Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar hemen sabah kahvaltımı paylaşayım:42::42::42::42::42:

3. dilim ekmek(çok açtım çünki)
3. dilim salam
2. dilim kaşar peyniri
şekersiz çay
suuuuuu

yarım saat öncede bir türk kahvesi:7::7::7::7:

kızlar b arada 2 hfta önce felan anenme gitmiştim ya haniii orda annem bana bir tane kumaş pant. almış giydiğimde böyle tam oldu hani bol felan değil ama bugün sabah giydiğimde bel kısmı birazz bollaşmış daha ilk defa giydim:44::44::44::44::44::44: hayır anlamdığım şey şuu kiloda 100 yada 200 gram gidiyo ve yada tartıda veremiyo gibi gözüküyorumm ee o zman kıyafetler niye bollaşıyooo :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

kızlar b arada 2 hfta önce felan anenme gitmiştim ya haniii orda annem bana bir tane kumaş pant. almış giydiğimde böyle tam oldu hani bol felan değil ama bugün sabah giydiğimde bel kısmı birazz bollaşmış daha ilk defa giydim:44::44::44::44::44::44: hayır anlamdığım şey şuu kiloda 100 yada 200 gram gidiyo ve yada tartıda veremiyo gibi gözüküyorumm ee o zman kıyafetler niye bollaşıyooo :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

alla alla ilginçç spor yapıyor musun belki sıkılaşmışsındır

[sıze=3]:54:günaydın sevgili arkadaşlarım. Iyiki varsınız ve dilerim gününüz şahane geçer. Hasta bebişleriniz iyileşir özlediklerinize kavuşursunuz, en çok özlediğiniz kişi çat diye gelip sürpriz yapar, bugün fazladan 400 kalori harcarsınız inşşşşaaaallllahhhh.):54:[/sıze]

:52::52: Günaydınnnnnnnnnn

günaydın canımmmmmmmmm annem uyandırdı sağolsun 1 saat konuştık geldim:1:

annelerle ne kadar konussak yetmiyo valla uzak olunca pöfffff..benimkilerde gelecekler kuzenim nişanıvar diye..20 sinden önce ama bakalım tam ne zaman belli değil henüz...annem babam gelmmişlerdi arada ama kardeşimi 4 aydır görmüyorum gelsinde azcık kavga edelim heheheh..baksana senşn ne oldu hakanla aran?

annelerle ne kadar konussak yetmiyo valla uzak olunca pöfffff..benimkilerde gelecekler kuzenim nişanıvar diye..20 sinden önce ama bakalım tam ne zaman belli değil henüz...annem babam gelmmişlerdi arada ama kardeşimi 4 aydır görmüyorum gelsinde azcık kavga edelim heheheh..baksana senşn ne oldu hakanla aran?

bi iyi bi kötü gidiyo.. iyiye gittiğine eminim :1:

dün ki menüm
sabah
2 parmak kadar milföy

öğle 1 dilim buğday ekmeği
4 zeytin

akşam
1 kase makarna
1 tabak patates yahni

bol bol rezene içtim

biraz bisküi ve kraker yidim :D

bugünn
sabah
1 tabak salata

öğle
5 zeytin

akşam
büyük bi tabak salata
1 tabak lahana :D

rezene içicem birazdan

şimdi geldim eve yorgunum kızlar bi bakıyım dedm dinlencem brz:)
sizler napıosunuz gününz nasıl gecio

sanırım bu hafta yine kilo veremicem ben:( bu sabah dayanamadım tartıldım 123.6 çıktı yine:( adette su tutmuyor benim vucudum ama herhalde kiloda da ilerleme olmuyor hoş adet de olamadım ya:(

bak ısırıcma sneii kızz çok güzel vereceksin hiç merak etmeee sen durup durup birden veriyorsun:D merak etmeee min.1 kg gidecek bak görrrr

Back
X