Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslı ben dünü mü sayıyorum bugunu mu?

canım dünden başlıyorsun
banuyuda say
aliye katılmayacakmış bende başka birine mesaj attım

ben severim ama evdeysem çalışırken sevmiyorum bole havaları..film,kitap vs için büyük fırsat..seviyosan film seyredebilirsin :)

bir sürü işim var ya ölçekler dolacak notlar verilecek ama canım hiiiiiiiiiççççççç istemiyo napcam ben boş boş oturmak istiyorum

Son düzenleme:
canım dünden başlıyorsun
banuyuda say
aliye katılmayacakmış bende başka birine mesaj attım

bir sürü işim var ya ölçekler dolacak norlar verilecek ama canım hiiiiiiiiiççççççç istemiyo napcam ben boş boş oturmak istiyorum

başla bence hemen bitir rahat et bende erteleyince cok huzursuz oluyorumm..

07.01.2012 sayım

aynalar: 7+
banucan: 7+
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: 7
pisiq: 7+
fatta : izinli

ilkoş ya dün hamile olduğunu öğrendim ya bi mutlu oldum koştum hemen kocişe koçis dedim forumdan arkadaşım hamileymiş çok sevindim dedim o da çok sevindi ehhehehe...:37:

ilkoş ya insallah kolay bi hamilelik mgeçirirsin.ben çok kusmuştum sonra bulantı hapı kullanmıştım inanılmaz mide yanmam vardı çok yedim ilk 3 ay 6 7 kilo almiştimm...umarım bana benzemezsin..aman zaten alsan da ne olur ki kilo ben aldım bak veriyorum bebişler sağlıklı olsun da gerisi kolay vallaaaaaaaaa...sen hamilelikle ilgili sıkııntılarını özgeyle bana sor en yakın biziz yaşayan=)

ay canım inş. dediğin gibi güzel bir hamilelik geçiririm şimdilik iyi gidiyor gibi bulantılaırm falan yok çok şükür,
zatenn aklımdna ikiniz geçiyorsunuzz taze annecik olan çevremde birtek siz varsınız kızlarrrr mesaj yağmurunaa tutabilirim heran:DDDDD bıkmak yok ama:D

:119::119::119::119::119:
71::71::71::71::71::71::71:
tebrkler canım hayırlı olsun :54:
kız tam kiloyu verdin hamile kaldın günü gününe..:21:

salihacımmmmmmmmmmm çok çokkkk teşekkür ediyorummm
darısı sana olsun inş.
bebiş zayıflamamı bekliyormuşş bıdkk:)) kendine yer açılsın istiyormuştaa haberim yokmuşş:)

ay canım inş. dediğin gibi güzel bir hamilelik geçiririm şimdilik iyi gidiyor gibi bulantılaırm falan yok çok şükür,
zatenn aklımdna ikiniz geçiyorsunuzz taze annecik olan çevremde birtek siz varsınız kızlarrrr mesaj yağmurunaa tutabilirim heran:DDDDD bıkmak yok ama:D

aaa ne demek şekerimmmm herşeyi sor sen bizeeee...bildiğimiz kadarıyla yardım ederiz şekerimmmmm=)))))folik asit falan verdi mi doktorun canım

ayy söleidn mi kız en sonunda beni niye beklemedin :)))
amaaannn ilkoşum da anne olacak canım benim tekrar tebrik ediyim seni güzel sorunsuz bi hamileliğin olur inşallah ben de kusma yoktuda tiksinti vardı kokular yüzünden 4 ay bişey yemeden sürekli yağsız tuzsuz yiyerek geçirmiştim tam diet hamileliğiydi benimki 12 kilo ile doğuma girmiştim inşallah rahat sağlıklı bi hamileliğin olur..allah bebeğini kucağına kavuştursun canım.....

ay canım canım söyledimm vallaa kızları birarada yakalamışkennn söyleyiverdim:))))
inş. dediğin gibi güzel hmailelik geçiririm ama çok rahatım psikolojim güzell motivasyonumda güzel Alahın izniyleee güzel geçecek inanıyorum.
seninkide güzel geçmiş dediğin gibi tam diyet hamileliği:))))) hehe yerim sizi ben hazal ve sen yandınız ben 9 ay boyunca ve sonrasındaa size habire soru sorarda dururum

kızlar benim bıdık hasta hem kusuyor hem ishal sabaha kadar onu bekledin uyuyamadım kusar mı diye...ben buralardayım ama acil bişi olup da gidersek beni izinli sayarsınız...

kıyamamben onaa:((((( ama ama hasta olmasın defnecik yaaaa ona hastalık ykaışşmazzzzz:((((
annesi ii bak fıstığaa ne olurrrr

evet bence de benmde gönlümde yatan kesinlikle kız..inşallah İlkoşumunda kendi gibi saglıklı hayırlı bir kızı olur.

:))) aslıcık oğliş diiyorrrrr sen kızzz bakalımm kimin dediği olacak:))) ben hayırlısını istiyorum erkek çocuğunuda kız çocuğunuda çok severim ay tercih yapamıyorum inanın:D ikisindende olsun:D

Back
X