• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ASLI gece 00.00 dan sonraki paylaşımları hangi gune yazıyoruz.Banucan 02.00'den sonra 6 adet paylaşım yapmış kabul edeyim mi nasıl olacak??

10.01.2012 Salı sayım

aynalar: 7+
banucan: paylaşım yok
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: tam 7 :)
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli
ellerine saglık canım ben tam olarak gece 24 olarak alıp öyle saymıştım tam tarih olarak yani...

kızlar inanmayacaksınız ama ben bu hafta kilo almışım yaaa....
ilaçlar,serumlar,meyveler bittim ben bittim...
beni bu hafta saymayın artık aldıklarımı vereyimde öyle dahil olayım ne dersiniz hem sporda olmayınca olmuyo ya....

bizimde fanus içinde vardı 1 tane yazık döne döne sıkıldı herhalde sonra göbegi yukarda yüzmeye başladı baya 1 ay falan öyle yüzdü sonra öldü rahmetlik...ben çok üzülüyodum ama dön dön aynı yerde
ay benimde vardı ünv.de yurtta kalırken sırayla öldü hepsi bakmayı beceremedim tek tek öldüler onlaröldükçe ben ağladım pehhh...birinin adı da pörtlektiiii canımmm

valla süpersin seni bu haftanın en saglıklı diyet yapanı olarak ilan ediyorum ya..sporlarda süper
kız ne sağlıklısı pastaları götürdüm vallaaaaaaaaaa.bi spor yapmaya çalişiyorum işte o kadar=((
beni bu hafta saymayın artık aldıklarımı vereyimde öyle dahil olayım ne dersiniz hem sporda olmayınca olmuyo ya....
çok mu almışsın ki emoşummmm

bizimde fanus içinde vardı 1 tane yazık döne döne sıkıldı herhalde sonra göbegi yukarda yüzmeye başladı baya 1 ay falan öyle yüzdü sonra öldü rahmetlik...ben çok üzülüyodum ama dön dön aynı yerde

fanusta pek yasamazmıs balık akvaryum aldım içine bir sürü cabası cıktı inanın ısıtıcı motor filtre 3lü priz sırf akvaryum için doldu...:D 3 tane de ilacı var.kendimden iyi bakıorm onlara valla:D

yok cnm ya daha 1 sınıfım var. sonra da nete gircem off off haftaya da analizler bitcek yeter artıkkkkkkk:D
sen neler yapıosun
ayy canım kolay gelsin valla.bende yemek hazırlıyorum babişimiz gelir birazdannnn..ütü yaptım öyle yani pehh ev hanımı modu yaniii tanrım vakit geçsin hemen de çalişmaya başlıyımmm kurtulkayımmmmm

oyyyyyy zuzum benimmmmmm bende yerim o miniş kalbiii canım benimm pıtpıttttt

ayy ben hiç sevmem potikallı kerevizzzzz bröğğğğğğğğğğğ
ayy 3,5 a kadar iyiydi sesler falan çıkardı sorun yoktu sonra ben dayanamadım babişe dedim azcık sen bak kaldır beni tekrar 4,5 da kalktım ortalığı yıkıyo deli gibi ağlıyor anlamadık niye gazı vardı sanırım pofffff tanrım ne zaman bitcek gaz sorunumuz..bi de gaz yapacak şeyler de yemiyorum ne yapacağımı şaşirdım yaaaaaa
:)))))))) bende yerim:)
kızz kerevizzz mucize bir bitki tadıda çok güzel yaaa ofss hergün olsa terim sanırım:DDD
senin bıdık seni fena yormuş canım yaaa kıyamam:( gönder bana ben bakayım:D

ay ilahi çok hoşsun:9::9::9::9:

aman canım dikkat et karda kışta degil arabayla yürüyerek bile dolaşma:20:

ay halimi görsenizzz tam gülmelikkkkkk kocaman bir kar botu giyiyorummmmm işe gelirken yanımda birtane çizme işte değiştirip çizme giyiyorum:D çıkarken kar botu:D
bugün 2 defa değişip durdum:D
akşam iş çıkışıda değişecek:D ay rezillik:D

olmazz öyle şeyyyy kilo aldın bir haftaa diyee seni bırakırmıyızzzz hıhhhhh olmazzzzzz sensizzz olmazzzz olamaz imkansız:)

selam kızlar nasılsınız
merhabaa canım hoş geldinnnnnnnnnnn ben çokiyiyim şükür sen nasılsın fıstık

selam millet denetim bitti mülakatlar bitti ama ben de bittim. kafam kazan gibi oldu. siz ne yapmaktasınız
geçmiş olsun:)))) canım bir kahveyi haketttin sanırım:)))
oya, ayşe, ,lknur ses verin görüyorum sizi aşağıdasınız :54:
bende senigördüm ebee :))))
ben hiç yemedim kereviz tadı nasıl bişey
nasılsın canım

hımsss nasıl birşeyyyy turbun soyulmuş hali var ya beyazı ona benziyorrr tad olaraktaa patatesimsi birtadı varrrrrrr
:)))

Back
X