• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

başladım canım gelişim psikolojisiyle anam yargının kitabı eşşek gibi bi kitapp oku okuuu berbattt.ama çok çalişmadım..ama önemli olan başlamak..bu ara kocişin sınavları var yazılı kağıdı falan okuyo bebekle ben ilgileniyorum yine de çalişcam ama haftaya daha yoğun çalişcammm

kolay gelsin cnaım evet yargı çok kalın kitabı inş emeğinin karşılığını alırsın

bu arada salihacım aslıcım hoş geldinizzzz:D bugün çenem düşük:Dherkese laf yetiştiriyorum:D kesin 100 bulur saysanız
kimseyi bulamadınmı :1:3 sayfa ilerlemiş:1:canımmm senin yazdığını görmeden çıkmışım.. 3 gündür o kadar iş yaptımki.. ömrümde böyle çalışmamıştım bi temizlik aşkı geldi..

ayşeeeeeeeeeee duy sesimiiii bana yarın sabaha muffin tarifi lazım =)))) acillllllll ama içinde alengirli şeyler olmasın çıkıp alamam çünkü sabah yapcam babiş yokkk=))))

ayşeeeeeeeeeee duy sesimiiii bana yarın sabaha muffin tarifi lazım =)))) acillllllll ama içinde alengirli şeyler olmasın çıkıp alamam çünkü sabah yapcam babiş yokkk=))))

benim ilk muffin maceram; hamuru sadece kağıt kalıba döktüm attım fırına biraz ısınınca hepsi dağıldı:26: altına konulan sert kalıptan hiç haberim yok tabi:52: fırndan çıkarıp kağıtları aldımhamuru normal kek gibi tepsiye yaydım pişirdim.. bi dahada yapmadım :19::19:

kızlar dun cezaya kaldım bılıyorum akşam geç saatte haber verdım aslıya uyuyordum çünki boğazlarım fena agrıyorr annemde kaldım zaten ama cezamı sabah yapsam olurmu:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

kızlarrr ben geldim napıyosunuz:2::2::2::2::2::2::2::2:

kızlar dun cezaya kaldım bılıyorum akşam geç saatte haber verdım aslıya uyuyordum çünki boğazlarım fena agrıyorr annemde kaldım zaten ama cezamı sabah yapsam olurmu:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

hoşgeldin canım geçmiş olsun
tabi yarın sabah yapabilirsin

kızlar banuyu uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymuyor geçmişe baktım 3 defa cuma günleri bildirim yapmamış açıkcası ben dah sorumluluk sahibi bir üye istiyorum bilmiyorum sizin düşünceniz nedir

Back
X