Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay canım yaaa tamam saolasıın valla çok teşşkür ederimm kuzucuk:), şimdilik çok iiyim midem bulanmıyorrr aş falan ermiyorum:DDD herşey yolunda çok şükür böyle devame der inş.
ay bişide hissetmiyorumm bebiş le ilgili:) resmini gördük bıdığınn kesemiz oluşmuşş büyürse belki ister bizde fadik ablasına söylerizz

tmmdırrr inş.. böyle devam eder yaaaa bebişee bakkk hiçç bi zahmeti yokkk kıyammm bennnn ivettt isteyeceksınız tabiiiiii sonra hopp teyzesıı ona hemencık yollarr:10::10::10::10::10::10:

tmmdırrr inş.. böyle devam eder yaaaa bebişee bakkk hiçç bi zahmeti yokkk kıyammm bennnn ivettt isteyeceksınız tabiiiiii sonra hopp teyzesıı ona hemencık yollarr:10::10::10::10::10::10:

aminn inş.. :)))) yani size söyleyemedim hemen çok minikti hatta haftayı bekleyecektim ama dayanamadım yaaaaa:DDDDDDD bütün kızçeler bilsin dedim dua ederler banaaaa
o güzell kalbinden dualarını eksik etme oluymuu fıstıkım

aminn inş.. :)))) yani size söyleyemedim hemen çok minikti hatta haftayı bekleyecektim ama dayanamadım yaaaaa:DDDDDDD bütün kızçeler bilsin dedim dua ederler banaaaa
o güzell kalbinden dualarını eksik etme oluymuu fıstıkım

yokk canımm canım benım dualarımdasın hiç merak etme hepiniz dualarımdasınızz:16::16::16::16::16::16::16::16:
iyikide beklemedınnnn olsunn haberımız oldu ne güzell mutlu oldummmm çokkk :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

neeeeeeeeeee süper b i haber buuuuu ilkoşş çok sevindimmmmmmm sağlıkla kucağına alırsın insallah canım benimmmmmmmmmmmm...ayyyy gözlerim doldu vallaaaaaaaaa

ay ayyy canım benim çok teşekkür ederimm saolasın gönlüne diline sağlıkk Allah razıı olsunnnnnnn:54::54::54::54::54:
inş. sizin tatlı bebişleriniz gibi bende alırım kucağıma miniğimi

sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
yarım paket çubuk kraker
1 bardak çay

akşam
yarım kase çorba
haşlanmış küçücük bir tavuk but
1 kaşık pilav
salata

ara
1 lokma tatlısı
2 bardak çay

davetten anca bu kadar kurtulabildim :17::17::17::17:
afiyettt olsun cnaımmm çokkk güzeellllllllll ii yırtmışssınn heheh:DD

hmmsss kimsecikler yokkk..bizim casdı çok fena ya gazı mı var ne kıyametleri kopardı şimdi uyudu gibi ama belli olmaz =((
senin o minik cadıyı yerimm ben yawssss tatlı şeyyyy
bu defada arkadaşım mızıkçılık yaptı :50::50::50::50:
gitmedik sivasa bende sobayı yakıyım bari dedim
bugünkü planım notları halletmek

özge aşağıda görüyorum seni günaydın nasılsın
ohh bizee kaldın yani:))))))

davam çizelgesi bendemiymiş anlamadım ben bu mesajı hiç görmedim
evett sendeymişşşşşşşşşşş +, - koyacaksınn sen

tatlı kuzucuklarrr ben geçmişe kaldığım yerden devam edeyimmmm sonradaaaa sayım yapayımm olaymııı
tüm güzel dileklerinizzz çok çokk teşekkür ediyorumm hepinizeeeeeeeee

yaa canım benim hani misafirin vardı yoruldun felann hani dinlensen mi acaba yarında yaparsınn olmaz mıı:30::30::30::30::30::30:
ayyyy çokk muuu kadındoğumcu gibi oldumm :17::17::17::17::17::17::17::17::17:

sabah-öğle
4-5 tane patates kızartması
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim kemek
1 bardak çay

