- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #61.221
wallaaa kız erkek sağlıklı olsunda veeeeeee pamukk şekrr annesine benzesınn wallaaa güzelliğiiiiii![]()
:))))))) hehee tüm arkidişlerim öyle diyorrr hehe bana benzsin kız olsun diyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wallaaa kız erkek sağlıklı olsunda veeeeeee pamukk şekrr annesine benzesınn wallaaa güzelliğiiiiii![]()
ay canım yaaa tamam saolasıın valla çok teşşkür ederimm kuzucuk:), şimdilik çok iiyim midem bulanmıyorrr aş falan ermiyorumDD herşey yolunda çok şükür böyle devame der inş.
ay bişide hissetmiyorumm bebiş le ilgili:) resmini gördük bıdığınn kesemiz oluşmuşş büyürse belki ister bizde fadik ablasına söylerizz
kızlarrr allah izin verirse BEBİŞ geliyorrr 6 haftalık hamileyimm:)![]()
tmmdırrr inş.. böyle devam eder yaaaa bebişee bakkk hiçç bi zahmeti yokkk kıyammm bennnn ivettt isteyeceksınız tabiiiiii sonra hopp teyzesıı ona hemencık yollarr![]()
aminn inş.. :)))) yani size söyleyemedim hemen çok minikti hatta haftayı bekleyecektim ama dayanamadım yaaaaaDDDDDD bütün kızçeler bilsin dedim dua ederler banaaaa
o güzell kalbinden dualarını eksik etme oluymuu fıstıkım
neeeeeeeeeee süper b i haber buuuuu ilkoşş çok sevindimmmmmmm sağlıkla kucağına alırsın insallah canım benimmmmmmmmmmmm...ayyyy gözlerim doldu vallaaaaaaaaa
yokk canımm canım benım dualarımdasın hiç merak etme hepiniz dualarımdasınızz
iyikide beklemedınnnn olsunn haberımız oldu ne güzell mutlu oldummmm çokkk![]()
aminn inş.. :)))) yani size söyleyemedim hemen çok minikti hatta haftayı bekleyecektim ama dayanamadım yaaaaaDDDDDD bütün kızçeler bilsin dedim dua ederler banaaaa
o güzell kalbinden dualarını eksik etme oluymuu fıstıkım
seni sevmekk seni sevmekkkk
bendee bendeee![]()
afiyettt olsun cnaımmm çokkk güzeellllllllll ii yırtmışssınn hehehsabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
yarım paket çubuk kraker
1 bardak çay
akşam
yarım kase çorba
haşlanmış küçücük bir tavuk but
1 kaşık pilav
salata
ara
1 lokma tatlısı
2 bardak çay
davetten anca bu kadar kurtulabildim![]()
senin o minik cadıyı yerimm ben yawssss tatlı şeyyyyhmmsss kimsecikler yokkk..bizim casdı çok fena ya gazı mı var ne kıyametleri kopardı şimdi uyudu gibi ama belli olmaz =((
ohh bizee kaldın yani:))))))bu defada arkadaşım mızıkçılık yaptı
gitmedik sivasa bende sobayı yakıyım bari dedim
bugünkü planım notları halletmek
özge aşağıda görüyorum seni günaydın nasılsın
evett sendeymişşşşşşşşşşş +, - koyacaksınn sendavam çizelgesi bendemiymiş anlamadım ben bu mesajı hiç görmedim
tatlı kuzucuklarrr ben geçmişe kaldığım yerden devam edeyimmmm sonradaaaa sayım yapayımm olaymııı
tüm güzel dileklerinizzz çok çokk teşekkür ediyorumm hepinizeeeeeeeee
çooookkkkkkk geçmiş olsunnn canımmmmmmmm:2::2::2::2::2::2::2::2:
ay biz karı koca kırılıyoz hastalıktannn
amanınnnn hiçbişi yememişssin emoşum hstaykennn dikkat etmek lazımki hemen toparlanmak içinkahvaltı:
1 yumurta beyazı
1 kk peynir
1/3 maydanoz
ögle:
1 elma
ara:
2 mandalina
akşama:
yogurt 1 kase
4 adet sarma
gece:
mandalina
afiyetttt olsun çok güzel canımmmmmmmcuma günkü menümm
yarım sigara böregi
- sabah
3 avuç patlamış mısır
1 sigara böreği
- öğle
1 tabak hamsili pilav
- akşam
1 avuç iğde
2lt su
öğlen çok fenaaa kaçmışşş amanınnnnnnnnnnnnnnn gerçektenn çok fena kaçmış kızz ya hep ya hiçççç politikan varrrr ya çok yiyiorsun ya hiç ymeiyorsunnnnbugünkü menümm
1lt su
- sabah
3 parmak büyüklüğünde patates köftesi
1 tabak fasulye
- öğle
1 kase makarna
1 tabak hamsili pilav
yoğurt
bişi yemicem öğlen çok yidim.. rezene içicem
- akşam
yarında az yicem bugün fazla yidim :26:
afiyett olsun cnaım çok güzellllllllllsabah
2 dilim ekmek
omlet
1 tk reçel
3 çatal patates kızartması
kızarmış kurubiber 3-4 tane
akşam
3 tane hazoş lahmacunu=) (lahmacunlar yemek tabağından küçüktüü)
ara
belki 1 kivi yarım armuttt
bendee yaparım arada çok güzel oluyor ev yapımı lahmacum ama pişirme faslı biraz sabı istiyor canım gerçektenayyyy çok güzel olmuş lahm acunummm pişmesi biraz dert oldu fırında 2şer 2şer pişirdim ama bayıldım valla dışardakiler halt etmişşş=) koçişte bayıldıııı)
afiyet olsun canım çok çok güzelmenüm
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
ara
2 kivi
öğle
1 lahmacun
1 bardak sıkılmış portakal suyu
maydonoz
ara yok
akşam
2 tane pirzola
1 dilm ekmek
ara
2 k.kutusu kabak tatlısı
spor
20 dak eliptik
ay canım yerim seni yaaa vallaaa çok tatlısınnnn fıstığımmmm snei üzermiyim hiç yarın yapayımmm sayımımıı tamam geçmiş ancka bittiiyaa canım benim hani misafirin vardı yoruldun felann hani dinlensen mi acaba yarında yaparsınn olmaz mıı
ayyyy çokk muuu kadındoğumcu gibi oldumm![]()
afiyettt olsunnn bugünkü menünü çokkkkkk beğendimmmmmmmmsabah-öğle
4-5 tane patates kızartması
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim kemek
1 bardak çay
ara
1 portakal
1 elma
akşam
1 tabak bamya
yarım kase yoğurt
canım bneim tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrkızlarr ben çıkıyorum gözlerim kapanıyoo iyi geceler öpüyorumm çokÇ:))))))))))))))))
pamuk şekerimm rabbim gönlüne göre versin inş.. çok mutlu oldum senın adına
iyi haberlerle gelirsin inş. hep![]()