• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün pek bir keyifsizim. karnım da sanki agrıyor ve iş yerindeki saçmalıklara amruz kalmaya devame diyorum.

dün akşam bir adam geldi karısı bizim çağrı merkezinde çalışan mesture bir bayan. 3 aydır ayrılarmıs daha 1 ay evvel tekrar bir araya gelmişler ama kadın kocasını birileri ile yani birden fazla erkek ile aldatmış bu süre içinde. kadının teli bozulunca kocası teli tamire vermiş. format atılınca telden silinen smsler falan geri gelmiş adam böyle ögrenmiş. sinir krizi geçirip işyerine geldi. tabi yönetici oldugumdan bana havale edildi. ugraş dur. karısını işten çıkarmak istiyo kadın istmeiyo görüştügü adam işyerinden demiş ama bizde öyle bir eleman yok. aslında beni ve şirketi hiç baglamayan durumlar ama işte bi şekildde mudahil oluyorum.

sonra insan kaynaklarındaki yine mesture ama hayatımda gördügüm en fesat kadın olan aysel habire kameradan bizim burayı gözetliyor ve yok bu yan döndü yok bunun etegi kısa... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay bi s......tr git diyesim var hepsine ya. abi sen işine baksana milletin kusurunu hatasını ortaya zorla çıkartacak ne var.

al mesela sabah bir müşteri temsilcisi geldi çocugun dişi olmuş davul. raporu da özel diş kliniginden almış tabi bizimkiler kabul etmiyor. çocuk sadece durumunu göstermeye gelmiş beni kovmasınlar diye çocuk odamdan cıktı döndü bana e bunun annesi mali müşavir bilir bu raporun geçmedigini bu işte bi hile var diyo. aysel dedim çocugun yüzünün halini görmedin mi nasıl şiş herşeyde bi fesatlık olmak zorunda degil fesatlık senin aklında bence dedim. kıpkırmızı oldu... aaaa sabrım da bir yere kadar ama

oh anlattım rahatladım:)

bugün pek bir keyifsizim. karnım da sanki agrıyor ve iş yerindeki saçmalıklara amruz kalmaya devame diyorum.

dün akşam bir adam geldi karısı bizim çağrı merkezinde çalışan mesture bir bayan. 3 aydır ayrılarmıs daha 1 ay evvel tekrar bir araya gelmişler ama kadın kocasını birileri ile yani birden fazla erkek ile aldatmış bu süre içinde. kadının teli bozulunca kocası teli tamire vermiş. format atılınca telden silinen smsler falan geri gelmiş adam böyle ögrenmiş. sinir krizi geçirip işyerine geldi. tabi yönetici oldugumdan bana havale edildi. ugraş dur. karısını işten çıkarmak istiyo kadın istmeiyo görüştügü adam işyerinden demiş ama bizde öyle bir eleman yok. aslında beni ve şirketi hiç baglamayan durumlar ama işte bi şekildde mudahil oluyorum.

sonra insan kaynaklarındaki yine mesture ama hayatımda gördügüm en fesat kadın olan aysel habire kameradan bizim burayı gözetliyor ve yok bu yan döndü yok bunun etegi kısa... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay bi s......tr git diyesim var hepsine ya. abi sen işine baksana milletin kusurunu hatasını ortaya zorla çıkartacak ne var.

al mesela sabah bir müşteri temsilcisi geldi çocugun dişi olmuş davul. raporu da özel diş kliniginden almış tabi bizimkiler kabul etmiyor. çocuk sadece durumunu göstermeye gelmiş beni kovmasınlar diye çocuk odamdan cıktı döndü bana e bunun annesi mali müşavir bilir bu raporun geçmedigini bu işte bi hile var diyo. aysel dedim çocugun yüzünün halini görmedin mi nasıl şiş herşeyde bi fesatlık olmak zorunda degil fesatlık senin aklında bence dedim. kıpkırmızı oldu... aaaa sabrım da bir yere kadar ama

oh anlattım rahatladım:)
iyi etmişsin bazen haddini bildirmek gerekiyor

diyet iyi de hayat fena:)

bir de su içmiyorum kaç gündür ve hala regl olmadım

kac gun gecti regl olmaıyosun baya oldu ya sanki ??

