bugün pek bir keyifsizim. karnım da sanki agrıyor ve iş yerindeki saçmalıklara amruz kalmaya devame diyorum.
dün akşam bir adam geldi karısı bizim çağrı merkezinde çalışan mesture bir bayan. 3 aydır ayrılarmıs daha 1 ay evvel tekrar bir araya gelmişler ama kadın kocasını birileri ile yani birden fazla erkek ile aldatmış bu süre içinde. kadının teli bozulunca kocası teli tamire vermiş. format atılınca telden silinen smsler falan geri gelmiş adam böyle ögrenmiş. sinir krizi geçirip işyerine geldi. tabi yönetici oldugumdan bana havale edildi. ugraş dur. karısını işten çıkarmak istiyo kadın istmeiyo görüştügü adam işyerinden demiş ama bizde öyle bir eleman yok. aslında beni ve şirketi hiç baglamayan durumlar ama işte bi şekildde mudahil oluyorum.
sonra insan kaynaklarındaki yine mesture ama hayatımda gördügüm en fesat kadın olan aysel habire kameradan bizim burayı gözetliyor ve yok bu yan döndü yok bunun etegi kısa... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay bi s......tr git diyesim var hepsine ya. abi sen işine baksana milletin kusurunu hatasını ortaya zorla çıkartacak ne var.
al mesela sabah bir müşteri temsilcisi geldi çocugun dişi olmuş davul. raporu da özel diş kliniginden almış tabi bizimkiler kabul etmiyor. çocuk sadece durumunu göstermeye gelmiş beni kovmasınlar diye çocuk odamdan cıktı döndü bana e bunun annesi mali müşavir bilir bu raporun geçmedigini bu işte bi hile var diyo. aysel dedim çocugun yüzünün halini görmedin mi nasıl şiş herşeyde bi fesatlık olmak zorunda degil fesatlık senin aklında bence dedim. kıpkırmızı oldu... aaaa sabrım da bir yere kadar ama
oh anlattım rahatladım:)