Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah tartıda nolcak bilmiyorum.. uykusuzluk ve yorgunluktan ödemleştim. ayrıca sürekli su içtigim için akşam üzeri nasıl sabaha göre fazla ise benim sabahki kilomda aynıçıkacak herhalde.....
ya butürkçe beni öldürür:1: ödemleşmiş kikikikikikii

Hoşgeldin banu. umarım sağlıklı şekilde fazla kilolarını verir ve hayal ettiğin fiziğe ve sağlığa kavuşursun. ben de kendimi tanıtayım sana grubun senden sonra sanırım en yenisi benim:) adım Oya. 34 yaşındayım 1.72 boyundayım. İstanbul da yaşıyorum. Bir çağrı merkezinde operasyon yöneticisiyim. bekarım. bir kedim var adı mercan:) ikizler burcuyum. ve 14. takımı çooook seviyorum. onlar sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. eminim sen de öyle hissedeceksin.
senin o pisigini alır evire çevire severim.. bende yay burcuyum hıh:1:

kızlar menümü yazayım :42::42::42::42::42: dün akşam yine teyzoşumda olduğum için bir tane türk kahvesi 1. parça çikolata (teyzem ısrarla yedirdi) sabah kahvaltım küçük sandv. ekmeği 3. çeri (minicik)domatesi şekersiz çay 3 tane zeytin 1. dilim beyaz peynir ara bitki çayı öğlen yani saat 4 gibi beyaz peynirli sandv. ve allah zin verirse akşam yemeğimi annemle yicemmm başbaşa:)))))))) nereye gideceğimize karar vermedikk onun için menüyü yazamıyorum ama nşntaşına gidicezzz houyyy orda yememk mümkün değil ki:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
afiyet olsunn.. nişantaşını yemeyinde:1:

ayvayı yemedim unuttum. bebegim evde 74 yasında bir annem var ve yemek yapmıo kendisi de çok yemez zaten. e sizin gibi evde benden yemek bekleyen olmayınca yapmıyorum yapmayınca yememek daha kolay oluyor ben böyle düşünüyorum yani
çok doğru.. bazen pişirdiğim yemeklerden yemek zorunda kalıyorumm

kızlar bgn ki menüme menü demeye bin şahit gerek sabah 1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği ara 1 bardak çay şekersiz öğlen 4 yk etli barbunya 1 küçük parça da etinden 1 dilim kepek ekmeği ara ne yediğim bellii değil 6 tane muz :30::30::30: bir sürü beyaz leblebi akşam yemeği yemiycem midem çok fena hala da ishalim :(((((((((
muzu :1::1:abartmasaydın :1::1::1:

bana kuralları anlatırmısınız bu cuma kılo paylaşımı yapmama gerek yo sanırım:44: bugunkü menüm sabah peynırlı tost bitkicayı ara minacık brovni ögle yarım peynırlı tost ara form bıtkı çay akşam 1porsiyon kereviz yemegi mantar sote ara 4 5 tanecik cips cocuklar yıyordu canım çekti :30: yarım ayva yarım muz
neiyy canım çekti lafını unutuyos... ona kaçamak diyoss:1:

Hoşgeldin banu. umarım sağlıklı şekilde fazla kilolarını verir ve hayal ettiğin fiziğe ve sağlığa kavuşursun.

ben de kendimi tanıtayım sana grubun senden sonra sanırım en yenisi benim:) adım Oya. 34 yaşındayım 1.72 boyundayım. İstanbul da yaşıyorum. Bir çağrı merkezinde operasyon yöneticisiyim. bekarım. bir kedim var adı mercan:) ikizler burcuyum.

ve 14. takımı çooook seviyorum. onlar sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. eminim sen de öyle hissedeceksin.

bizde seni seviyoruz canım
Kilom 122.3 nasıl oldu ben de bilmiyorum:53:

canını sıkma sakın kesinlikle..hafta ya verirsin canımmm

Back
X