yapmayı unutmuş dedi sneinkide o hesap :35::35::35:

canım o yapıyo ama mesela beden dersinin performansı..
saglıklı beslenme piramidi..
kartondan kestik yapıştırdık piramit yaptık üstüne kesme yapıştırma falan onları o yaptı ama piramit benden çıktı..

aslıcığım ben izine ayrılmak istiyorum ama süre veremiyorum..sürekli olarak ailemle çözemediğim problemlerimiz vardı az çok sizde biliyordunuz ama son zamanlar yansıtmıyordum birazda hızlı kilo vermemin sebebi buydu...istersen mezun da olabilirim hedef kiloma geldim çünkü...ne zaman geleceğimi bilmiyorum bi düzenim olmıyacak babamlarda kalacam orda da net yok...
neyse hbr bekliyorum senden.......

canım hayırdır ya ne olduu.eşinle mi ilgili?üzüldüm yaaaaaa
kötü mü.... kötü kelimesi kifayetsiz kalır valla. bilsem ki bir bardakla 5 kilo birden vericem yine de içmem
anammm o kadar kötü demek ki:D

selam kızlar nasılsınız
ev arkadaşımın bugün doğum günü komşu pasta yaptı süpriz yaptık yeni gittiler bende anca gelebildim
nasılsınız
ben bugün çamaşır banyo ile uğraştım
son 3 hafta artık evime gitmek istiyorum gün saymaya başladım

ayy az kaldı valla dayannnn =)))))))))))

yaaa hayırdır canım noldu

ayy ayyy. sevgilim kıskanç ve bi durumda özensiz olduğu için ayrıldım. beni çok sevdiğini biliyodum ki emindim.sonra pişman oldum dönüyüm dedim adım attım baktım ufaktan naz çekiyo.yok çok uğraşmam lazımmışmıştaaa falan filan. bnde gelemem öle şeylere. aramadım varsay dedim:57: (bu 1-2 hafta önce olan bişi) bi kaç gün önce facesine bi baktım hatun bulmuş bilee eşşekk herif..:47::47: ben daha fotosunu cüzdanımda taşırken. beraber çektirdiğimiz fotolar dururken vede hala numarası telefonumda dururken öküzün yaptığına bak:47::47::47::47:

ayy ayyy. sevgilim kıskanç ve bi durumda özensiz olduğu için ayrıldım. beni çok sevdiğini biliyodum ki emindim.sonra pişman oldum dönüyüm dedim adım attım baktım ufaktan naz çekiyo.yok çok uğraşmam lazımmışmıştaaa falan filan. bnde gelemem öle şeylere. aramadım varsay dedim:57: (bu 1-2 hafta önce olan bişi) bi kaç gün önce facesine bi baktım hatun bulmuş bilee eşşekk herif..:47::47: ben daha fotosunu cüzdanımda taşırken. beraber çektirdiğimiz fotolar dururken vede hala numarası telefonumda dururken öküzün yaptığına bak:47::47::47::47:

off off erkek milleti değil mii... ama cnm bence onun önceden varmıs bi dalgası 2 haftada kız ayarlanmaz...:/

Back
X