- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #60.301
kimsecikler yok ama yaaaaaaaaaaa![]()
aşağıdaa pamuk şekeri görüyorummmmmmmm![]()
şirinlerr ben çıkmışım siz girmişssinizz göremedim sizi kusura bakmayınn öpüldünüzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimsecikler yok ama yaaaaaaaaaaa![]()
aşağıdaa pamuk şekeri görüyorummmmmmmm![]()
afiyet olsun canım miktarları azzzz bence gayet hoşşşş ölçülüsabah
2dilim ekmek
1 kk peynir
omlet
1 tk bal
öğlen
1 kase yulaf ezmesi sütle
ara
2 parça çikolata
akşam
1,5 tane pazılı krep başemel soslu
salata
ara
ilerleyen saatlerde belki 1 tane kivi yerim
fıstık akşam düzeltir tekrar yayınlarımmmmbilmiyordum:)))) liste evde
canım emoş fadik ilkin izinliydi
fadik izinliydi cnaım
bukadarcıkmııııı ayyy ayy çok azzzzzz fıstık yaaaaaKIZLAR BEIM GÖZLER KAPANIYO RESMEN hafta sonuda uykusuzdum zatenn sabah allah ızın verırse görüşürüz öpüyorum hepinizi
aa bu arada menümü yazıyımm çok bişy yemedim zaten
sabah kahvaltım
1. tane poğaça
3 tane zeytin şekerisz çay
saat 3 gibide bir kase çorba
günaydın günaydınnn oyacımmmmm negüel bir yenigün mesajııı ama bana hitap etmedi ben sabahsabha aldım neredeyse o kaloriyiGünaydın sevgili arkadaşlarım. iyiki varsınız ve dilerim gününüz şahane geçer. hasta bebişleriniz iyileşir özlediklerinize kavuşursunuz, en çok özlediğiniz kişi çat diye gelip sürpriz yapar, bugün fazladan 400 kalori harcarsınız inşşşşaaaallllahhhh.)
![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyine kimse yokneredesiniz hatun kişiler
neyse kimsenin bana merabaaaa diyeceği yok ben de çıkayım o zaman![]()
ama ben acya yaparım
ne olsun canım
aynı yeni yılda yeni bir aşk olmadı![]()
bu arada ben bugün ne yaptım ne ettim farkında değilim şu an mala bağlamış durumdayım bugün 7 mesaj yazmış mıyımdır bilmiyorum![]()
ama ben acya yaparım
ne olsun canım
aynı yeni yılda yeni bir aşk olmadı![]()
tamam aldım url yi yarın bakarım artık:) benim bu ara regl olmam lazım sanırım bu iştah durumum ondan
Günaydın sevgili arkadaşlarım. iyiki varsınız ve dilerim gününüz şahane geçer. hasta bebişleriniz iyileşir özlediklerinize kavuşursunuz, en çok özlediğiniz kişi çat diye gelip sürpriz yapar, bugün fazladan 400 kalori harcarsınız inşşşşaaaallllahhhh.)
![]()
neyse kimsenin bana merabaaaa diyeceği yok ben de çıkayım o zaman![]()
Günaydın sevgili arkadaşlarım. iyiki varsınız ve dilerim gününüz şahane geçer. hasta bebişleriniz iyileşir özlediklerinize kavuşursunuz, en çok özlediğiniz kişi çat diye gelip sürpriz yapar, bugün fazladan 400 kalori harcarsınız inşşşşaaaallllahhhh.)
![]()
mala bağladın ha buda iyiyimiş..
canım net acık sayfa otomatik açılıyor başında olmayabilirim bebek..
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm![]()
iyi geceler canım ama hiç bişi yemiyon sen![]()
![]()
hoşgeldin tatlım![]()
şirinlerr ben çıkmışım siz girmişssinizz göremedim sizi kusura bakmayınn öpüldünüzzzz
sanırım bu hafta yine kilo veremicem benbu sabah dayanamadım tartıldım 123.6 çıktı yine
adette su tutmuyor benim vucudum ama herhalde kiloda da ilerleme olmuyor hoş adet de olamadım ya
![]()