ara
1 portakal
1 elma

akşam
1 tabak bamya
yarım kase yoğurt

kızlarr ben çıkıyorum gözlerim kapanıyoo iyi geceler öpüyorumm çokÇ:))))))))))))))))

pamuk şekerimm rabbim gönlüne göre versin inş.. çok mutlu oldum senın adına :29::29::29::29::29::29::29:
iyi haberlerle gelirsin inş. hep:16::16::16::16::16:

sabah-öğle
4-5 tane patates kızartması
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim kemek
1 bardak çay

ara
1 portakal
1 elma

akşam
1 tabak bamya
yarım kase yoğurt

:2::2::2::2::2::2::2::2:
ay biz karı koca kırılıyoz hastalıktannn
çooookkkkkkk geçmiş olsunnn canımmmmmmmm

kahvaltı:
1 yumurta beyazı
1 kk peynir
1/3 maydanoz

ögle:
1 elma

ara:
2 mandalina

akşama:
yogurt 1 kase
4 adet sarma

gece:
mandalina
amanınnnn hiçbişi yememişssin emoşum hstaykennn dikkat etmek lazımki hemen toparlanmak için:(( güzel olmuş ama çorba falan olsa hoş olurdu
cuma günkü menümm

• sabah
yarım sigara böregi
3 avuç patlamış mısır

• öğle
1 sigara böreği

• akşam
1 tabak hamsili pilav
1 avuç iğde

2lt su
afiyetttt olsun çok güzel canımmmmmmm
bugünkü menümm

• sabah
1lt su
3 parmak büyüklüğünde patates köftesi

• öğle
1 tabak fasulye
1 kase makarna
1 tabak hamsili pilav
yoğurt

• akşam
bişi yemicem öğlen çok yidim.. rezene içicem
yarında az yicem bugün fazla yidim :26:
öğlen çok fenaaa kaçmışşş amanınnnnnnnnnnnnnnn gerçektenn çok fena kaçmış kızz ya hep ya hiçççç politikan varrrr ya çok yiyiorsun ya hiç ymeiyorsunnnn

sabah
2 dilim ekmek
omlet
1 tk reçel
3 çatal patates kızartması
kızarmış kurubiber 3-4 tane

akşam
3 tane hazoş lahmacunu=) (lahmacunlar yemek tabağından küçüktüü)

ara
belki 1 kivi yarım armuttt
afiyett olsun cnaım çok güzellllllllll
ayyyy çok güzel olmuş lahm acunummm pişmesi biraz dert oldu fırında 2şer 2şer pişirdim ama bayıldım valla dışardakiler halt etmişşş=) koçişte bayıldıııı)
bendee yaparım arada çok güzel oluyor ev yapımı lahmacum ama pişirme faslı biraz sabı istiyor canım gerçekten
menüm

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta

ara
2 kivi

öğle
1 lahmacun
1 bardak sıkılmış portakal suyu
maydonoz

ara yok

akşam
2 tane pirzola
1 dilm ekmek

ara
2 k.kutusu kabak tatlısı

spor
20 dak eliptik
afiyet olsun canım çok çok güzel

yaa canım benim hani misafirin vardı yoruldun felann hani dinlensen mi acaba yarında yaparsınn olmaz mıı:30::30::30::30::30::30:
ayyyy çokk muuu kadındoğumcu gibi oldumm :17::17::17::17::17::17::17::17::17:
ay canım yerim seni yaaa vallaaa çok tatlısınnnn fıstığımmmm snei üzermiyim hiç yarın yapayımmm sayımımıı tamam geçmiş ancka bittii:DDD
tekrar tekrar teşkkür ediyorum birtanem

kızlarr ben çıkıyorum gözlerim kapanıyoo iyi geceler öpüyorumm çokÇ:))))))))))))))))
pamuk şekerimm rabbim gönlüne göre versin inş.. çok mutlu oldum senın adına :29::29::29::29::29::29::29:
iyi haberlerle gelirsin inş. hep:16::16::16::16::16:
canım bneim tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrr :54::54::54::54::54::54:

Back
X