bugün pek bir keyifsizim. karnım da sanki agrıyor ve iş yerindeki saçmalıklara amruz kalmaya devame diyorum. dün akşam bir adam geldi karısı bizim çağrı merkezinde çalışan mesture bir bayan. 3 aydır ayrılarmıs daha 1 ay evvel tekrar bir araya gelmişler ama kadın kocasını birileri ile yani birden fazla erkek ile aldatmış bu süre içinde. kadının teli bozulunca kocası teli tamire vermiş. format atılınca telden silinen smsler falan geri gelmiş adam böyle ögrenmiş. sinir krizi geçirip işyerine geldi. tabi yönetici oldugumdan bana havale edildi. ugraş dur. karısını işten çıkarmak istiyo kadın istmeiyo görüştügü adam işyerinden demiş ama bizde öyle bir eleman yok. aslında beni ve şirketi hiç baglamayan durumlar ama işte bi şekildde mudahil oluyorum. sonra insan kaynaklarındaki yine mesture ama hayatımda gördügüm en fesat kadın olan aysel habire kameradan bizim burayı gözetliyor ve yok bu yan döndü yok bunun etegi kısa... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay bi s......tr git diyesim var hepsine ya. abi sen işine baksana milletin kusurunu hatasını ortaya zorla çıkartacak ne var. al mesela sabah bir müşteri temsilcisi geldi çocugun dişi olmuş davul. raporu da özel diş kliniginden almış tabi bizimkiler kabul etmiyor. çocuk sadece durumunu göstermeye gelmiş beni kovmasınlar diye çocuk odamdan cıktı döndü bana e bunun annesi mali müşavir bilir bu raporun geçmedigini bu işte bi hile var diyo. aysel dedim çocugun yüzünün halini görmedin mi nasıl şiş herşeyde bi fesatlık olmak zorunda degil fesatlık senin aklında bence dedim. kıpkırmızı oldu... aaaa sabrım da bir yere kadar ama oh anlattım rahatladım:)
tbrkler canım :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

09.01.2012 sayım

aynalar: 7+
banucan: 7+ (Aslı en son noldu durum yazdım ben)
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 4 tane (canım dunde cezaya kaldın izin alsana )
pinkcat: tam 7 :D
pisiq: 7+
1.73: 6 (msj ama durumunu bildirdi izinli yazıyorum)
fatta : izinli

tamam güzelcim teşekkür ederimmmmm daha iyiyim:))))
ben sütsüz bir hayat süşünemiyorum:DDD ben çokiçerim süttt akşamları yatmadan önce 1 bardak içiyorummm
yada sabah kalkıncaa :DDDD hehe
yoğurtta nerdeyse her öğünde yiyiorum

:46:
nasıl yaniii duygusalamı bağlıyor insan birde ağlama krizilerinemi gireceğim:DDDDD
kıyamam belgesele dahii ağladıysan filmlerde mendil yetiştirememişlerdir sana:D
evet ya aglaya aglaya

heheh güzel örnek oldun hayatımmm bak ben okudum bile birdeee vcevap yazdım sendee döner dolaşır cevap verirsin:D ooo bir bakmışız sayfalar ilerlemiş:)
yazmammı canım iyileşeyim bak neler yazarım ya
:)) afiyet olsun cnaım senin gücünü toplaman lazımmmmm bu ara yiyebilrisinnnn ayrıca çokdaa abartı değil menülerin çok güzell
sadece sabaki yumurta pek çok omuş sanırım kazanda kaynattın 172 yumurtayı:DDDDDD hehehehehe
çok güldüm sabah sabah birsürü senaryo yazdım bunun üzerineee gülüp duruyorum:D

aaaaa 172 mi
1/2 olcaktı o yaaa
desene rezil oldum
:26:

ya 1/2 olcaktı:19:

sitedeki işte tuzlu mu istiyorsun
LİMONLU HAŞHAŞLI MUFFİN

Malzemeler
- 1/2 çay bardağı mavi haşhaş
- 1 limon
- 2 yumurta(ben iri kullanıyorum 3'te olabilir)
- 2 su bardağı un
- 1 yemek kaşığı tereyağ(İsteğe bağlı)
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı ılık süt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya

Yapılışı
Fırını 180 derecede ısıtıyoruz. Limonun kabuğunu rendeleyip,suyunu sıkıyoruz. Yumurta ve şekeri köpük olana kadar çırpıyoruz. Sırayla limon kabuğu rendesini,tereyağı, sütü, limon suyunu ve vanilyayı koyup çırpmaya devam ediyoruz. Daha sonra unu,kabartma tozunu ve haşhaşı ayrı bir yerde karıştırıp ekliyoruz ve 1-2 saniye daha çırpıyoruz. Muffin kaplarına dolduruyoruz. Ben yağlamıyorum kapları bunun yerine muffin kağıdı koyuyorum. Hemen fırına veriyoruz, yaklaşık 40 dak.pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN..

ay canım istedi ya hastalıktan milletin iştahı kapanır benimki açıldı.kendimi zor tutuyorum valla...

diyet iyi de hayat fena:)

bir de su içmiyorum kaç gündür ve hala regl olmadım
canım ya zor insanlarla muhattab olmak.
hep masa başı bi iş istiyorum dosyalar falan insanlarla muhattab zorunlulugu olmayan:19:

yemek aramız var 1 saat evde yiyim dedim hem defneye de bakiim dedim iyileşti ama aklım biraz onda kaldı...genelde eve geliyorum ben zaten yemek için dişarda yemeyi pek sevmiyorum..

canım ya öglen ayrılırken aglamıyomu ..:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X