- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #60.501
kmse yokmussssssssss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesinizzzzzzzzzzzz yaaaaaaaaaaaa![]()
selam canım ben geldim ama ölüyoooommmm yorgunluktan![]()
vuvvvvvvvvvvv Hüürem yakışır arkadasıma :)
bence hürremden daha güzelsin cokta guzel bir kadın değil..
aynen canım...arkadaşım gelecek poğaça yaptım şimdi pasta yapmiştim zaten...ayşe çok kolay bi poğaça tarifi bi dene yazıyorum
1,5 çorba kaşiği sirke
1 bardak yoğurt
1 pk k.tozu
1 pk kahvaltılık yağ(250 gr)
hamur yumuşak olana kadar un..
içine zeytin ayıklayıp doğrayıp koyuyorsun..elinde yuvarlak bastırıyorsun.zeytin koyup yuvarlak yapıp kapatıyorsun.top top olacak...ben şimdi peynirli yaptım zeytin ayıklamak zor geldi ama zeytinli çok güzel oluyooo![]()
ses tonu güzel ama onun dışında pek bişisi yok.. aslı ondan kat kat güzel
h.g cnm nöbetçiydin sen bi dedinlen brz
kızlar biliyorsunuz artık bütün mesajları saymak yerine 7 mesajı sayıp gerisini saymıyoruz bu sayan kişiye faydalı oluyor ama ben bu uygulamaya geçtikten sonra paylaşımın azaldığını düşünüyorum ve eski sisteme dönmeyi düşünüyorum orda sayıları görüp sanki daha fazla katılıyorduk son bir haftadır paylaşım hoşuma gitmiyor siz ne dersiniz
aman aslıcım benim haftam bitsin ondan sonraa dönelim:))))
şurda ne kaldı canım yarısınıda sayarsın
canım şaka bir yana ama paylaşım azaldı ben bundan memnun değilim
ve bu hepimizi etkiliyor eğer faydası olacaksa eski sisteme dönme taraftarıyım
bence benden solayıdır aslıcım ben alıntıylaa cevaplıyorum öyle karar aldıkyaaaa ayşede alıntıyla cevap veriyor çoğunda sayfalar ilerlemiyor o yüzdenn fazlaaa
saba tümerdeki diyetisyen dedi ki canınız baklava çikolata istediğinde hurma ve leblebiyi aynı anda ağzınıza atın onu yiyin baklava hissi veriyormuşş.bi de kalorisi azmış hurmanın yiyin onu diyor=) hurma alicimmmmm hemen kendime
dimi dimi ben daha güzelim
sirke ne katınca ne faydası oluyor poğaçaya merak ettim bak
![]()
fadiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
kızlar biliyorsunuz artık bütün mesajları saymak yerine 7 mesajı sayıp gerisini saymıyoruz bu sayan kişiye faydalı oluyor ama ben bu uygulamaya geçtikten sonra paylaşımın azaldığını düşünüyorum ve eski sisteme dönmeyi düşünüyorum orda sayıları görüp sanki daha fazla katılıyorduk son bir haftadır paylaşım hoşuma gitmiyor siz ne dersiniz
ben bişiyin yerine bişi koyamıyom..o nası l cümle oldu yaw hahahah
bence daha guzelsin
sirke kıtır kıtır olmasını sağlıyor
aman aslıcım benim haftam bitsin ondan sonraa dönelim:))))
bencede canım bende koyamam herşey farklı dimi
tşk edrm
hımm demek kıtır kıtır oluyor ama ben poğaçayı yumuşak yumuşak seviyom![]()