Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hazırla cnm sona bırakınca cok zor oluyo yaa ben diğer grubu bu akşam hazırlamayı düşünüyorum yarın da bir sınıfın yazılısı var oonu okuycam heppsi bir araya gelince işin içinden cıkılmıyo bir de analizlermiz varr bu hafta içi ona da baslıcam o cok zor yaa:(

ahh canım çok zor ya kolay gelsin

kızlar antalya da fırtına çıktı kaldırımda ki ağaçlar bile sökülmüş yerinden o derece yani düşünün...gece tırs tırs oldum hep çok ses çıktı :18::18::18:
anammmmm..burasıda kapalı yağmur yağacak kesinçççç

oh pekgüzel gidiyo.. dün eskikıyafetlerimi giydim bazılarından hala umut yok ama bikaçıoldu:D

wuww süper canım onları da giyeceksin yakındaaa=) ben eski kotlarımı giyiyorum heheh belleri sıkıyor ama o da doğum yaptığım için hemen düzelmezzzz

magazin izliyorum.Ebru Gündeş doğuralı kaç ay oldu ya kadın iğne ipliğe dönmüş yuhhh..ne yaptı acep süre kısa çünkü

baktım netten daha 4 ay olmamış:53::53::53:
kız onlar benim gibi 24 kilo almıyorlarrr ki hehehehhe..9kilo alıyorlar onu vermektene var zatn çoğu gidiyor doğumda heheh

hehehee hadi bakalım seni de görelim :))) ama moral bozuldu diye kendi bırakmaman lazım bunun için :))
valla ben artık bikiniler için çalışıyorum yaza kadar çıpçıtır bi anne olmalıyım kızıma da benim bikinimle aynı renkten alacam plajların tozunu attıracaz heheheheee :)))))))
aynen özgeyeee benimde hayalim o aynı renk bikini heheh çok şirinnnnnnn

selam kızlar nasılsınız yazılı sorusu hazırladm kalkar kalkmaz.1 grup daha bitti kaldı 1 grup 19 çoktan seçmeli 4 boşluk doldurma 2 de klasik soru hazırladıım için zorlnıorm aslında:(
ayy canım kolay gelsin valla....ben b u sene kurtuldum o işlerden sevinsem mi üzülsem mi :37::37:

sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
yarım paket çubuk kraker
1 bardak çay

akşam
yarım kase çorba
haşlanmış küçücük bir tavuk but
1 kaşık pilav
salata

ara
1 lokma tatlısı
2 bardak çay

davetten anca bu kadar kurtulabildim :17::17::17::17:

kaptan süper valla ama saglıklı menün begendim benn

kızlar antalya da fırtına çıktı kaldırımda ki ağaçlar bile sökülmüş yerinden o derece yani düşünün...gece tırs tırs oldum hep çok ses çıktı :18::18::18:

ay burdada sabaha kadar yağmur fıtına

kahvaltı
bulaşık
çamaşır
bide ogluşlar istiyo diye sarma sardımyapraktan ancak gelebildim..

kahvaltı:
1 yumurta beyazı
1 kk peynir
1/3 maydanoz

ögle:
1 elma

ara:
2 mandalina

akşama:
yogurt 1 kase
4 adet sarma

gece:
mandalina

Son düzenleme:
Küçük bir porsiyondu sadece kadınların en sevdiği ve haftada söylediği 9 yalandan 1i. Onu en yakından takip eden ikinci yalan ise Şimdi yiyim de akşam az yerim ve arada bir böyle oluyor.

Araştırmayı yapan doktorlardan Dr. Cassandra Maximenko Çalışmalar gösteriyor ki aslında kadınlar gündelik olarak ne yediklerini yazsalar bu kilo vermelerini iki katına çıkarabilir. Ancak kadınlar genellikle eşlerinin ya da arkadaşlarının yanında utanmaktan korktukları için bu yöntemden kaçınıyor ve gerçekleri söylemiyor.

