Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

peki yıkadıktan sonra haşlayacak mıyım

evet cnm oylede yenir ama haşla limonlu tuzlu suda kararmaması için..10 dak. falan yeter..fazla pişince vitamini kacıyor.birde suyunu atma makarna yada pilava ya da yemeğe koy..ben dun enginar haşladım suyu duruyo bugun kullanacam yemege..

iğrenç bi gece geçirdim ya kız çok mız mız ne yapacağım bilemiyorum 3,5 da uyudu o zmana kadar hep ağlama mızıldanma önceden bu kadar kötü değildi ya ne yapacağımı şaşirdim..sinirlerim geriliyor offff tanrım yaaaaaaaaaaa
melisa çayını öneriyorlar.. Hem bebeğe hemde kendin iç.. Yatıştırıcı özelliği var.. Rahat uyku için ve sinirleri rahatlamak için kullanılıyor

canım ya llah kolaylık versinn...dişlerimi cıkıyo ondan mı acep:26:
yok kız diş falan çıkardığı...huysuzzz cadıı

canım yaaa hazalcım çok sıkıntıolunca bebişi bir okusan üflesen netten araştırsana güzel dualar var bebişee okumak için felak -nas-ayelekursiyi bir oku mutlaka
ay ben ne anlarım okuyup üflemekten;=)))))))))))

wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süpersin hazall banaa çok fenaaa yetiştinn kzucum:)))) tebrik edeirm brabooooooooo

afiyet olsun menünde ufak kaçamkalr var ama gayet güzel
yetişsem ne olacak kız senin boyun var benim 164cükkk

geçmiş olsun canım
sağol oyacımmm

melisa çayını öneriyorlar.. Hem bebeğe hemde kendin iç.. Yatıştırıcı özelliği var.. Rahat uyku için ve sinirleri rahatlamak için kullanılıyor
ya saliha ya gece çayı var bu zillinin içinde melisada var ama banamısın demiyor hiç bi işe yaramyor=(((((((((

temizlik yapmam lazımmmmmmmm...kız uyanık artık peşimde onu da götürcem süpürgeyle birlikte hehehehehhee

kızlar bu arada dün arkadaşımla dışarı çıktık kuzenimin nişanı için bir iki elbise denedim..çok kötü durmadılar bi mutlu oldum ki ayın 20sine kadar 58 olmalıyımmmmmmmmmmmmmmm

kızlar napıosunuz şimdi geldim okuldan öyle yorgunum ki hem kat nöbetçiliği hem kütüphane nöbetçiliği verdiler bgn diğer hocalar gelmediği için..ikiye bölündüm resmen bir orda bir burda.üstüne derse gir hiç oturmadım:(

selam kızlar nasılsınız
ben yeni geldim toplantı yaptık
6-7-8. sınıfta olupta dört işlem bilmeyenlere ders verecekmişiz
bakalım hayırlısı

bugün nerdeyse bişey yemedim
ben bi üzerimi değiştirip yemke hazırlayım
gelirim sonra canlarım

Son düzenleme:
kızlar napıosunuz şimdi geldim okuldan öyle yorgunum ki hem kat nöbetçiliği hem kütüphane nöbetçiliği verdiler bgn diğer hocalar gelmediği için..ikiye bölündüm resmen bir orda bir burda.üstüne derse gir hiç oturmadım:(
ayyy zaten ders değil nöbet yoruyor insanııııı

selam kızlar nasılsınız
ben yeni geldim toplantı yaptık
6-7-8. sınıfta olupta dört işlem bilmeyenlere ders verecekmişiz
bakalım hayırlısı

bugün nerdeyse bişey yemedim
ben bi üzerimi değiştirip yemke hazırlayım
gelirim sonra canlarım

ay kolay gelsin valla kabus bişeyyyyyy koca çocuklara toplama çıkarma öğretmekkk

kızlarr bugün saatlerdirr dışarıdayım yawssssss yoruldum ama cezaya kalmamak için hemencik girdimmm

hayırdır ne yaptın dışarda

kıyamam aslıcım sana yaaaa hay Allahh

2012 hemencik sana süprizler yapmışşşşş

sağol canım hee yapar bana güzel(!) sürprizler
zaten biletede para çıkmadı sadece amorti yırtamadık gitti :50:

iğrenç bi gece geçirdim ya kız çok mız mız ne yapacağım bilemiyorum 3,5 da uyudu o zmana kadar hep ağlama mızıldanma önceden bu kadar kötü değildi ya ne yapacağımı şaşirdim..sinirlerim geriliyor offff tanrım yaaaaaaaaaaa

allah kolaylık versin cnaım ya zor gerçekten konuşamıyorki söylesin şunum var diye

ay bilemiyorum ilkoş ya anlayamadık bi türlüü nesi olduğunu gaz gibi değil aç da değil sütüm var aynı yani öncesiyle şaştık kaldık yaaaaaa..iyi bakalım nedenlerini affettim

cadılığındanda yapabilir bak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu aradaaaa az önce tartıldım 59,7 çıktımmmmmmmmmmmmmmm yaşasınnn 50leri gördüm hahayyyyyyyyyyy

süper canım tebrik ederim :46:

canım ya llah kolaylık versinn...dişlerimi cıkıyo ondan mı acep:26:

daha erken değil mi diş için :44::44::44::44:

İlkinciğim ne güzel gözlerin var maşallah topikteki kıslar birbirinden güzel tu tu tu tu:nazar::nazar::nazar::nazar:

allah kolaylık versin cnaım ya zor gerçekten konuşamıyorki söylesin şunum var diye

cadılığındanda yapabilir bak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

süper canım tebrik ederim :46:

daha erken değil mi diş için :44::44::44::44:

Napcan Aslı acemilik işte hehehehe..kaç aylık ayol unuttumki ben solemişti hazal ama :):17:

Back
X