Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar yorucu bir gecenin ve sabahın ardından sizlerleyim..defne çok huysuz beni mahvetti iki gündür ama ateş olayı bitti allaha şükür...
Yaa benim iştah yine coştu kızlar bgn bi yedim aman aman aslı çekecek kulaklarımı :)
canım ya hastalık çekmek zor.nasıl dayanıyolar ben koca vücudumla yenikk düştüm yazık bebişlere ya

ayyy bi süre hiç bırakamıyorsun ben hergün internetten bakıyordum haftalık gelişimine çok zevkli oluyorrr..hele hareketlerini hissetmeye başlayınca acayip bi duyguuu=)

:DDD hakaten hergün bakıyorum yawsssssss :D ezberledim inan haftalık gelişimini:)
hareket ettiği günleri düşünemiyorum yawss içim bir tuhaf oluyor inş. görürüm o güzel günleride

inşallah canım tez zamanda iyileşirim.2 gündür serum takılıyom agzımın tadı yok..
geçecek şekerim merak etmeeeee sen bol bol dinlenmeye bak
afiyet olsun biraz fazla olmuş gibi
yaaa gerçekten hangisi fazlaa künefemi:(( küçük bir porsiyondu iki kişi yedikk yaa:(
tavugun yarım gögsü var ya onhun 1/2 ancaktı

sabah
1 kase nesfit meyveli sütle

ara
1 ceviz

öğle
2 dilim fırında mücver
3 yk makarna

ara
1 elma

akşam
1 fırında baget tavuk
3 dilim fırında patates

ara
belki 1 kivi

reklamlarrr:D
emla :DDDD reklamlar:D
hehehe

:DDD ciddiolamazdın:DDDDD
karla yaşam zor yaaa püffsss :DDDDD

canım zorda özlediğimiz bişi bizim mucize gibi:D
birde İst 2 gun bile durmaz kar o konforda var tabi sürekli olsa bıktırır

sabah
1 kase nesfit meyveli sütle

ara
1 ceviz

öğle
2 dilim fırında mücver
3 yk makarna

ara
1 elma

akşam
1 fırında baget tavuk
3 dilim fırında patates

ara
belki 1 kivi
basarılı

hahahaa ayy çok güldürdün beni ayşe yaa sen bayaa bi anne olamazsın...onun kakasını bile seviyorsun desem inanmazsın sen bana :)) bi gün bebeğin olunca allahım kabız olmasında yapsın kakasını diye gözliycen günler olunca görüşecem seninle :)))

heheheh şaka benimkisi cnm ya..anne olan herkes aynı seyi soluyo oledir mutlaka annelik hormonu !!nasılsa hormonlar yönetiyo bizi ona da alışır severiz :))

valla mı kız varsa versene.burda bi yer var tüm arkadaşlarım gitti yaptırdı hepsi çok memnun acıyo diye korkumdan gidemiyorum canım çok tatlıdır benim..ama ben emziriyorum sorun olurmu ki o krem offf sen yine de ver adını ben bi araştırırım onu...araştırmacı olduk zatii anasını satiim

emla krem biraz tuzlu 5 tup oluyo yarımsaat once sürüyosun sadece buharlaştırmadan poşetle sarman lazım
1 saate yakın etkisi gitmiyo bişi hissetmiyosun..benim kadar tırsık olamazsın bu konularda ben yaptırıyosam herkes yaptırır o kadar soleyim sana..

menüm

kahvaltı
kaşarlı tost

öğle
2 adet haşlanmış enginar

ara
1 dilim ekmek 1 dilim peynir

akşam
4 kaşık pilav
yarım dilim ekmek
bol yeşillik

arada meyve yiyecem

30 dak eliptik
10 dak göbek vs egzersizi

Son düzenleme:
bu arada bugun spor yaptım yazıyım bariiii=)))) aslıı duy sesimiii kıh kıhh
40 sağ 40 sol yan bacak hareketi
20 sağ 20 sol düz bacak hareketi
20 yarım mekik
20 tam mekik
20 sağ 20 sol yan mekik
50 bel hareketi
25 sağ 25 sol bel hareketi
20 kalça hareketiii

daha yapcaktım kız durmadıııı=))))

Son düzenleme:
canım Allah rahmet eylesin..çok zordur eminim..sıkıldıgın zaman dua oku..düşünmemeye çalışma rahat bırak..

sağol canım allah razı olsun

:2: günaydın güzeller:2:
nasılsınız ben şekilde görüldügü gibi gayet kötüyüm.
ama sizide merak ettim kaç gündür ne ettiniz diye bi bakem dedim ama çok halsizim

geçmiş olsun canım acil şifalar

08.01.2012 sayım

aynalar: 7+
banucan: 0 cezaya kaldı bir daha gelirse ??
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 2 tane cezaya kaldı sanırım izinli miydi bilmiyorum?
pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73:izinli
fatta : izinli

ellerine sağlık canım :54:

bu hafta çok önemli kararlar aldım ve az sonra uygulamaya başlicam...günde en azından 1 saat kpss çalişmaya karar verdim başlamam lazım artık veeeee mekik,bacak hareketleri yapmaya başlicammm...akşama yazıcam size heheheh bakalım ne kadarını yapıcammm..kız hazzır uyuyo önce kpss şimdii=))))ıykkkkkkk

hadi canım hayırlısı olsun inş uygularsın

20 yarım mekik
20 tam mekik
20 sağ 20 sol yan mekik
50 bel hareketi
20 kalça hareketiii

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

tebrik edrim canım aldığın kararların yarısını uygulamışsın peki ya diğer yarısı kpss :34:

20 yarım mekik
20 tam mekik
20 sağ 20 sol yan mekik
50 bel hareketi
20 kalça hareketiii

oooo bu hafta birinci olucazz ha gayret bendede 0 kaçamak.. genelde haftasonları yerdim.. bu hafta çok güzel gidiyo

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

tebrik edrim canım aldığın kararların yarısını uygulamışsın peki ya diğer yarısı kpss :34:
başladım canım gelişim psikolojisiyle anam yargının kitabı eşşek gibi bi kitapp oku okuuu berbattt.ama çok çalişmadım..ama önemli olan başlamak..bu ara kocişin sınavları var yazılı kağıdı falan okuyo bebekle ben ilgileniyorum yine de çalişcam ama haftaya daha yoğun çalişcammm

hımsss ne güzel bizdee isteriz:D
20 mayısss :DDD benim d.günüm:D

tamam canım ama ilk önce 3 şubat var benim doğum günüm :35::35::35::35::35:

başkasının çocuğu olunca atıyorsun üstünden sıkılıyorsun ama kendi çocuğunda öle olmuyor canım hiç bişeyinden bıkmıyorsun...

zor valla canım allah sabır versin size

zor oluyor canım bazen nefes alamıyormuş herşey herkes sana bağlıymış gibi geliyor ama anlık bişey sonra gidiyor bi kere gülüyor tamam hepsine değiyor...bir de benim ki şimdi sarılmayı öğrendi başını omzuma gömüp bi sarılıyor sana anlatamam o duyguyu yaşaman lazım...

aahh yerim ben onu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X