• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

özgecik merhabaaaa:D
sen yazıyorsun bende sana cevap yetiştiriyorum:Dhahaha

hahahaa ben de sana yetiştim canım :) iyiyim canım defne uyuyordu o uyurken gireyim dediydim ama şimdi uyandı ve bana bakıp ıhlamaya başladı :))
kız ilkoş bgn sağlık ocağına gittim defnenin aylık kilosuna boyuna bakıtmaya yeni doğmuş bebişler vardı ayy bi özledim defnenin bebikliğini anlatamam.o bakışları mıkıl mıkıl sesleri o kadar başka ki keşke dedim ilkoş yakınımda olsaydı onun bebikini severdik doğunca dedim neyse artık resimlerini gösterirsin bize :)

canım bneim inş. tatlı olurum acı ekşi bişi olmam:D
ama inan dört gözle bekliyorum o günleri desem yeridir:D geçmek bilmiyor vakitttt :D 7,5 ay var ya:D

ben de öleydim hele varya hamileliğin son günleri bitmiyordu..şimdi 8 aylık oldu ne çabuk geçmiş günler diyorum...

hahahaa ben de sana yetiştim canım :) iyiyim canım defne uyuyordu o uyurken gireyim dediydim ama şimdi uyandı ve bana bakıp ıhlamaya başladı :))
kız ilkoş bgn sağlık ocağına gittim defnenin aylık kilosuna boyuna bakıtmaya yeni doğmuş bebişler vardı ayy bi özledim defnenin bebikliğini anlatamam.o bakışları mıkıl mıkıl sesleri o kadar başka ki keşke dedim ilkoş yakınımda olsaydı onun bebikini severdik doğunca dedim neyse artık resimlerini gösterirsin bize :)
yerimm ben onu bneim içinde mıncıkla öp olurmu çok çocuk sevesim varrr:DDDD
:)kız senin bıdıktaa daha minicik yawssss okadar farkediyormu şekerimmmmmm
inş. kısmet olurda görüşrüz olmadı kamera açarım ben sana:DDDD defne ablalık yapar bıdığa

ben de öleydim hele varya hamileliğin son günleri bitmiyordu..şimdi 8 aylık oldu ne çabuk geçmiş günler diyorum...

özgecik bişi sorucam şimdi ben resmen gün sayıyoyrum bugün 6+1 iz:DDDD nezamandan sonra bırakacğaım bu faslı yawss:D

benim kilo verme işi hayal oldu:D artık
koruyaiblirsme ne mutlu bana:D

canım ilk 2 iyi hiç almasan olur ama ondan sonra ki 2 ay 500 gr alman lazım sonraki aylarda 1 er kilo alman lazım o kiloları sonra vermen kolay önemli olan emzirme dönemi..sen doğurur doğurmaz geri dön aramıza :))))

özgecik bişi sorucam şimdi ben resmen gün sayıyoyrum bugün 6+1 iz:DDDD nezamandan sonra bırakacğaım bu faslı yawss:D

o bitmiyor canım son aya kadar devam ediyor sayma olayı :)) ama 20. haftadan sonra biraz daha azalıyor çünkü hareketlerini hissetmeye başlıyorsun :)))

ilkoşum ben defneye muz yedirecem gelirim yine canım öpüyorum seni :)) hamile :49::49::49:

canım ilk 2 iyi hiç almasan olur ama ondan sonra ki 2 ay 500 gr alman lazım sonraki aylarda 1 er kilo alman lazım o kiloları sonra vermen kolay önemli olan emzirme dönemi..sen doğurur doğurmaz geri dön aramıza :))))

:))))))) inş. ddiğin gibi olurrrr fıstıkk:D
hımsssss doğurana kadar burdayım:D doğurur doğurmazda burdayım:D

:))))))) inş. ddiğin gibi olurrrr fıstıkk:D
hımsssss doğurana kadar burdayım:D doğurur doğurmazda burdayım:D

o bitmiyor canım son aya kadar devam ediyor sayma olayı :)) ama 20. haftadan sonra biraz daha azalıyor çünkü hareketlerini hissetmeye başlıyorsun :)))

neeeeeee:52::52::52: 20.haftamı:((( çokmuş yaaaaa şimdiden sıkıldım saymaktan ama elimde değil:DDDDDD

kızlar gidemedim
zil çalmasına 10 dk kala bir kar bastırdı her yer bembeyaz oldu tipide var şimdi gidip yolda kalmakta var vazgeçtim

ben yaptırmadım ama benim arkadaşlar yaptırmış iğneli epilasyonu çok felaket acıyormuş:18::18:bende hatta koltuk altı için düşünmüştüm kurtulmak içi ama çok acıdı diyince vaz geçtim :50::50:

evet acıtıyor lazer daha kolaymışş biraz daha bakemmm..

bu arada salihacım aslıcım hoş geldinizzzz:D bugün çenem düşük:Dherkese laf yetiştiriyorum:D kesin 100 bulur saysanız

kar yağmaya başladı ya hemen elektrikler gitmeye başladı inş gitmez bir daha

okulda kalmadım canım ama okuldan eve gelene kadar kardan adam oldum :52::52::52:
iyiki sayılmıyor yoksa yanmıştı ayşe

tanıyıp tanıyabileceğim en güzle kardan adamsındır:)))))
:DD bencede iiki sayılıyor:D bak farkındaysan alıntıylada cevap vermiyorum:D

Back
X