Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahahah dogrudur valla istanbul agzı olabilir bişey diyemiyorum. geçen de aslı sobayı çırptım dediğinde 5 dk düşündüm ne demek istedi diye:) kek hamurumu bu yahu dedim:) meger temizlemeye öyle demiş. bu farklılıklarımızı secviyorum ben ya. iyiki tanıdım hepinizi:54:

bak istanbulda yaşayan biri olarak hemen anladım hahahaha

ahahahah dogrudur valla istanbul agzı olabilir bişey diyemiyorum. geçen de aslı sobayı çırptım dediğinde 5 dk düşündüm ne demek istedi diye:) kek hamurumu bu yahu dedim:) meger temizlemeye öyle demiş. bu farklılıklarımızı secviyorum ben ya. iyiki tanıdım hepinizi:54:
biz halıyı ve sofra bezinide çırpıyos birazda bunları düşün :1:

:52::52::52::52::52::52:

kızlarr ben kaçar akşama giremeyeiblriim:DDDDDD öpüldünüzzzzzz

iyi akşamlar canım :54::54::54::54:

bunalımda mısın ondandır bende saç rengimi değiştirmek istiyorum hürrem kızılı istiyorum :23::23::23::23::23:
aslı ben ve bunalım ne kadar uzak :)))))))))) hakana inat olsun diye kesicektim :D izin vermiyo aslı bişe daha diyimde öyle çıkayım.. benim telefonu servise vericem 2 haftaya anca veriyorlar.. fotoğraf çekmiyo.. 2 aydır erteliyorum.. telefonu verince foruma giremicem nasıl yapak

aslı ben ve bunalım ne kadar uzak :)))))))))) hakana inat olsun diye kesicektim :D izin vermiyo aslı bişe daha diyimde öyle çıkayım.. benim telefonu servise vericem 2 haftaya anca veriyorlar.. fotoğraf çekmiyo.. 2 aydır erteliyorum.. telefonu verince foruma giremicem nasıl yapak

2 hafta izinli olursun canım o zaman

bi iyi bi kötü gidiyo.. iyiye gittiğine eminim :1:
iyi iyi canımmmm

Hazalcıgım neyin var???
ay ne biliyim yine bunaldım çok ben..3 gündür baş ağrım geçmiyo çocuk mkız mız ne biliyim yaaaaaaa

sen telden mi giriyodun ki hepp

yemek yapicimm birazdan köfte patates kızartması makarna bide kabak tatlısııı höytt kalorilere bakın heleeeeeee

Back
X