Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar nasılsınız okuldan yazıyorum bi bakam dedim herkes yemekte
ben bugün okul çıkışı ilçeye gitcem komşunun kızına hediye alcam doğum günü var yarın haber vereyim geç gelirim bugün
sonra çok merak edersiniz bizim bu kaptan nerde başına bi iş mi geldi diye :27:

hımsss ne güzel bizdee isteriz:D
20 mayısss :DDD benim d.günüm:D

bu hafta çok önemli kararlar aldım ve az sonra uygulamaya başlicam...günde en azından 1 saat kpss çalişmaya karar verdim başlamam lazım artık veeeee mekik,bacak hareketleri yapmaya başlicammm...akşama yazıcam size heheheh bakalım ne kadarını yapıcammm..kız hazzır uyuyo önce kpss şimdii=))))ıykkkkkkk
way wayyy süperisn şekerimmmmmmmmmmm hadi bakalım Allah zihn açıklığı versin fıstık.

ben havayı bile görmüyorum. eksi 1 de çalışıyorum. dışarı da çıkmadım. çok bunaldım bugün burdan. iş bulmak lazım ama nasıl
eksi 1 de mi çalişiyorsun napıyosun kiii

kızlar selam bugünkü menümü yazayım akaşam kemer sıkayım:D yoksa zor

sabah
1 bardak süt

öğlen
3-4 tike tavuk göveç
2 dilim ekmek
yarım porsiyon künefe
4 çatal patlıcan salatası

ara
2 hurma
3 ceviz

akşam
yarım tabak kereviz yemeği
tatlım akşam meyve de yeeeeee
bende mi kpss ye girsem acaba:) sonrada atanamasam mesela daha fazla bunalıma girsem. umarım kararlarını uygularsın bitanem
hahaha şekil a ben 4 kere girip atanamayannn hahhahahahah
way wayyy süperisn şekerimmmmmmmmmmm hadi bakalım Allah zihn açıklığı versin fıstık.
sağol canımmmm

kaçtım kızlar ben başlıyorummmm

kızlar yorucu bir gecenin ve sabahın ardından sizlerleyim..defne çok huysuz beni mahvetti iki gündür ama ateş olayı bitti allaha şükür...
yaa benim iştah yine coştu kızlar bgn bi yedim aman aman aslı çekecek kulaklarımı :)

slm kızlar nasılsınız
ben bebek sevdim komşunun oğlu var 7 aylık o geldi
allah annelere sabır versin bir süreden sonra sıkıyo :52:
mızmızlanıp duruyo

başkasının çocuğu olunca atıyorsun üstünden sıkılıyorsun ama kendi çocuğunda öle olmuyor canım hiç bişeyinden bıkmıyorsun...

merhabaa şekerimm hoşş geldinnn fıstıkkkkkk
seninin sevdiğin bıdık defneciklee nerdeyse aynııı
özgeeeee onunla uğraşıyormuşş durmuyorr yazmış az öncee
Allah sabır verisn gerçekten

kız benim bebeğim hastada ondan mızmız yoksa çok usludur kendi kendine oynar durur ama hasta olduğu için bi nazlanıyor anlatamam acaba bilerek mi yapıyor acaba diye şüpheleniyorum bi naza çekiyor kendini anlatamam

kızlar yorucu bir gecenin ve sabahın ardından sizlerleyim..defne çok huysuz beni mahvetti iki gündür ama ateş olayı bitti allaha şükür...
yaa benim iştah yine coştu kızlar bgn bi yedim aman aman aslı çekecek kulaklarımı :)

canım defneciğin düzelmesine çok sevindimmmm geçmiş olsun yavruşa bu arada :))) afiyeet olsun canım aslıcık hepimizn kulaklarını çeksee iyiydir:DDDDD
bilhassa benimm cozuttum:D

Son düzenleme:
bununda aylardır dişleri çıkacak çıkmıyor ona huysuzlanıyor bide dün aşı olmuş oda var
bi düşündüm biz 2 saat bakamıyoruz devamlı ilgi istiyor çocuğumuz olsa ne yapcaz çok zorlanırız valla

zor oluyor canım bazen nefes alamıyormuş herşey herkes sana bağlıymış gibi geliyor ama anlık bişey sonra gidiyor bi kere gülüyor tamam hepsine değiyor...bir de benim ki şimdi sarılmayı öğrendi başını omzuma gömüp bi sarılıyor sana anlatamam o duyguyu yaşaman lazım...

kız benim bebeğim hastada ondan mızmız yoksa çok usludur kendi kendine oynar durur ama hasta olduğu için bi nazlanıyor anlatamam acaba bilerek mi yapıyor acaba diye şüpheleniyorum bi naza çekiyor kendini anlatamam

ayy biliyorum aslındaaaa ama yazmamışım :(((
kuzucuk biz bile hasta olunca pek nazlanıyoruz öpülmek sevilmek istiyoruzz o minnicikk ne canı var annesiii kıyamam onaaaaaaa

hımss yerim onu ben :)
gerçekten çocuk işi emek sabır işi :DDD
bilmiyorum bakalımmmm ben neyapıcammmm merak ediyorummmmmmmmm :D

çok tatlı bi anne olursun canım merak etme kucağına aldınmıydı herşey bambaşka olacak şu an ki hayatın sana bambaşka bi hayat gibi gelecek...

çok tatlı bi anne olursun canım merak etme kucağına aldınmıydı herşey bambaşka olacak şu an ki hayatın sana bambaşka bi hayat gibi gelecek...

canım bneim inş. tatlı olurum acı ekşi bişi olmam:D
ama inan dört gözle bekliyorum o günleri desem yeridir:D geçmek bilmiyor vakitttt :D 7,5 ay var ya:D

canım meyve masum diye meyveye sarılma sakın
bizim okuldaki arkadaşta hamile oda başka şey yemek yerine hep meyve yiyordu doktor bebek çok kilo alıyor meyve masum diye düşünme demiş meyveyi azaltmasını istemiş haberin olsun

aslıcığım doğru diyor ilkoşum çok meyve de iyi değil bebeğin çok kilo alırsa normal doğuramazsın..sana da kilo yapar hem bi yerden sonra :)

bu hafta çok önemli kararlar aldım ve az sonra uygulamaya başlicam...günde en azından 1 saat kpss çalişmaya karar verdim başlamam lazım artık veeeee mekik,bacak hareketleri yapmaya başlicammm...akşama yazıcam size heheheh bakalım ne kadarını yapıcammm..kız hazzır uyuyo önce kpss şimdii=))))ıykkkkkkk

:29::29::29: bravo sana canım bende sporu boşladım hastalıktı defneydi derken..bende bu haftadan itibaren sıkı bi şekilde sarılıyorum sporuma..

aslıcığım doğru diyor ilkoşum çok meyve de iyi değil bebeğin çok kilo alırsa normal doğuramazsın..sana da kilo yapar hem bi yerden sonra :)

aslında meyveriçok abartı tüketmem canım ama dün mandalina yiyesim geldi:DDDD4 tane yedim Allahtan küçücüktü:)

Back
X