Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıcığım ben izine ayrılmak istiyorum ama süre veremiyorum..sürekli olarak ailemle çözemediğim problemlerimiz vardı az çok sizde biliyordunuz ama son zamanlar yansıtmıyordum birazda hızlı kilo vermemin sebebi buydu...istersen mezun da olabilirim hedef kiloma geldim çünkü...ne zaman geleceğimi bilmiyorum bi düzenim olmıyacak babamlarda kalacam orda da net yok...
neyse hbr bekliyorum senden.......

canım benim ya yine mi?üzüldüm bak şimdi..inşallah çözersiniz problemleri.

:( dayanamdım ıhlamur kaynattım kendime ve yanında da 2 kk kadar en diyetinden lora benzeyen peynirimle birkaç tane zeytin yiyeceğim. bunu yapmam lazım çünkü ondan 5 dk evvel neredeyse agzıma kocaman bir gofret sokuyordum. son anda çıkarttım ve yerine koydum:(

regl im de gecikti 1-2 gn kadar belki ondandır bu durum.

1 parçacık ısırıp nefsini körletseydin.benimde reglimin3. günü bende öyleydim 3-5 gün önce doyma duygusu kayboluyor.aman dikkatt

bugün itibariyle her gün düzenli yapacagım spora start verdim ben. yerlerde sürünsem de 40 dk yürüyüşü 1 hafta yapacak sonraki hafta diger hareketleri ekleyeceğim. ilk 15 gün 2.4 kilo verdim ama sporu eklemessem bu kadar iyi devam etmeyecektir. bir de banyoda kolalrımı düşündüm:) sarkmamaları mumkun olur mu acaba

canım sporla yaparsan diyeti hiç sarkmazsın
hamilelelr 30 kilo alıp hiç sarkmadan eski hallerine dönüyolar..bol sporrrrrrrr

selam kızlar nasılsınız
ev arkadaşımın bugün doğum günü komşu pasta yaptı süpriz yaptık yeni gittiler bende anca gelebildim
nasılsınız
ben bugün çamaşır banyo ile uğraştım
son 3 hafta artık evime gitmek istiyorum gün saymaya başladım

bende gün sayıyorum Aslıcığım :6::6::6:

regl gecikmesinden hiç hoşlanmıyorum:( sanki hafiften bir doluluk hissi var yumurtalıklarımda ama tık yok ve canım sürekli bişiler yemek istiyor:(

iğrenç bi gece geçirdim ya kız çok mız mız ne yapacağım bilemiyorum 3,5 da uyudu o zmana kadar hep ağlama mızıldanma önceden bu kadar kötü değildi ya ne yapacağımı şaşirdim..sinirlerim geriliyor offff tanrım yaaaaaaaaaaa

tamam nasıl yapılacagını bir ögreneyim. içinden böcük falan çıkar diye tırsıyorum.

canım suya 3-4 kaşık sirke ekle..20 dak. beklet bütün yeşilliklere de yapabilirsin bunu..böcek dışa cıkıyor.birde sirke antiseptik olduğu için mikropları öldürüyor.

ben genelde brokoliyi sarımsaklı yoğurt veya sade üzerine limon zeytinyağ karıştırıp koyarım..
Başemal soslu bir tarifimde var istersen ama kalorisi artıyor o zaman

iğrenç bi gece geçirdim ya kız çok mız mız ne yapacağım bilemiyorum 3,5 da uyudu o zmana kadar hep ağlama mızıldanma önceden bu kadar kötü değildi ya ne yapacağımı şaşirdim..sinirlerim geriliyor offff tanrım yaaaaaaaaaaa
kıyamam sizeee yaaaa :((( diş falan çıkarmak için erken dimi:DDDD ondan olmazz yaniii
gazı vardır belkide annesi açta olabilirmi ayy ayy Allah kolalyık versin
ehh birazzzzzzzzzz:37::37:
hayatım çokk ama çokkkkk geçerli nedenlerim var:DDD

kıyamam sizeee yaaaa :((( diş falan çıkarmak için erken dimi:DDDD ondan olmazz yaniii
gazı vardır belkide annesi açta olabilirmi ayy ayy Allah kolalyık versin

hayatım çokk ama çokkkkk geçerli nedenlerim var:DDD

ay bilemiyorum ilkoş ya anlayamadık bi türlüü nesi olduğunu gaz gibi değil aç da değil sütüm var aynı yani öncesiyle şaştık kaldık yaaaaaa..iyi bakalım nedenlerini affettim

dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
omlet
2 zeytin
1 tk reçel

öğlen
1 dilim pasta(arkadaşımla dışarı çıktık=))))))

akşam
1 tane paçanga böreği(pasta yedim diye sözde az yicektim yani hafif ama olan bu=((()

ara
1 kivi
1 avuç kuruyemiş

bu aradaaaa az önce tartıldım 59,7 çıktımmmmmmmmmmmmmmm yaşasınnn 50leri gördüm hahayyyyyyyyyyy

Son düzenleme:

canım ya llah kolaylık versinn...dişlerimi cıkıyo ondan mı acep:26:

ay bilemiyorum ilkoş ya anlayamadık bi türlüü nesi olduğunu gaz gibi değil aç da değil sütüm var aynı yani öncesiyle şaştık kaldık yaaaaaa..iyi bakalım nedenlerini affettim

canım yaaa hazalcım çok sıkıntıolunca bebişi bir okusan üflesen netten araştırsana güzel dualar var bebişee okumak için felak -nas-ayelekursiyi bir oku mutlaka

dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
omlet
2 zeytin
1 tk reçel

öğlen
1 dilim pasta(arkadaşımla dışarı çıktık=))))))

akşam
1 tane paçanga böreği(pasta yedim diye sözde az yicektim yani hafif ama olan bu=((()

ara
1 kivi
1 avuç kuruyemiş

bu aradaaaa az önce tartıldım 59,7 çıktımmmmmmmmmmmmmmm yaşasınnn 50leri gördüm hahayyyyyyyyyyy

wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süpersin hazall banaa çok fenaaa yetiştinn kzucum:)))) tebrik edeirm brabooooooooo

afiyet olsun menünde ufak kaçamkalr var ama gayet güzel

canım suya 3-4 kaşık sirke ekle..20 dak. beklet bütün yeşilliklere de yapabilirsin bunu..böcek dışa cıkıyor.birde sirke antiseptik olduğu için mikropları öldürüyor.

ben genelde brokoliyi sarımsaklı yoğurt veya sade üzerine limon zeytinyağ karıştırıp koyarım..
Başemal soslu bir tarifimde var istersen ama kalorisi artıyor o zaman

peki yıkadıktan sonra haşlayacak mıyım

Back
X