Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
2dilim ekmek
1 kk peynir
omlet
1 tk bal

öğlen
1 kase yulaf ezmesi sütle

ara
2 parça çikolata

akşam
1,5 tane pazılı krep başemel soslu
salata

ara
ilerleyen saatlerde belki 1 tane kivi yerim
afiyet olsun canım miktarları azzzz bence gayet hoşşşş ölçülü
:54:
canım emoş fadik ilkin izinliydi
fadik izinliydi cnaım
fıstık akşam düzeltir tekrar yayınlarımmmmbilmiyordum:)))) liste evde :DDD
KIZLAR BEIM GÖZLER KAPANIYO RESMEN hafta sonuda uykusuzdum zatenn sabah allah ızın verırse görüşürüz öpüyorum hepinizi :16::16::16::16::16:

aa bu arada menümü yazıyımm çok bişy yemedim zaten
sabah kahvaltım
1. tane poğaça
3 tane zeytin şekerisz çay

saat 3 gibide bir kase çorba
bukadarcıkmııııı ayyy ayy çok azzzzzz fıstık yaaaaa
:54:Günaydın sevgili arkadaşlarım. iyiki varsınız ve dilerim gününüz şahane geçer. hasta bebişleriniz iyileşir özlediklerinize kavuşursunuz, en çok özlediğiniz kişi çat diye gelip sürpriz yapar, bugün fazladan 400 kalori harcarsınız inşşşşaaaallllahhhh.):54:
günaydın günaydınnn oyacımmmmm negüel bir yenigün mesajııı ama bana hitap etmedi ben sabahsabha aldım neredeyse o kaloriyi:DDDDD hehe umudum öğlen ve akşama;:D
yine kimse yok :( neredesiniz hatun kişiler
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:54:Günaydın sevgili arkadaşlarım. iyiki varsınız ve dilerim gününüz şahane geçer. hasta bebişleriniz iyileşir özlediklerinize kavuşursunuz, en çok özlediğiniz kişi çat diye gelip sürpriz yapar, bugün fazladan 400 kalori harcarsınız inşşşşaaaallllahhhh.):54:

ne guzel dilekler GÜNAYDINNNN

günaydınnn oyacımmmmmmmmmmmmmmm

sanırım bu hafta yine kilo veremicem ben:( bu sabah dayanamadım tartıldım 123.6 çıktı yine:( adette su tutmuyor benim vucudum ama herhalde kiloda da ilerleme olmuyor hoş adet de olamadım ya:(

hoşgeldin tatlım:14:

günaydınn canımmm hoşbulduk nekadar pozitifsinn maşallahhh ne güzel dilek bunlarrrrr:16::16::16::16::16::16:

sanırım bu hafta yine kilo veremicem ben:( bu sabah dayanamadım tartıldım 123.6 çıktı yine:( adette su tutmuyor benim vucudum ama herhalde kiloda da ilerleme olmuyor hoş adet de olamadım ya:(

canım ödem atıcı bitki çaylarından iç istersen faydası oluyor biraz:34::34::34::34::34::7::7::7::7:

Back
X