Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada uzun süredir ertelediğim bir sürü iş vardı tüm gün uğraştım çok az kaldı..cok iyi hissediyorum kendimi.
Ertelemek bana huzursuzluk veriyor:50::50::50:

cuma günkü menümm

• sabah
yarım sigara böregi
3 avuç patlamış mısır

• öğle
1 sigara böreği

• akşam
1 tabak hamsili pilav
1 avuç iğde

2lt su

bugünkü menümm

• sabah
1lt su
3 parmak büyüklüğünde patates köftesi

• öğle
1 tabak fasulye
1 kase makarna
1 tabak hamsili pilav
yoğurt

• akşam
bişi yemicem öğlen çok yidim.. rezene içicem
yarında az yicem bugün fazla yidim :26:

aslıcığıma aynen katılıyorum..elimizden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyoruz salihacığım ama bazen 7 msjı tamalama fırsatını bile zor buluyorum ben...herkesin tek işi gücü burası değil canım :))) açıkça sölemek gerekirse ben bazen işten gelince pc yi bile açasım gelmiyor ama sırf 7 msjı tamamlamak için yine açıyorum pcyi..7 msj deyip geçme şekerim bak koca pcyi açtırıyor insana :))))))))))))

bana kızmayınn.. konuşma ihtiyacımı sizinle gideriyorumm.. fazla duygusalımm:30:

o tarihler arasında her üye geldiği günler içib + gelmediği günler için - yazacaksın canım o gün 1 defa bile gelse + yazacaksın mesela
aynalar +++-++- gibi böylelikle ben bu hafta 5 gün gelmişim 2 gün gelmemişim

canım herkes heran nete giremeyebilir takıma yeni üye alacakken ben başta 7 mesajı söylüyorum kabul eden geliyor
ben kendi adıma söyleyim 3 den sonra yazabiliyorum çünkü çalışıyorum ama akşam paylaşım yapabiliyorum ama evli olduğumu düşün çocuklarım olduğunu düşün benim paylaşım şuankinin yarısından daha aşağıya düşer herkes elinden geldiğince girmeye çalışıyor ben bekar olduğum halde okuldan gelince yorgun hissediyorum uzanıp yatmak bazen hiç birşey yapmak istemiyorken evli ve çocuklu olan arkadaşlar benden daha fazla yoruluyorlardır ve daha fazla sorumlulukları var
çok fazla nete giremiyor diye bir grup içinde destek alarak zayıflamaya hakkı yok mu insanların diye düşünüyorum ama tabi bu bir yarışma sonunda tamamende herşeyi boşveremeyiz herşeyi o yüzden bu 7 mesaj kuralını koyduk
zayıflama takımlarında kişi sayısı belli fazlasını alamıyoruz o yüzden zayıflama takımlarındaki paylaşım diğer mesela 60-69 kilo topiğindekiler kadar olmaz oralarda sayı yok herkes katılabilir

biz daha önce takımda bir karar almıştık kimse içinde bir şeyi saklamayacak bir durumdan rahatsızsa açıkça söyleyecek. eğer sende bazı kişilerden rahatsızsan bunu direk olarak isim olarak söyle. kimse kimseye kırılma hakkı yok çünkü burda birbirimziden destek almaya geldik

işaretlemeyi biliyomda.. 31 aralık 06 ocak yazılmış bana ben otarihlerdemi yapacaktım görevimi :???:26::26::26:

işaretlemeyi biliyomda.. 31 aralık 06 ocak yazılmış bana ben otarihlerdemi yapacaktım görevimi :???:26::26::26:

evet canım geçmiş haftayı yapıyoruz
amaç şu hani 3 gün izinsiz takıma uğramayan diskalifiye oluyor ya kaçak var mı ona bakcaz :52:

cuma günkü menümm

• sabah
yarım sigara böregi
3 avuç patlamış mısır

• öğle
1 sigara böreği

• akşam
1 tabak hamsili pilav
1 avuç iğde

2lt su

bugünkü menümm

• sabah
1lt su

• öğle
1 tabak fasulye
1 kase makarna
1 tabak hamsili pilav
yoğurt

• akşam

anam anamm bu ne yaaaa 2 gündür sen ne yaptın öyle :20::20::20::20::20::20::20::20:

bana kızmayınn.. konuşma ihtiyacımı sizinle gideriyorumm.. fazla duygusalımm:30:

anlıyoruz canım seni ama herkes müsait olamıyor çok fazla malesef

hımmm demek daha çok yiyeceksin :27::27::27::27:
ayyyy çok güzel olmuş lahm acunummm pişmesi biraz dert oldu fırında 2şer 2şer pişirdim ama bayıldım valla dışardakiler halt etmişşş=) koçişte bayıldıııı
bugünkü menümm

• sabah
1lt su

• öğle
1 tabak fasulye
1 kase makarna
1 tabak hamsili pilav
yoğurt

• akşam

neyse akşamdan yırtmışsın en azındann=))))

sabah
2 dilim ekmek
omlet
1 tk reçel
3 çatal patates kızartması
kızarmış kurubiber 3-4 tane

akşam
3 tane hazoş lahmacunu=) (lahmacunlar yemek tabağından küçüktüü)

ara
belki 1 kivi yarım armuttt

ayyyy çok güzel olmuş lahm acunummm pişmesi biraz dert oldu fırında 2şer 2şer pişirdim ama bayıldım valla dışardakiler halt etmişşş=) koçişte bayıldıııı

neyse akşamdan yırtmışsın en azındann=))))

cnm yeni gördüm afiyet olsun vardı benimde lahmacun tarifim..ama becermişsindir sen ellerine saglıkkk

menüm

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta

ara
2 kivi

öğle
1 lahmacun
1 bardak sıkılmış portakal suyu
maydonoz

ara yok

akşam
2 tane pirzola
1 dilm ekmek

ara
2 k.kutusu kabak tatlısı

spor
20 dak eliptik

ayy evet yaaaa pehhh..yerına telafi yapicimmmmm
cnm yeni gördüm afiyet olsun vardı benimde lahmacun tarifim..ama becermişsindir sen ellerine saglıkkk
becerdim valla çok güzel olduuu

menüm

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta

ara
2 kivi

öğle
1 lahmacun
1 bardak sıkılmış portakal suyu
maydonoz

ara yok

akşam
2 tane pirzola
1 dilm ekmek

ara
2 k.kutusu kabak tatlısı

spor
20 dak eliptik
ohh sende yemişsin lahmacun =) ya benimde kabak tatlım var ama yemicemmmmm 3 tane lahmacundan sonra aslı beni kesin öldürür bu sefer=) koçiş yesin ben bakarım miyuuuvvvvvvvvvvvvvvvvv

Back
X