Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr bugün saatlerdirr dışarıdayım yawssssss yoruldum ama cezaya kalmamak için hemencik girdimmm

hemen menümüdee yazıyorummmm

sabah=öğlen
2 bardak süt
1 dilim ekmek
1 domates
yarım salatalık
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
1 yumurtaa

ara
3 ceviz

akşam
2 kepçe çorbaa
1 tabak kadar brokoli karnıbahar havuç haşlama

ara
1 kase mısır patlağı

ara bir muz:DDD

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız donduk biz bugün benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez
arkadaş kömürlüğün anahtarını yanında götürmüş komşulardan kimse yok onlardan anahtar alsak
kömür aldığımız komşuda diğer kömürlerimiz onu aradım getirin diye bekliyoruz şimdi

kıyamam aslıcım sana yaaaa hay Allahh

2012 hemencik sana süprizler yapmışşşşş

menumu yazayım o zaman ben;:)

kahvaltı yok çünkü 11:00 e kadar uyudum

11:30 3 dilim uno denge light ekmek, 1 kk beyaz peynir, 10 zeytin, 1 rafadan yumurta, şekersiz çay

14:30 yeşil kahveyi yaptım ama o kadar iğrençti ki içmek mumkun olmadı bögk. ben de light süt kaynattım içine bir çubuk tarçın attım içtim

17:30 3 elma dilim ayva

18:15 2 tane ızgara köfte(ekmeksiz yoğurulmuş), bol yeşil salata(az yağlı bol limonlu), yoğurtlu kereviz salatası(2 yemek kaşığı kadar.)

akşamın devamında sanırım bişey yemem. en fazla çay falan içerim.

bugün sauna eşofmanımı giyip 40 dk koşu bandında yürüdüm eğim 0 hız 4.6 ile. ha bir de evi silip süpürdüm. aktivitem bu kadardı. bugün evden çıkmadım.
afiyett olsun canım çok güzel menünnnnnn

:43::43::43::43::43::43:
aslıcığım ben izine ayrılmak istiyorum ama süre veremiyorum..sürekli olarak ailemle çözemediğim problemlerimiz vardı az çok sizde biliyordunuz ama son zamanlar yansıtmıyordum birazda hızlı kilo vermemin sebebi buydu...istersen mezun da olabilirim hedef kiloma geldim çünkü...ne zaman geleceğimi bilmiyorum bi düzenim olmıyacak babamlarda kalacam orda da net yok...
neyse hbr bekliyorum senden.......

aaaaaaaa :14::14::14::14::14::14::14: özge nereyee yaa bırakmaaaa biziii ama ama çok üzüldüm:( inş. sıkıntılarını halledersin kuzcuk yaaa:(

:( dayanamdım ıhlamur kaynattım kendime ve yanında da 2 kk kadar en diyetinden lora benzeyen peynirimle birkaç tane zeytin yiyeceğim. bunu yapmam lazım çünkü ondan 5 dk evvel neredeyse agzıma kocaman bir gofret sokuyordum. son anda çıkarttım ve yerine koydum:(

regl im de gecikti 1-2 gn kadar belki ondandır bu durum.
canımcım krzlerinnnn geldimi yee birşeylerrr çok fazlaa engelleme kendini tatlı yemektense diyet ürünlerrr yemen dahaaaa güzell

neyse cumaya kadar tartılmayacagım asabım bozulmasın diye. daha çok bitki çayı lazım bana:) bu arada ıhlamurun içine birkaç kurutulmuş kuşburnu ve kabuk tarçın atınca güzel oluyormuş içimi tavsiye ederim. ama bu kabuk tarçın erimiyor ben eriyecek düye düşünmüştüm:)
canım nedne kendine haksızlık yapıyorsuny awss gayett güzel gidiyorsunnnn bukadr kızma yüklenme kendineeee
ben dün dışardaydım..
sabah kahvaltımdan başlayan..
ögle yemegimi dışarda(kebap çeşitleri ile dolu koca bi sini..
akşam çerezleri,kurabiye ve bisküvileri bol..
bide üstüne koca bi dilim yaşpasta ve gazoz gece saat 11 son ..
koca bi faciaydı...
ama bugün gayet güzel.

afiyett olsunnn bizdensinn emoşum hehe:))) yanlızz değilsinnnn

menümü yazayım...

kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir

ögle
1 tabak haşlama brokoli
üzerine 1 kase sarmısaklı yogurt
1 ısırımcık börek

gece ya yogurt
yada elma düşünüyom bakalımmm
belkide bişi yemem
şuanda tarçınlı yeşilçay içiyorum
oy oy afiyet olsunnn canımmmmmm telafi günü sanırsam:DDDD

o brokoli denen şeyin tadı nasıl? ben hiç yemedim hayatımda. bir de yeşil çayı sallama mı yapıyorsun yoksa aktardan alıp demliyor musun demliyorsan nasıl?
ayy çok güzel hayatım çok şey kaçırıyorsunn:))) mutlaka denemelisin salatalarda çiğ olraktaaa tüketebilirsinnnn haşlayadabilrsinn
anahtar gelmedide canım bzim evin kaşında bir bakkal var onlarla zaten iyi koşuyuz sağolsunla her şeyimize koşalar kömürüde onlardan aldık kömürümüzün yarısı daha onlarda onlardan istedim bir iki torba getirin diye kömürleri torbalatmıştık biz küçük küçük temiz olsun uğraşmayalım diye
neyseeee çzömüşssünüzzz sorunu şekerrrrr geçmiş olsun
akşam yemeğinden 2 saat sonra beliren yeme cinnetinde yediklerim;

1 kuru köfte, 2 arap hurması(iftarda yenenlerden), 5-6 fındık, 1 badem, 2 kk diyet ğeynir 4 yeşil zeytin:((((

neyse ki sonrsında bıraktım. şu an 2. bardak tarçınlı ıhlamurumu içiyorum ve acımasız yorumlarınızı bekliyorum.

yorumsuzzzzzzzz pişman olma olursaan kilo yapar:)

tamam nasıl yapılacagını bir ögreneyim. içinden böcük falan çıkar diye tırsıyorum.

yok hayatım kanrıbahar gibi düşün bözük falan çıkmaz sadece toz olabilir yıkarsan tamamdırrr
dal dal ayırıp havuç doğruyorusn içinde verevineee üzerine sıcak koyuorsun ben düdüklüde 6-7 dk haşlıyorummmm sonrada salata tabağına alıyorum süzüp üzerine limonsuyu zeytinyağı tuzzz sosu döküyorum

canım şimdi anlatmak istediğim bişey değil daha sonra yazarım şu an psikkolojim müsait değil çünkü ...

canımmmmmmmmm yaaa özgecim aklım sendee kaldı bakkkkk şimdiiiiii :(((
kuzucum inş çözersin sıkıntılarınız neyseeeee sen akıllı hatuncuksunnn üstesinden gelriisn inanıyorum

canımmmmmmmmm yaaa özgecim aklım sendee kaldı bakkkkk şimdiiiiii :(((
kuzucum inş çözersin sıkıntılarınız neyseeeee sen akıllı hatuncuksunnn üstesinden gelriisn inanıyorum

benimde aklımda.. hiçbirşeyde demiyordu birden izne ayrılınca merak ettim

bende var bişiler:) bakalım elimden geldiğinde uygulamay da geçeceğim.mesela işe dün gece erkek arkisi ile içmeye giden ve eve gece 02:00 den sonra gelen ancak eve geldiğinde bana haber vermeyi unutan sevgilimle kavga etmeyerek ilk kararımı uygulamaya başlamış oldum:)

o pek sağlıklı bir karar olmamış..kızgınlığı gerekli zamanlarda göstermek lazım :D

menumu yazayım o zaman ben;:)

kahvaltı yok çünkü 11:00 e kadar uyudum

11:30 3 dilim uno denge light ekmek, 1 kk beyaz peynir, 10 zeytin, 1 rafadan yumurta, şekersiz çay

14:30 yeşil kahveyi yaptım ama o kadar iğrençti ki içmek mumkun olmadı bögk. ben de light süt kaynattım içine bir çubuk tarçın attım içtim

17:30 3 elma dilim ayva

18:15 2 tane ızgara köfte(ekmeksiz yoğurulmuş), bol yeşil salata(az yağlı bol limonlu), yoğurtlu kereviz salatası(2 yemek kaşığı kadar.)

akşamın devamında sanırım bişey yemem. en fazla çay falan içerim.

bugün sauna eşofmanımı giyip 40 dk koşu bandında yürüdüm eğim 0 hız 4.6 ile. ha bir de evi silip süpürdüm. aktivitem bu kadardı. bugün evden çıkmadım.

Süpersin oyacığımm böyle giderse süper kilolar vereceksin..

Back
X