- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #61.201
söyledim söyledimmm Allah utandırmasın inş.söyledin mi sonunda ççok şükür
erkek ismi düşünün erkek olcak demiştim![]()
:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söyledim söyledimmm Allah utandırmasın inş.söyledin mi sonunda ççok şükür
erkek ismi düşünün erkek olcak demiştim![]()
tmm artukkkkkkk diet felan yokk sakınn haaa ve kendıne bebişeee çok iyi bakman lazımmm pamukşekerimmm yaa harikaa bi haber buuuuuuu bebişinn ilk patikleri bendennn adres veriyosun ve hemen kargoluyorummmmmm![]()
hey biberonu da benden o zaman:)
kendini de bizi de bırakma pls
söyledim söyledimmm Allah utandırmasın inş.
:))))
valla kilo alırsan ben seni bırakırım![]()
kızlarrr allah izin verirse BEBİŞ geliyorrr 6 haftalık hamileyimm:)![]()
fadik ablasııııııı daha minicik mercimek kadarrrrr:)))) abartmama gerek yokkkcanım benimm sağlıklı bebiş için faydalı şeyler yeee kasma kendınıı açç kalma yanii sakın formunu korucaksın diyeewallaaa bebişşş doysundaa artık ne yersen yeee
![]()
:))))))) tamam mezun olsamda devam edicemmm ben burayııı çokkk seviyorummmmmm sizlerii çok seviyorum
mavi alın erkek olacak![]()
allahımm inşallahh fatoşumunda prensesınde bebişleri olur hayırlısıyla yanii tüm istiyenlerınnn
fadik ablasııııııı daha minicik mercimek kadarrrrr:)))) abartmama gerek yokkk
ama günlük yumurta,süt ve cevizz tüketimi yapmaya çalışıyorum bugün misafir ağırlamaktan çerezi unuttummDD ama yarın telafi ederim inş.
çatlakkkkkkk yaaaa hayırlısı olsun inş. cnaıımm valla hiç farketmiyor benim için allah sağlıklısını versin hayırlısını versin inş.
sevgililerim ben çıkıyorum bu sabah da 6 da kalktıgımdan çok uykum geldi. sizleri seviyore ve kucaklıyore... annişimize de sıkı sıkı sarılıyore ben deniz huzurdan çekiliyoreeeee
![]()
amin inş canım allah sağlıklı bir çocuk versin analı babalı büyütsün
ay evet 5 kg fazlalığım vardı verdim sayılırrr zamanlama güzel oldun canım mezun olmamak içinn kasıyordum kendimi:)))ne güzel kilolar vda verilmiş rahat bir hamilelik geçirirsin inş.
ilk bebek sanırım değilmi kaç seenelik evlisin?
bizde seni çok çok pekçok sevmekteyiz anniş:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş. inş.. Allah isteyen herkesee nasip etsin inş..allahımm inşallahh fatoşumunda prensesınde bebişleri olur hayırlısıyla yanii tüm istiyenlerınnn
oyyyyyyyy anneee adayımm benimmm ye yee zaten olsun mercimek nohutt farketmezz az kalmasınn bebişşş
evet canım ceviz süt bol bol tükettt bakk canın bişey isterse buralardan ist hemnn sölüyosunn hopp ben sana yolluyorum tamam mı şaka yapmıyorumm ciddiyimm hemen yollarım alalhın izni ileee![]()
sevgililerim ben çıkıyorum bu sabah da 6 da kalktıgımdan çok uykum geldi. sizleri seviyore ve kucaklıyore... annişimize de sıkı sıkı sarılıyore ben deniz huzurdan çekiliyoreeeee
![]()
canım canımmmmmmmmm ii gecelerrrr tatlı rüyalarrrrrrrrrsevgililerim ben çıkıyorum bu sabah da 6 da kalktıgımdan çok uykum geldi. sizleri seviyore ve kucaklıyore... annişimize de sıkı sıkı sarılıyore ben deniz huzurdan çekiliyoreeeee
![]()