Kadınları yemek konusunda en çok kaçamağa sürükleyen yiyecekler ise çikolata, cips, kek, peynir ve ekmek oluyor.

alıntıdır

:27::27::27::27::27:

:16::16::16::16::16:
günaydın güzelller

:2::2::2::2::2::2::2::2:
ay biz karı koca kırılıyoz hastalıktannn

merhaba canım
ay geçmiş olsun acil şifalar

kahvaltı:
1 yumurta beyazı
1 kk peynir
1/3 maydanoz

ögle:
1 elma

ara:
2 mandalina

akşama:
yogurt 1 kase
4 adet sarma

gece:
mandalina

canım bu bugünkü menün mü güzel bir menü ama daha akşam olmadı gece olmadı hadi kaçamak yaparsan :27::27::27::27:

Küçük bir porsiyondu sadece kadınların en sevdiği ve haftada söylediği 9 yalandan 1i. Onu en yakından takip eden ikinci yalan ise Şimdi yiyim de akşam az yerim ve arada bir böyle oluyor.

Araştırmayı yapan doktorlardan Dr. Cassandra Maximenko Çalışmalar gösteriyor ki aslında kadınlar gündelik olarak ne yediklerini yazsalar bu kilo vermelerini iki katına çıkarabilir. Ancak kadınlar genellikle eşlerinin ya da arkadaşlarının yanında utanmaktan korktukları için bu yöntemden kaçınıyor ve gerçekleri söylemiyor.

Kadınları yemek konusunda en çok kaçamağa sürükleyen yiyecekler ise çikolata, cips, kek, peynir ve ekmek oluyor.

alıntıdır

:27::27::27::27::27:
hahahah çikolata çok doğru amaaaaaaaaaaaaaaa=))))özellikle beniiiiii:37::37:

ayşeciğim aslında şöyle birşey var emzirirken kilo vermek çok kolay ama yediklerine dikkat ettiğin sürece çünkü aynı zamanda da çok kolay kilo alabiliyosun emzirme sürecinde..onşar doğurur doğurmaz direk yemek listesi geliyor önlerine ee bakıcılar hizmetçiler her şey önlerine geliyor herşey doktor kontrolünde bide yiyeceğin şeyler önüne gelince kilo vermesi onlara kolay yane...ama en önemlisi emzirme döneminde vücud süt üretebilmek için ekstra fazladan çalışıyor yani metabolizman iki katı çalışıyor tatlı ve yağlıyı abartmadan yiyebilirsen emzirme sürecinde çok kolay kilo verirsin...ama emzirirken ilk aylarda onları yememekte büyük bi başarı gerektiriyor ben her gün değişik bi tatlı yapıp yiyordum ama en çok brovni yiyordum oyy canım çekti yine:)))

canım kadın çocuktan önceki halinden daha zayıf olmuş ona şaşırdım

hehehee hadi bakalım seni de görelim :))) ama moral bozuldu diye kendi bırakmaman lazım bunun için :))
valla ben artık bikiniler için çalışıyorum yaza kadar çıpçıtır bi anne olmalıyım kızıma da benim bikinimle aynı renkten alacam plajların tozunu attıracaz heheheheee :)))))))

yerim seni çıtır hele o bal yanaklı çıtırı daha cok yerimmmm

anammmmm..burasıda kapalı yağmur yağacak kesinçççç

wuww süper canım onları da giyeceksin yakındaaa=) ben eski kotlarımı giyiyorum heheh belleri sıkıyor ama o da doğum yaptığım için hemen düzelmezzzz

kız onlar benim gibi 24 kilo almıyorlarrr ki hehehehhe..9kilo alıyorlar onu vermektene var zatn çoğu gidiyor doğumda heheh

aynen özgeyeee benimde hayalim o aynı renk bikini heheh çok şirinnnnnnn

ayy canım kolay gelsin valla....ben b u sene kurtuldum o işlerden sevinsem mi üzülsem mi :37::37:

24 kilo oo çokmuş..olsun canım sende verdin cogu gitti azı kaldı

:2::2::2::2::2::2::2::2:
ay biz karı koca kırılıyoz hastalıktannn

ay sanki hastayım diye yatıp dinlenebiliyomuyum:19:

canım cokkk gecmiş olsunnn..cok kosturuyosun canım maalesef

Back
X