Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım benimm sağlıklı bebiş için faydalı şeyler yeee kasma kendınıı açç kalma yanii sakın formunu korucaksın diyee :20::20::20::20::20: wallaaa bebişşş doysundaa artık ne yersen yeee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
fadik ablasııııııı daha minicik mercimek kadarrrrr:)))) abartmama gerek yokkk:D
ama günlük yumurta,süt ve cevizz tüketimi yapmaya çalışıyorum bugün misafir ağırlamaktan çerezi unuttumm:DDD ama yarın telafi ederim inş.

allahımm inşallahh fatoşumunda prensesınde bebişleri olur hayırlısıyla yanii tüm istiyenlerınnn

fadik ablasııııııı daha minicik mercimek kadarrrrr:)))) abartmama gerek yokkk:D
ama günlük yumurta,süt ve cevizz tüketimi yapmaya çalışıyorum bugün misafir ağırlamaktan çerezi unuttumm:DDD ama yarın telafi ederim inş.

oyyyyyyyy anneee adayımm benimmm ye yee zaten olsun mercimek nohutt farketmezz az kalmasınn bebişşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
evet canım ceviz süt bol bol tükettt bakk canın bişey isterse buralardan ist hemnn sölüyosunn hopp ben sana yolluyorum tamam mı şaka yapmıyorumm ciddiyimm hemen yollarım alalhın izni ileee :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

sevgililerim ben çıkıyorum bu sabah da 6 da kalktıgımdan çok uykum geldi. sizleri seviyore ve kucaklıyore... annişimize de sıkı sıkı sarılıyore ben deniz huzurdan çekiliyoreeeee
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

çatlakkkkkkk yaaaa hayırlısı olsun inş. cnaıımm valla hiç farketmiyor benim için allah sağlıklısını versin hayırlısını versin inş.

wallaaa kız erkek sağlıklı olsunda veeeeeee pamukk şekrr annesine benzesınn wallaaa güzelliğiiiiii:6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:

amin inş canım allah sağlıklı bir çocuk versin analı babalı büyütsün

aminnnnn inş.. canım benim ağzından bal damlıyorrr saolasınn
:54::54::54::54::54::54::54:
ne güzel kilolar vda verilmiş rahat bir hamilelik geçirirsin inş.
ilk bebek sanırım değilmi kaç seenelik evlisin?
ay evet 5 kg fazlalığım vardı verdim sayılırrr zamanlama güzel oldun canım mezun olmamak içinn kasıyordum kendimi:)))
amin inş. saolasın
5 yıllık evlilyim canım 1yıldırr istiyordukkk bugünlere nasip oldu.
bizde seni çok çok pekçok sevmekteyiz anniş:)
:54::54::54::54::54::54::54::54::54:
allahımm inşallahh fatoşumunda prensesınde bebişleri olur hayırlısıyla yanii tüm istiyenlerınnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş. inş.. Allah isteyen herkesee nasip etsin inş..

oyyyyyyyy anneee adayımm benimmm ye yee zaten olsun mercimek nohutt farketmezz az kalmasınn bebişşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
evet canım ceviz süt bol bol tükettt bakk canın bişey isterse buralardan ist hemnn sölüyosunn hopp ben sana yolluyorum tamam mı şaka yapmıyorumm ciddiyimm hemen yollarım alalhın izni ileee :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

ay canım yaaa tamam saolasıın valla çok teşşkür ederimm kuzucuk:), şimdilik çok iiyim midem bulanmıyorrr aş falan ermiyorum:DDD herşey yolunda çok şükür böyle devame der inş.
ay bişide hissetmiyorumm bebiş le ilgili:) resmini gördük bıdığınn kesemiz oluşmuşş büyürse belki ister bizde fadik ablasına söylerizz

sevgililerim ben çıkıyorum bu sabah da 6 da kalktıgımdan çok uykum geldi. sizleri seviyore ve kucaklıyore... annişimize de sıkı sıkı sarılıyore ben deniz huzurdan çekiliyoreeeee
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canımm senin bu iyi dileklerın okadar pozıtıf kı bayılıyorummm:54::54::54::54: sanada iyi geceler canım benim:16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X